IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

77PXDrebil
Most kezdtem hallgatni a régi LGT lemezeimet.

Az öregebbek biztos ismerik a fiataloknak nagyon ajánlom.

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Írok privátot!
Her Laca
[/url][/img]
[/url][/img]
Kicsit átvariáltam.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

repvez
Az éhes makk disznókat álmodik 😊
77PXDrebil
Mi van Laca lekaptad asszonyt ahogy beszáll a verdádba? A vén kecske aki arról álmodik, hogy a gidák lenyalják a sót a makkjáról!<#taps><#worship><#law><#eljen><#beka2>

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

A két ünnep között ide készülünk a kollégákkal. Ugyan az, mint a képen, csak 51 van belõle :

Visszük a két "nõtlen" kollégát is magunkkal. Mikor mutatom nekik a képeket, hogy "JÓ lesz-e?", az egyik úgy bólogatott, hogy majd lefejelte az asztalt a másik meg egybõl azt kérdezte, hogy "Ezen a hétvégén megyünk ?" Érdekes, az árakat egyik sem kérdezte meg, az nem érdekelte õket.
Her Laca
Ez mekkora kép!<#wow1>

[/url][/img]

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
[/url][/img]

Nesztek😊))

Her Laca
Akkor Savinak köszke😊

VO101Tom
Igaz, nem írtam oda, de Tom csak feltette, ezt Savas fényképezte 😊

www.pumaszallas.hu

<#ijedt><#worship>

www.smart-bus.hu

acidrain
<#zavart1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Milyen szépen koptatta el a magasságot. <#eljen><#taps>

D9

Her Laca
Biztos Il2 zik szabadidejében mert ott is emígyen szállunk le😊

Her Laca
Ja ja😊 Pumákoknál már láttam. Nem sokat tökölt a bejövetellel meg a landolással a ficak😊

Her Laca
Tom lefényképezett😊 Nagyon szépppppp

[/url][/img]

<#alien>

<#eljen>

Úgyis õ is visszaküldi a szállítójának...
Kicserélte szó nélkül.
Szerencsére.

Repülõs lelet.
Ez nagyon durva !
Nem bírom beilleszteni sehogy, így ebben a formában adom meg :

http://indavideo.hu/video/Minden_idok_legkemenyebb_liftes_szivatasa_Braziliabol
Köszi!!

Ja, még annyi, hogy az elsõ hat hónapban elõjött hibát úgy kell tekinteni, mintha már akkor meg lett volna, amikor eladták nektek az árut. Magyarul: az elsõ fél évben az alaphelyzet az, hogy hibás árut adtak el nektek.
Ha jól tudom, akkor kérhetsz cserét, mert a szavatosság két év alatt évül el.

Ha javítást ajánlanak, nem vagy köteles elfogadni, mert kérhetsz cserét is. Ha a csere vagy a javítás lehetetlen, akkor kérhetsz árengedményt vagy elállást (magyarul: adják vissza a lóvét).

Az elsõ hat hónapban a bizonyítási teher a kereskedõt terheli, tehát neki kell bizonyítania azt, hogy nem rendeltetésszerûen használtátok az árut.

Bõvebben itt!
Her Laca
Mondjuk mi a faszt tervezett a ficak? Ez egy szuholy ahogy nézem😊

Her Laca

Na képekkel.

