IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #65431 Ahogy múlik az idő, jönnek vélemények máshonnan is, amik szerint a tragédia már induláskor kódolva volt. Nekem nem volt szimpatikus előtte sem Erőss Zsolt, de ez legyen az én problémám és nem azért, mert egyidősek vagyunk, hanem, mert abba a fene nagy mászási kényszerbe elég sokan belehaltak már a társai körül. Már azon is elgondolkodtam, hogy miért egy ilyen fiatal - ezen a magasságon tapasztalatlan - mászóval ment, talán ez is beszédes lehet.
A motorozással kapcsolatban itt is említett már valaki, hogy a gyerek születése után vissza kellett venni a veszélyekből, a józan ész mindenesetre szerintem is ezt diktálná. A felesége tényleg nem "mindennapi" módon reagál a történésekre, de lehet, hogy ő a tragédiára már korábban felkészült és nem is pont a mostani hegymászás alkalmával. Mivel képzett 8000-es hegymászó ő is, voltak fogalmai a férjére váró veszélyekről, talán ezért is mondott le róla elég korán.