IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Sajnos ismert hiba (bakker, te mindent összeszedsz :( ), vagy a szerverről elég lelépni majd vissza, vagy a játékot kell újraindítani (nekem még nem volt ilyen bug, de olvastam róla), de sajnos a szerveren bent nem fog elmúlni akkor sem ha új gépet hozol. Újrainstallálni, javítani nem kell, nem is lehet.

Én pl azt vettem észre múltkor egy könnyített dogszerveren, hogy ha váltok a külső nézet meg a kabin nézet között, akkor kabinnézetbe visszaváltva egyszer hangosabb egyszer halkabb a motorhang (mintha minden 2. alkalommal beragadna a külső hang is).
    Dogfightnál vettük észre azt is, hogy van, hogy kiugrás után, amíg a gép le nem ér, új gépet hozva is hallod a régi hangját.

Ezekkel nem igazán lehet mit kezdeni, szerencsére a két utóbbi a Warokon egyáltalán nem számít, a beakadó géppuska hang meg elég ritka.