IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    Amugy erdekes arcokkal futottam ma ossze! Jott egy kupac torok janicsar...lelottek 1-2 ellenseget, aztan az egyiket lelottem, erre elkezdi mondani am hogy ez mekkora szar, meg hogy ilyen nincs is..ot ugyan le nem lehet loni! (szo szerint!)....de a hulyeje az a fajta volt aki kerget valakit minden egyes forduloban rakonyokol a tuzgombra esz nelkul(Doraval volt foldozelben kergetett egy Yakot!!!), mind1 hogy van e eselye eltalalni a masikat...kozben log a nyakan 6-7 ellenfel irto kozel hozza (en voltam a sorban az elso) es gyak 6 az 1-hez az eselye hogy eletben maradjon...fordult, Yak-3-al egy sorozat es egett is....aztan szethulott....de hogy mondta a magajet utana...csak lestem!

Meg volt par sunnyogo...de rabaszarintottak Fenyevekre a repteretol miutan rajott hogy nem tud lerazni fenyeket kapcsolt es futot engedett...meg billegetett hogy kimeljem meg...elelottem megjobban billegtet...nah mondom menje te szerencsetlen...ugyis messze a reptered majd mas lelo! Erre futobehuz fenyek ki es jon utnam...meg ramakaszkodik egy masik is...hat felbasztak! Egyenkent utottem ki oket Fuss es uss taktikaval...jottek utanam, mikor mar lehagytam oket visszafordulas, fordulozas, majd ujra egyenes funyiras, aztan vissza....(Persze mind2 messzerel..eszembe nem jutna ezt csinalni..b&z csakis!)