IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
77pxdumbo #65225 Üdv :)
Ma ill. tegnap este jó kis csapat verődött össze ATAGon. Tom, Safi, Sakkay,Savas és jómagam. Ha vkit kifelejtettem akkor bocs. Én főleg Tommal repültem géppárt, és szerintem elég jól tudtunk összedolgozni. Én kísértem Tom meg jól lelőtt mindenkit
Azért jutott nekem is munka, összesen 10.55 gépet lőttem, és még egy lett volna, de leállt a szerver, így azt már nem kaptam meg. Az volt a legszebb pedig: teljesen deffenzből izzadtam ki magam, és a végén totál füstösre és benyásra lőttem a spitet. Egyetlen killem volt, az is egy zuhanásból szárnytörés miatt, és kétszer ugrottam.
Összesen vagy 35-40 gépet lőtt le kis csapatunk, hozzánk se tudtak szagolni. Jó kis buli volt.