IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az öregebbek biztos ismerik a fiataloknak nagyon ajánlom.
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
[/url][/img]
Kicsit átvariáltam.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Visszük a két "nõtlen" kollégát is magunkkal. Mikor mutatom nekik a képeket, hogy "JÓ lesz-e?", az egyik úgy bólogatott, hogy majd lefejelte az asztalt a másik meg egybõl azt kérdezte, hogy "Ezen a hétvégén megyünk ?" Érdekes, az árakat egyik sem kérdezte meg, az nem érdekelte õket.
[/url][/img]
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nesztek😊))
www.smart-bus.hu
D9
A Béna.
[/url][/img]
Úgyis õ is visszaküldi a szállítójának...
Szerencsére.
Nem bírom beilleszteni sehogy, így ebben a formában adom meg :
http://indavideo.hu/video/Minden_idok_legkemenyebb_liftes_szivatasa_Braziliabol
Ha javítást ajánlanak, nem vagy köteles elfogadni, mert kérhetsz cserét is. Ha a csere vagy a javítás lehetetlen, akkor kérhetsz árengedményt vagy elállást (magyarul: adják vissza a lóvét).
Az elsõ hat hónapban a bizonyítási teher a kereskedõt terheli, tehát neki kell bizonyítania azt, hogy nem rendeltetésszerûen használtátok az árut.
Bõvebben itt!
Na képekkel.
A 12 fiamnak vettem egy rc helikoptert(kamerás, minden irányba repül, tök jó)ez volt pénteken. Vasárnap észrevettem hogy a rotor tengely valahogy kijött a helyérrõl(jelzem nem esett nagyokat, és amúgy is elvileg igen strapabíró gépecske), tehát nem repül. Ma visszavittem, a srác visszarakta a helyére, majd ismét repült.Mondta,-kicsit utalva arra , hogy biztos túl sok volt az esés-hogy ha nagyot zuhan elõfordulhat, bár õ még ilyet nem látott. Hazahoztam majd a 10 perc után immár magától megint kijött a tengely a helyérõl, sõt most már állandósult...szerintetek, kötelezõ kicserélnie-vagy visszaadnia a pénzt?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mondjuk azon gondolkodtam, hogy az 1 pixeles kontaktokat az egyik szemnek mindenféleképpen ki kell rajzolnia (vagy a páros vagy a páratlan sorban). Tehát ha mozog, akkor lehet hogy jobban észreveszi az ember, mert hol egyik, hol másik szemének rajzolja ki. De ez csak spekuláció.
Az élek elmosódása annyira nem érint, Il-2-t is 640*400-ban (vagy valami hasonlóban) játszottam. Mondjuk a passzívnak az az elõnye az aktívval szemben, hogy nem vibrál.
www.pumaszallas.hu
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Gondolom 2D->3D konverterrel próbáltad a CloD-ot a 3D Visionnal?
"Sajnos hátrányok is vannak, és ezek felett sem szabad elsiklani. Rögtön itt van a felbontás felezõdésének a kérdése, ami mai napig marketingesek által gerjesztett vitákat szül. Mindenféle lobby ellenére ki kell jelenteni, hogy a passzív megoldás nem nyújt "Full HD 3D" élményt. Ezt azon egyszerû oknál fogva jelenthetjük ki, hogy ezzel a megoldással egy adott szembe csak a páros vagy a páratlan sorokba rendezett, tehát feleannyi képi információ jut el. Ezen oknál fogva az élek recések maradnak, még akkor is, ha a képek összefésülése az agyban megtörténik, hiszen a kiesõ képi információkat (azaz a kivetítésre sem kerülõ sorokat) az agy nem képes kipótolni."
Gyanítom, hogy igen... :/
(azt a cikket olvasom, amire hivatkoznak a monitor tesztnél, a passzív 3D.
www.pumaszallas.hu
Itt pedig a teszt róla.
14 ms válaszidõ nagyon gondolkodóba ejtett, de a gyártói honlapon és mindenhol máshol 5 ms van (g2g). Szerintem tuti elírás.
www.pumaszallas.hu
Passzívat veszek. Legfõképpen azért mert olcsóbb. Most már van olyan 23 colos passzív 3D-és 60 Hz-es IPS monitor, ami annyiba kerül mint egy 2D-s (50 bruttó). Tehát ha nem jön be a 3D, akkor is van egy jó 2D-s monitorom, ergo nem vesztettem semmit. Nem színezett lencsét adnak hozzá, tehát gondolom polarizált. Meg a tv-tuneres, hangszórós nagyobb testvérét kipróbáltam a Media Marktban (természetesen 3D-ben), semmi gond nem volt vele.
A passzív megjelenítõkbõl csak az az elfogadható minõség, ami polarizált lencséket használ. A szinezett lencsés megoldások nagyon fárasztják a szemet, és rengeteg infó elveszik (szín).
www.pumaszallas.hu
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
És az elolvasott információk mennyisége csak egy dolog. Nagyon sok a kavar a fórumokon. Van aki például azt mondja, hogy felezõdik a képfrissítési frekvencia (tehát a max. fps) 3D-ben. De ha jól vettem ki, akkor ez csak az aktív monitorokra igaz, mert ott van az, hogy a képernyõ felváltva jeleníti meg a képet az egyik, majd a másik szem számára. Tehát ott 120 Hz az valójában 60 Hz.
A passzívok viszont egyszerre jelenítik meg a képet az egyik és a másik szem számára. Az egyiket az egyik sorban, a másikat a másikban. Tehát ott a vízszintes felbontás ami felezõdik, nem?
Ez azért érdekes, mert egy 60 Hz-es passzív monitort néztem ki, és ha felezõdne a képfrissítés, akkor a max. 30 fps elég karcsú lenne.
Elnézést egyébként a kérdésekért, de szeretnék tisztán látni a kérdésben, mielõtt lépek.
Köszönöm!
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Majd megkérdezem Farbertõl, nekik van-e gondjuk vele, és ha az segít a dolgon, akkor nyomatékosítani kell a szabályokban, hogy PK esetén amíg az ember gépe nem ér földet, addig ne szálljon ki a játékból (akkor nem veszi át a helyét egy AI).
www.pumaszallas.hu
Itt a tegnapi küldi rám esõ része,és nem értem.
Ezeket lõttem meg és mégis csak 2 -t adott meg.
[/url][/img]
Hogy számol ez a cucc ,nem értem .