IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #65151 Üdv!
Tegnap rácsaptam 4 db hurkányra az elsőre kilőttem szinte az összes 20milist, az eredmény álló motorral vitorlázott a csatorna közepe tájáról hazai irányba magassága kb 3000méter és megállt a légcsavarja, folyt belőle az olaj és a nafta, szerintem a csatorna közepéről nem ért haza hanem csobbant azért csak szerintem mert nem láttam! A másodikat már a repterem környékén soroztam meg a kiskalákkal, folyt belőle az olaj és a üzemanyag, és forgolódás közben nem láttam, hogy becsapódott a földbe, csak a lángokat és a robbanást észleltem, a harmadiknál szinte úgyan ez a helyzet, egy túlhúzott fordúlónál mikor próbált volna lerázni, bedugózott na én akkor rálőttem nehogy már haza menjen, találat is volt mert láttam, hogy ő is leesett, a negyedik az valahogy meglógott, az infosávon kétszer is láttam, hogy kiírták, hogy lelőttem őket, de a netstatban nem adták meg a három győzelmet még részpontokat sem kaptam. Ilyen volt már valakinek, vagy csak elkapott a vadászláz és azt hittem minden lezuhant amire rálőttem!