91398

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Nekem EZ a topp.
    Megvan eredetiben CD-n az egész:) Úgy kaptam a készítőtöl annó:)
  • VO101Tom
    Ha már csövesek, jó zene és qrvajó felvételek, akkor szerintem ez a top :)

• Her Laca
  • Her Laca
  • Her Laca
  • Szepy2884
    Ebben egyet értünk, hogy zenében egyet sosem értünk
    Csak az vígasztal, hogy az én ízlésem legalább annyira sokkol téged mint a tiéd engem

Vagy, legalább is remélem hogy te is érzed a fájdalmamat
  • Her Laca
    Testvírem:) Az már régen bebizonyosodott,hogy zenei téren nem egyforma az ízlésünk, és ugye erről nem nyitok vitát (mint Virág elvtárs) de az megjegyezném ,hogy az általad kedvelt műfaj azzal az atyával egyetemben ,szőrnyű és borzalmas nem utolsó sorban káros az egyed fejlődésére is:)De hát kinek a pap kinek a neje :)
  • Szepy2884
    This Must Be the FUTURE!
  • Szepy2884
    Laca, szépen kérlek hogy ne rongáld már a mijki gyerek érzékeny csöp kis lelkét és ne is zavard meg az egészséges fejlődésében ilyen agyperzselően hallóideg károsító beteges ócska szocreál kommunista 2 tónusú ócska linkekkel

Mijki fiam, te meg ne hallgas Laci bácsikádra. Posztolj nyugodtan repülős témákat kivéve ha nem az új skinjeidről vannak szó :D

Én hirtelen csak ennyit tudok a támához szólni:

Igaz, hogy csőves gépek és modern kor, de a zene is legalább elviselhetőbb
  • Zpogi
    Ezt Toméknál leltem ,beszartam rajta:

• V43 1105
    Itt vagyok
  • Her Laca
    Miki :) Ne szennyezd itt a környezetet ilyen nem tudom mikkel:)
    Ez egy komoly totyik:) már ahogy ilyen war thunder nem való ide.
    Akkor már inkább ezerszer ez:))))
  • acidrain
    Szia!

Nincs benne ilyesmi.
  • antiqueA
    Üdv! Azt hiszem abba is hagytam rendkívül rövid pályafutásom a War Thunderrel, ugyanis ez a mouse aimes idiótaság elrontja az egész játékot.

Azt szeretném megkérdezni, hogy ebben a játékban van-e ilyen mouse aim-es gyerekeknek való irányítás? Remélem nincs, mert akkor kaphat egy esélyt :)
  • mijki
    Szép videó :)
  • Solyom2
    [IMG][/IMG]

Itt egy kép a hibáról.
  • Solyom2
    Helló!
    Tudtok segíteni? A játékban az ékezetes és a speciális betűk helyén mindig valami cirill betűk jelennek meg.

A 4. 0. 8. 6. verziójú DGent és DBWt használok.
  • artivizsla #66372
  • zmok
    http://www.mission4today.com/index.php?name=ForumsPro&file=viewtopic&t=12188
  • artivizsla #66370
    Dobjál egy linket légyszi, mert nem találom.
  • zmok
    Most nézegetem az M4T-n a Kurfurt's Hanger-ben a képeket, valami eszméletlen jók!
  • artivizsla #66368
    Egyébként a külső nézetben már elég jól alakul a CFS 2 is.

Ugyanez IL2 1946 / DBW modban így néz ki :

• Solt
    Nem az én bogaram... :)

A linket mentsd el valahova magadnak a könyvjelzők közé, aztán képként beilleszted.
  • bettly
    Szia, lementettem a bogaradat, csak eppen nem tudom rabirni hogy maszkaljon,egy bug nevezetu fajl jott le,esetleg ha leirnad pontosabban,igazan koszonom,szep jo napot
  • VO101Tom
    TS-en szivesen elmondom, leírva szerintem elég körülményes lenne.
  • VO101 tvr
    Megjött a TrackIR
    A beállításaihoz viszont segítséget kérek. Ha vki egy rövid összefoglalót tudna írni, mit hogyan állítsak be ... de jó lenne
  • i robot
    Ez a livestreaming mire jó?
  • Willenbrock
    Ahoz képest nem olyan rossz szerintem, hogy alapból milyen.
  • VO101 tvr
    Elég sovány számomra.
  • Willenbrock
    Ennyit sikerült kihozni a cfs2 ből, Me-262 + felhő és talaj mod:

• Nesu
    Cliffs over Dover LiveStreaming on ATAG server

·upps
  • Nesu
    <object type="application/x-shockwave-flash" height="378" width="620" id="live_embed_player_flash" data="http://de.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf?channel=n3suten" bgcolor="#000000"><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowNetworking" value="all" /><param name="movie" value="http://de.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf" /><param name="flashvars" value="hostname=de.twitch.tv&channel=n3suten&auto_play=true&start_volume=25" /></object><a href="http://de.twitch.tv/n3suten" class="trk" style="padding:2px 0px 4px; display:block; width:345px; font-weight:normal; font-size:10px; text-decoration:underline; text-align:center;">Watch live video from n3suten on de.twitch.tv</a>
  • artivizsla #66357
    Kávé mellé.

Képek

• VO101 tvr
    Ez csúnya:
  • acidrain
    Bakker azt hittem megint muslinca van a képernyőn :D
  • VO101 tvr
    Nem jó. Magneto M0 és vígan repülgetek vele.
  • Hecker007
    Én azt vettem észre hogy akkor ragad be a hang ha alaplapi hangkarival játszok, viszont ha a Xonar, vagy az Audigy van kiválasztva akkor azokon hibátlan.
  • Nohab
    Én is benyaltam, mikor elsőnek találkoztam vele. :)

Ha nem akarod lementeni, akkor elég csak jobb klikk és kép címének másolása. Utána meg csak képként kell beillesztened.
  • Solt
    Jobb klikk és mented a linket... :)