IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Ha teljesen eltűnik a gép, de úgy, hogy totál semmit nem látsz belőle, az nem normális. Létezik ilyen bug, nálam is volt, de elvileg erre van megoldás. Az egyik -ami nálam működött- hogy a modell részletességet a legmagasabbra állítottam. Medium beállításon 2 és 1 km között az ellenséges gép szó szerint eltűnt. Dogfight szerveren annyit láttam, hogy a lövés füstje és a nyomjelzők jönnek elő a semmiből :/ A másik megoldás, hogy a Meshshowlod értéket a conf iniben átírod 1-re. Ilyenkor ezt az egész lod váltásos dolgot egyszerűen kiveszi a játékból, és minden gépet, ami a közeledbe jön, azonnal a legrészletesebb lod-al rajzol ki. A gépet ez persze eléggé leterheli, főleg ha nagy tömegbe repülsz be.

Ja, egyébként fogalmam sincs mikor jön az új patch, szerintem ők sem tudják. Amikor kész lesz, akkor kiadják - ennyit mondanak ők is.