IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Tom:) Te fordítva ülsz a lovon ,ezt minden tiszteletem mellett mondom neked.:)
Ezeknek az embereknek ez volt az életük,a hegy,az azt körülölelő körülmények. Lévén nem együgyű emberekről van szó,nem is amatőr túrázókról,tisztában vannak,voltak minden lehetőséggel ami egy "épeszű" (ezt azért kihangsúlyoznám,hogy épeszű az emberek többsége szerint) ember be sem merne vállalni. Ez különbözteti meg ezen embereket az átlagtól.
Én nem mászok hegyet,nem merülök mélyre búvárkodás közben ,és sok egyebet sem csinálok ami veszélyes,de abszolút meg tudom érteni ezeket az arcokat Egy 8+ ezres hegy az 50-50% esélyt,vagy bukást ad. A felesége is járt már ilyen helyeken vele ,ismeri ő is a nehézségeket az akadályokat ,azt is mit bír el egy ember,ergo reálisan látja a helyzetet.
Az a pár kuncogás meg inkább a párjának szólt (szerintem még nem fogta fel teljesen ami érthető is) a közös emlékeknek ,szerintem megjelent a gondolataibn ,hogy ő mit reagált volna egy ilyen kérdésre. Mit tudjuk mi ,hogy milyen kapcsolat volt köztük,lehet mindig vele lesz a gondolataiban továbbra is. Na nem akarok itt ódákat írni,én így látom.
A krapek nagyra tört ,és sajna elérte a végzete. Én tisztelem az ilyet.