IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #65878 Uraim! :)
Pár "apró" dolog elfelejtődik! Először is, a CloD DX11, a BoS DX9 alapokon nyugszik, ergo ha akarnák sem lehetne szebb.
A linkelt képekkel nem én hasonlítottam össze, de, ha már az összehasonlításra sor kerül, akkor egyértelműen szebb, jobb még ez az alfa állapotú kép is a BoS-ból, mint amikkel hasonlítva lett. :)
A RoF szerintem összességében egy kurva jó szimulátor... nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebből mit tudnak átmenteni egy jóval komplikáltabb korszakra. Ha hozni fogja azt az élményt és azt kiforrottságot, problémamentességet amit a RoF jelenleg tud, akkor én biztos megveszem.
Az biztos, hogy nem lesz olyan (főleg az elején) mint a CloD, de ez legalább nem lesz zsákutca! Ígérgethetnének fűt-fát, de ők legalább tisztában vannak a lehetőségeikkel és a képességeikkel, ergo amit viszont megígérnek, az úgy is lesz...
Igen, ez kevesebb jelen állás szerint mint amit a CloD tud, de azt nem szabad elfelejteni, hogy ez valamiért befuccsolt... mennyit vártunk rá, mennyit ígérgettek, mekkora fos volt amikor megjelent! Túl vállalták magukat, érthető ha ebbe a hibába a 777 nem akar beleesni.
Személy szerint én azért vagyok bizakodó, mert emlékszem, hogy a RoF eleinte milyen harmatgyenge volt, és látom, hogy mára hova fejlődött önmagához képest. Ha ugyanekkora fejlődésen megy majd át a BoS is, akkor idővel akár jobb is lehet majd mint a CloD, de ez még a jövő, és sok a "ha"
A CloD sok dologban jobb, a BoS viszont összességében "kerekebb", kiforrottabb, előremutatóbb lesz szerintem. Az lenne a legjobb, ha ez az ATAG mod dinamikusan fejlődne tovább, hogy minél magasabbra tegye a lécet... ha látják a fejlesztők, hogy a konkurencia milyen jó dolgokat tud, akkor igazodniuk kell hozzájuk, ha pénzt akarnak látni ebből...
A lényeg az, hogy legyetek pozitívak! :))