Her Laca

Srácok, a véleményetek kellene.
A 12 fiamnak vettem egy rc helikoptert(kamerás, minden irányba repül, tök jó)ez volt pénteken. Vasárnap észrevettem hogy a rotor tengely valahogy kijött a helyérrõl(jelzem nem esett nagyokat, és amúgy is elvileg igen strapabíró gépecske), tehát nem repül. Ma visszavittem, a srác visszarakta a helyére, majd ismét repült.Mondta,-kicsit utalva arra , hogy biztos túl sok volt az esés-hogy ha nagyot zuhan elõfordulhat, bár õ még ilyet nem látott. Hazahoztam majd a 10 perc után immár magától megint kijött a tengely a helyérõl, sõt most már állandósult...szerintetek, kötelezõ kicserélnie-vagy visszaadnia a pénzt?<#fejvakaras>

Her Laca

Her Laca

Én elfogadnám. Posta, vagy személyes átvétellel legyen ? Pü-ben megbeszéljük.
Nekem annyira nem sürgõs, trackIR-em sincs egyelõre, tehát más nyugodtan jelentkezzen!
Hát ez az! Qrva nagy a csábítás! <#vigyor4>

Mondjuk azon gondolkodtam, hogy az 1 pixeles kontaktokat az egyik szemnek mindenféleképpen ki kell rajzolnia (vagy a páros vagy a páratlan sorban). Tehát ha mozog, akkor lehet hogy jobban észreveszi az ember, mert hol egyik, hol másik szemének rajzolja ki. De ez csak spekuláció.

Az élek elmosódása annyira nem érint, Il-2-t is 640*400-ban (vagy valami hasonlóban) játszottam. Mondjuk a passzívnak az az elõnye az aktívval szemben, hogy nem vibrál.
VO101Tom
Nem 3D visionnal próbáltam. Sima, passzív vörös-cián szemüveggel. A vörös és a kék színeket ezért tolta el (vibráló, nézhetetlen fosch volt), de ami mûködött, az qrvajó volt.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Na kész a következõ. Ez akkor kinek is menjen?
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]

Úgy vagyok vele, hogy akkor maradok a 2D-nél. Ennyi pénzért biztos lehetne valamivel jobb 2D-s monitor kapni, de talán megér egy próbát. Meg neten rendelem, max élek az elállási joggal 8 napon belül.

Gondolom 2D->3D konverterrel próbáltad a CloD-ot a 3D Visionnal?
VO101Tom
Én erre lennék kíváncsi játék alatt, hogy ez okoz-e gondot a kontaktok észlelésében (amikor csak 1-2 pixelrõl van szó):

"Sajnos hátrányok is vannak, és ezek felett sem szabad elsiklani. Rögtön itt van a felbontás felezõdésének a kérdése, ami mai napig marketingesek által gerjesztett vitákat szül. Mindenféle lobby ellenére ki kell jelenteni, hogy a passzív megoldás nem nyújt "Full HD 3D" élményt. Ezt azon egyszerû oknál fogva jelenthetjük ki, hogy ezzel a megoldással egy adott szembe csak a páros vagy a páratlan sorokba rendezett, tehát feleannyi képi információ jut el. Ezen oknál fogva az élek recések maradnak, még akkor is, ha a képek összefésülése az agyban megtörténik, hiszen a kiesõ képi információkat (azaz a kivetítésre sem kerülõ sorokat) az agy nem képes kipótolni."

Gyanítom, hogy igen... :/
(azt a cikket olvasom, amire hivatkoznak a monitor tesztnél, a passzív 3D.

www.pumaszallas.hu

Ezt.

Itt pedig a teszt róla.

14 ms válaszidõ nagyon gondolkodóba ejtett, de a gyártói honlapon és mindenhol máshol 5 ms van (g2g). Szerintem tuti elírás.
VO101Tom
Melyik típust nézted ki?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
A fórumban ma az angolok is épp erre kérdeztek rá. Farber annyit mondott, hogy az a szoftver, amelyik a szerveren fut, idõnként leáll az adatok küldésével, ha rendbe teszik az angol radart (amit teszteltünk reppenés után), akkor rámozdulnak erre.

