IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    Ropke 7-8 oras IL2 multi utan vagyok...ehh kijotem mar a farmabol....(azert elso felszallas egy legigyozelem )
    Amugy en emlekszem rosszul vagy tenyleg enyire erezheto a precesszio egyes gepeken?! (Vagy nalam van valami elallitodva?!) Van amelyikkel egyenesben tartani is kesz fizikai munka bizonyos sebesseg alatt...nembeszelve ha kicsit megbokdostek az egyik szarnyat!! Inkabb "hopp" mint leszallas, mert kesz remalom a leszallas.
    Jah de mar a felszallas is...pl messzerrel...majd kitekeredik felszallas kozben a precessziotol! (Ha jol latom/erzem....mondom lehet nalam van valami gigszer...jelezzetek plz ha nem jol latom! Reg jatszom a game-el...)
    De azert fordulozni meg tudok...meg fuvet nyirni...most is tobbet kentem oda a foldhoz/vizhez mint amenyit lelottem, es ez elegedetseggel toltott el