IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Toltam/néha még most is. Viszont egy szar az egész, elnézést a kifejezésért, a patchek össze vissza variálják az egész játékot. Szimulátornak meg soha nem volt nevezhető, a teljes realisztikus beállítások mellett is lehet egér+billentyű kombóval játszani csak bele kell jönni, a joyt nekem nem is sikerült normálisan beállítani benne. Sokáig nem mentek a gépek 5k fölé, az orosz felment 8k-ra is ha úgy tartotta kedve meg egy-két bombázó, de a többi az nem. A legélvezetesebb az a Historical Battle még az is árkád kategória, viszont nincs refly, jobb a dm, fm, ha elfogyott a lőszer vagy a benya akkor vissza kell menni a reptérre és értelmesebbek a játékosok is. Az Arcade rész meg egyre semmirevalóbb, helyben forduló gépek, sokszor lelőhetetlen Yak9T ami viszont ha mögéd kerül jobb ha mormolsz egy imát mert 1 lövéssel is képes leszedni bármilyen gépből.
Annyira tönkrevágták hogy a klán amiben vagyok egy héten repül 1-2 kört és lépnek is ki, mindenki mással játszik inkább, kb 1 hónapja indítottam el utoljára, ha idegesíteni akarom magam akkor ott a WoT.