www.pumaszallas.hu

<#worship><#worship><#worship>

Passzívat veszek. Legfõképpen azért mert olcsóbb. Most már van olyan 23 colos passzív 3D-és 60 Hz-es IPS monitor, ami annyiba kerül mint egy 2D-s (50 bruttó). Tehát ha nem jön be a 3D, akkor is van egy jó 2D-s monitorom, ergo nem vesztettem semmit. Nem színezett lencsét adnak hozzá, tehát gondolom polarizált. Meg a tv-tuneres, hangszórós nagyobb testvérét kipróbáltam a Media Marktban (természetesen 3D-ben), semmi gond nem volt vele.
VO101Tom
Ha aktív szemüveget veszel (otthonra szerintem azt érdemes), akkor igen, felezõdik a frekvencia, mert az egyik szemedet letakarja, amikor a másiknak szánt információt mutatja, és fordítva. Ezért a monitor 60 Hz-es marad ugyan, de egy-egy szemre csak 30 Hz jut. 3D TV-knél is használják ezt, de azok általában 200Hz-es TV-k, 3D alatt is megvan a 100 Hz.

A passzív megjelenítõkbõl csak az az elfogadható minõség, ami polarizált lencséket használ. A szinezett lencsés megoldások nagyon fárasztják a szemet, és rengeteg infó elveszik (szín).

www.pumaszallas.hu

Laca, a listában csak 2 "Shot down" bejegyzés van, azokat kaptad meg. A másik három sérültbõl 2 leszállt, 1 disconnectet kapott (valszeg kényszerszállt, csak ezt rosszul kezeli a program) és te ezért nem kaptad meg õket. Ha megnézed Tomnak 5 "Shot down"-ja van és valszeg az egyik sérültjét késõbb lelõtték, ezért kapott 5,5-et.

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Ahhoz, hogy igazán beleássam magam, ahhoz évek munkája kellene! :-)

És az elolvasott információk mennyisége csak egy dolog. Nagyon sok a kavar a fórumokon. Van aki például azt mondja, hogy felezõdik a képfrissítési frekvencia (tehát a max. fps) 3D-ben. De ha jól vettem ki, akkor ez csak az aktív monitorokra igaz, mert ott van az, hogy a képernyõ felváltva jeleníti meg a képet az egyik, majd a másik szem számára. Tehát ott 120 Hz az valójában 60 Hz.

A passzívok viszont egyszerre jelenítik meg a képet az egyik és a másik szem számára. Az egyiket az egyik sorban, a másikat a másikban. Tehát ott a vízszintes felbontás ami felezõdik, nem?

Ez azért érdekes, mert egy 60 Hz-es passzív monitort néztem ki, és ha felezõdne a képfrissítés, akkor a max. 30 fps elég karcsú lenne.

Elnézést egyébként a kérdésekért, de szeretnék tisztán látni a kérdésben, mielõtt lépek.

Köszönöm!
Nesu
Véleményezem ,csak akkor kapod meg a légi gyõzelmet ,ha a pilóta kiugrik a gépbõl és a gép összetörik a földön ,ha kényszer száll le akkor nincs regisztrált gyõzelem .A Pk után azonnal bekarcolódik a dics .

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

VO101Tom
Nekem 8 pilóta van a listában, ennyi gépre lõttem rá, és 5.5-öt adott meg. Lehet, hogy más is rájuk lõtt, ezért nem kaptál egész pontot értük, vagy sérülten ugyan, de hazament és leszállt, akkor a weboldalon lévõ számláló elvileg kiszedi (de a listában benne marad).

Majd megkérdezem Farbertõl, nekik van-e gondjuk vele, és ha az segít a dolgon, akkor nyomatékosítani kell a szabályokban, hogy PK esetén amíg az ember gépe nem ér földet, addig ne szálljon ki a játékból (akkor nem veszi át a helyét egy AI).

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Tom!
Itt a tegnapi küldi rám esõ része,és nem értem.
Ezeket lõttem meg és mégis csak 2 -t adott meg.
[/url][/img]
Hogy számol ez a cucc ,nem értem .

PhantomAss
ja meglesem, köszi a tippet

GOOBY, pls

Köszi!