IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nesu
mennyibe kerül ? +10 € csomagküldés !

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nem tudom megindokolni... már egy éve megvan, kell a változatosság! Ha már a csajomat nem cserélhetem le, legyen valami új az életemben! 😄D

Mondjuk csak akkor adom el, ha árában elviszik...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Amúgy olvasom ,hogy árulod a 6990 et? Mi a fenének? Szerintem kiszolgál a következõ generáció váltásig .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A vector bigyó miatt ahhoz vagyok szokva, hogy nagyokat mozdítok a fejemen, mert az nem igen szereti az apró mozgásokat... nem igazán pontos úgy. Ezt még szoknom kell, plusz meg kell találni az optimális beállítást! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Itt nézem pont a monitor káváját ,de ki az aki körbetekeri a fejét nézelõdés közben😊 Ha egy kicsit még tovább viszem már megvan a 360 fok😊)
[/url][/img]

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Tudod milyen nehéz egy ilyen csipeszt beszerezni? Annó a Tescóban ezeken a vállfákon árulták a ruhákat ,de mostanra szarabbakra cserélték. Itthon már egy csipeszes vállfa sincs már a szomszédokat is kizsebeltem😊
Amúgy nekem a TR így van állítva,és alig kell fordítanom a fejem és 180 vagy még több fokot is fordul.
[/url][/img]

Igenis Mester! 😊) Már csak egy fekete csipesz kéne akkor... az lesz a 2.1... 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ja ja😊 úgy szar ahogy van.
Jut eszembe. Ha erre járnál valamikor ,hozd el a kütyüt és kicserélem elemtartóra a lámpát meg a felfogatást is állíthatóra. 10 perc az egész😊 Ez a 2.0 😊)))) A tied volt a próba😊

Her Laca
[/url][/img]

Na testvéreim. Ennek a háromnak már megvan a gazdája,kell még valakinek ?
Állandóan rohangálok a boltba😊 cumóért ,ezért összeírnám inkább ha még kell pár darab és egyben elhoznám ami kell.

Nálatok is szarakszik az SG szerver? Kezd idegesítõ lenni...

www.smart-bus.hu

Her Laca
<#eljen>

VO101Tom
Stenge Csabától kaptam ezt a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=iAWfktjU7XY

"Majoros Kornél volt a magyar légierõ legtapasztaltabb és legeredményesebb bombázó pilótája, aki sajnos hõsi halált halt Bátaapátinál, 1944. november 28-án. A kép 1944. tavaszán készült róla a személyzetével együtt egy Ju 88-as elõtt (Kornél balról a második). A légcsavarkúp piros-fehér-zöld."

www.pumaszallas.hu

77PXDrebil
Most kezdtem hallgatni a régi LGT lemezeimet.

Az öregebbek biztos ismerik a fiataloknak nagyon ajánlom.

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Írok privátot!
Her Laca
[/url][/img]
[/url][/img]
Kicsit átvariáltam.

repvez
Az éhes makk disznókat álmodik 😊
77PXDrebil
Mi van Laca lekaptad asszonyt ahogy beszáll a verdádba? A vén kecske aki arról álmodik, hogy a gidák lenyalják a sót a makkjáról!<#taps><#worship><#law><#eljen><#beka2>

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

A két ünnep között ide készülünk a kollégákkal. Ugyan az, mint a képen, csak 51 van belõle :

Visszük a két "nõtlen" kollégát is magunkkal. Mikor mutatom nekik a képeket, hogy "JÓ lesz-e?", az egyik úgy bólogatott, hogy majd lefejelte az asztalt a másik meg egybõl azt kérdezte, hogy "Ezen a hétvégén megyünk ?" Érdekes, az árakat egyik sem kérdezte meg, az nem érdekelte õket.
Her Laca
Ez mekkora kép!<#wow1>

[/url][/img]

Her Laca
[/url][/img]

Nesztek😊))

Her Laca
Akkor Savinak köszke😊

VO101Tom
Igaz, nem írtam oda, de Tom csak feltette, ezt Savas fényképezte 😊

www.pumaszallas.hu

<#ijedt><#worship>

www.smart-bus.hu

acidrain
<#zavart1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Milyen szépen koptatta el a magasságot. <#eljen><#taps>

D9

Her Laca
Biztos Il2 zik szabadidejében mert ott is emígyen szállunk le😊

Her Laca
Ja ja😊 Pumákoknál már láttam. Nem sokat tökölt a bejövetellel meg a landolással a ficak😊

Her Laca
Tom lefényképezett😊 Nagyon szépppppp

[/url][/img]

<#alien>

<#eljen>

Úgyis õ is visszaküldi a szállítójának...
Kicserélte szó nélkül.
Szerencsére.

