IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ez mindig is esélytelen volt, hogy a clod részletességével annyi gépet tegyenek egy játékba, mint amennyi most van az il-2-ben. De igény sem lenne rá. Már a clodban is nehézséget okoz átülni egy olyan gépbe, amire "nincs meg a típusod", mert az üzemeltetés messze nem csak abból áll, hogy előretolod a gázkart, aztán visszahúzod, ha kiírja, hogy overheat (és akkor még csak a repkedésről beszéltünk, nem arról, hogy pl légi harcban határon tudd tartani). Bombázóknál meg főleg. Ezeket a gépeket tanulni kell, gyakorolni kell velük, de szerintem ez a szépsége. Én pl ezért nem mentem vissza il2-be (pedig a mai napig fent van a gépemen - bár ma már inkább csak nosztalgikus okból), mert zavart, hogy abból áll a gépek vezetése, hogy előretolom a gázkart, aztán visszahúzom vagy hűtőt nyitok ha kiírja, hogy overheat. Az AI-k lövöldözése meg csak gyakorlásra jó.
Amit írsz, hogy a clodosok nem fogják megvenni a BoS-t, az viszont szerintem nem igaz, maximum nem az lesz az elsődleges szimulátor. Most sem csak a clod van a gépemen, és attól, hogy kevesebbet tud, még érdekes játék lehet. Csak legyenek észnél a 777-esek, hogy mit és mennyiért adnak.