IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #65618 No, visszaraktam mindent alapra(CCC) Clod meg max felbontás. És láss csodát, nekem is megjelentek a vízbe benyúló mólók. :-))) Én eddig még nem találkoztam velük... De csak bizonyos szögből! Ha repülök tovább, egy másik szögből eltűnnek. Látni továbbra se lehet rendesen (minden kontakt belemosódik a háttérbe), legyen az víz, föld, levegőég...
Visszaraktam a felbontást 1152*648-ra, és egyből megnőtt a látótávolság, sokkal jobban kirajzolódnak a kontaktok. Csak ezzel meg egy gond van: minden utat elöntött a víz. Minden város apró kis Velence, amelyeket csatornák hada köt össze! :-))) És ha belelövök az útba, akkor ugyanolyan szép kis gejzíreket látni, ahogy Nohab kolléga képein. Úgy szar ez, ahogy van...