Repülõs lelet.
Ez nagyon durva !
Nem bírom beilleszteni sehogy, így ebben a formában adom meg :

http://indavideo.hu/video/Minden_idok_legkemenyebb_liftes_szivatasa_Braziliabol
Köszi!!

Ja, még annyi, hogy az elsõ hat hónapban elõjött hibát úgy kell tekinteni, mintha már akkor meg lett volna, amikor eladták nektek az árut. Magyarul: az elsõ fél évben az alaphelyzet az, hogy hibás árut adtak el nektek.
Ha jól tudom, akkor kérhetsz cserét, mert a szavatosság két év alatt évül el.

Ha javítást ajánlanak, nem vagy köteles elfogadni, mert kérhetsz cserét is. Ha a csere vagy a javítás lehetetlen, akkor kérhetsz árengedményt vagy elállást (magyarul: adják vissza a lóvét).

Az elsõ hat hónapban a bizonyítási teher a kereskedõt terheli, tehát neki kell bizonyítania azt, hogy nem rendeltetésszerûen használtátok az árut.

Bõvebben itt!
Her Laca
Mondjuk mi a faszt tervezett a ficak? Ez egy szuholy ahogy nézem😊

Her Laca

Na képekkel.

Her Laca

Srácok, a véleményetek kellene.
A 12 fiamnak vettem egy rc helikoptert(kamerás, minden irányba repül, tök jó)ez volt pénteken. Vasárnap észrevettem hogy a rotor tengely valahogy kijött a helyérrõl(jelzem nem esett nagyokat, és amúgy is elvileg igen strapabíró gépecske), tehát nem repül. Ma visszavittem, a srác visszarakta a helyére, majd ismét repült.Mondta,-kicsit utalva arra , hogy biztos túl sok volt az esés-hogy ha nagyot zuhan elõfordulhat, bár õ még ilyet nem látott. Hazahoztam majd a 10 perc után immár magától megint kijött a tengely a helyérõl, sõt most már állandósult...szerintetek, kötelezõ kicserélnie-vagy visszaadnia a pénzt?<#fejvakaras>

Her Laca

Her Laca

Én elfogadnám. Posta, vagy személyes átvétellel legyen ? Pü-ben megbeszéljük.
Nekem annyira nem sürgõs, trackIR-em sincs egyelõre, tehát más nyugodtan jelentkezzen!
Hát ez az! Qrva nagy a csábítás! <#vigyor4>

Mondjuk azon gondolkodtam, hogy az 1 pixeles kontaktokat az egyik szemnek mindenféleképpen ki kell rajzolnia (vagy a páros vagy a páratlan sorban). Tehát ha mozog, akkor lehet hogy jobban észreveszi az ember, mert hol egyik, hol másik szemének rajzolja ki. De ez csak spekuláció.

Az élek elmosódása annyira nem érint, Il-2-t is 640*400-ban (vagy valami hasonlóban) játszottam. Mondjuk a passzívnak az az elõnye az aktívval szemben, hogy nem vibrál.
VO101Tom
Nem 3D visionnal próbáltam. Sima, passzív vörös-cián szemüveggel. A vörös és a kék színeket ezért tolta el (vibráló, nézhetetlen fosch volt), de ami mûködött, az qrvajó volt.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Na kész a következõ. Ez akkor kinek is menjen?
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]

Úgy vagyok vele, hogy akkor maradok a 2D-nél. Ennyi pénzért biztos lehetne valamivel jobb 2D-s monitor kapni, de talán megér egy próbát. Meg neten rendelem, max élek az elállási joggal 8 napon belül.

Gondolom 2D->3D konverterrel próbáltad a CloD-ot a 3D Visionnal?
VO101Tom
Én erre lennék kíváncsi játék alatt, hogy ez okoz-e gondot a kontaktok észlelésében (amikor csak 1-2 pixelrõl van szó):

"Sajnos hátrányok is vannak, és ezek felett sem szabad elsiklani. Rögtön itt van a felbontás felezõdésének a kérdése, ami mai napig marketingesek által gerjesztett vitákat szül. Mindenféle lobby ellenére ki kell jelenteni, hogy a passzív megoldás nem nyújt "Full HD 3D" élményt. Ezt azon egyszerû oknál fogva jelenthetjük ki, hogy ezzel a megoldással egy adott szembe csak a páros vagy a páratlan sorokba rendezett, tehát feleannyi képi információ jut el. Ezen oknál fogva az élek recések maradnak, még akkor is, ha a képek összefésülése az agyban megtörténik, hiszen a kiesõ képi információkat (azaz a kivetítésre sem kerülõ sorokat) az agy nem képes kipótolni."

Gyanítom, hogy igen... :/
(azt a cikket olvasom, amire hivatkoznak a monitor tesztnél, a passzív 3D.

www.pumaszallas.hu