IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Az USA azért várt ki a hadba lépéssel szerintem,mert meg akarta várni,hogy mi lesz (Hitler üzent nekik hadat,de ez csak részletkérdés,jöttek volna azok anélkül is.) Ha Anglia vagy a SZU elesett volna 1940-41-ben,akkor amerika szerintem nem szállt volna szembe a német birodalommal.Anglia elestével az összes európai bázisát elvesztette volna,a SZU elestével pedig olyan erőssé vált volna iparilag,nyersanyag szempontjából,védhetőség szempontjából,hogy pár éven belül párja nem lett volna a német haderőnek.5-6 év alatt még a tengeren is felülmúlhatták volna az amikat.Az atombombával eleinte sakkban lehetett volna tartani őket,de az amerikai atomelőny rövid ideig tartott volna,ahogy a SZU-val szemben is csak 2-3 évig tartott.Aztán a kémek és a tudósaik révén szintén meg tudták csinálni.A németek sem maradtak volna le sokáig,hisz így is csak a kritikus tömeg elszámolásán buktak el,egy ideig pedig előnyben is voltak a fejlesztésben.Egy SZU méretű német birodalom keleti részén simán mehetett volna zavartalanul a felújított atomprogram.Ha a SZU 1941-42-ben elesik a tengeralattjáró flotta új északi bázisokhoz is jutott volna,a modern XXI típus meg a többi tengeralattjáró tömeggyártása pedig hamarabb elkezdődött volna.Amerika inkább úgy viszonyult volna a német birodalomhoz,mint ahogy a SZU-hoz,egy hidegháború alakult volna ki szerintem.