IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Asus-ból jók voltak a P5P43-as sorozatuak. Volt egy P5P43TD PRO-m is. Szápen muzsikált. Ezt a kettõt ajánlom.
A multkor a hardveraprón találkoztam elgó Gigabyte-vel.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Simán tennék alá egy 4magost és lehet tolni vele bármilyen játékot
(csak mert volt ilyen konfigom)
GOOBY, pls
Ez a konfig (E8400, GTX460, 8GB DDR3, 500W táp) 65.000 ft-ba van, ez pont elég most ahhoz, hogy ellegyek vele. A fiamnak dobtam össze egy gépet ( E4500, 2GB DDR2, Gigabyte alaplappal egyben 17.000 ft postával együtt) + 6800 GT és vígan elvan a CS meg WoT-al
A gond csak az alaplap típusának a kiválasztása, mert vagy a DDR3 nincs meg, vagy a PCI 2.0. Ebben kellene a segítség.
Két történet idõsebb kollégáktól :
- Az egyik a Mûegyetemre járt és a forradalom elején hazajöttek teherautóval élelmiszerért a pestiek számára. A forradalom után hazajött a fegyverével õ is, amit az apja egybõl el is vett tõle, míg bajt nem hoz rájuk, hogy majd bedobja a halastóba a biztonság kedvéért. A fiú végül megúszta a megtorlást a fegyverre meg keresztet vetettek örökre. Az apja az életében sohasem mondta meg a fiának, hogy pontosan mi lett a fegyverrel, nem is esett szó róla soha többé. Az anyja mondta meg a fiának a halálos ágyán, hogy az öreg a kertbe rejtette el a pisztolyt a szilva fa alá, amit persze már nem találtak meg utólag.
- A másik kollégám a Ganzban volt inas és mivel nem mentek, ill. bizonytalanul mentek a vonatok vidékre, bent maradtak a gyárban. Egyszer csak jöttek csepelekkel a felkelõk a gyárba és felszólították erélyesen az ottmaradt dolgozókat, hogy : "Aki magyar velük tart !"
Mindezt olyan nyomatékkal, fegyverrel a kézben, hogy az emberek elkezdtek felszállni a kocsikra, kaptak is fegyvert és vitték õket a belvárosba. ( akaratuk ellenére )
A köztársaság téri pártház a rendszer jelképe volt, ráadásul a benlévõk rendesen ki is provokálták azt, ami be is következett a
végén.
"...A téren három szovjet tank is állomásozott a pártház védelmében. Az ÁVH-s fegyveresek ezek biztonságában ki-kicsaptak az épületbõl és a Köztársaság téren áthaladó felkelõket, sõt fegyvertelen járókelõket is megfélemlítettek, rájuk lõttek és megkergették õket, több embert letartóztattak és fogva tartottak, némelyiküket meg is kínozták, majd gépkocsival a Mosonyi úti rendõrkapitányságra szállították õket. Az ÁVH-sok által begyûjtött embereket ott azonban elengedték, mert idõközben a rendõrség átállt a forradalmi kormány oldalára. Az ÁVH ezen utolsó góca tevékenységének hamar híre ment a városban. Amikor október 29-én a szovjet tankok kivonultak a városból, így a térrõl is, az épület külsõ védelem nélkül maradt. A pártház ÁVH-s katonái azonban ennek ellenére tovább folytatták provokatív tevékenységüket, és a kormány által hivatalosan kinevezett nemzetõröket tartóztattak le a téren, akik közül jó párat tarkón lõve találtak az ostromot követõen behatoló felkelõk. Ráadásul Nagy Imre kormánya az ÁVH-t 28-án feloszlatta, tehát a szervezet ekkor már teljes mértékben illegális volt..."
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Indítom a gépet békésen erre megsorozzák a gépemet . Elborúlt az agyam magyarul cirkalmasan elküldtem az anyjába a férget ígéretet tévén,ha felszállok megdeglik. Felszálltam .2 en voltak.
[/url][/img]
Megdeglettek
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Vagy ilyeneket nézegetnénk:
Csak gondoltam ha már ennyire hiányolja ,a játékról szóló hozzászólásokat akkor bizonyára lelkesen használja és talán tudna hasznos információkkal szolgálni .Nehogy vissza fogja magát!!
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Te játszol vele? Mert nem látlak,de akkor szóljon.
Mi a véleményed a pöcs rõl,milyenek a szövi gépek,motorhangok,effektek ,és milyen a G50 nel repkedni? pl
Te dolgod.
A honlapról: nem fogadhatod el tényként az SZKP KB üléseirõl készült jegyzõkönyveket, mert annak alapján '56 ellenforradalom. Ugyanígy fenntartásokkal kell kezelni a forradalmárok kihallgatási jegyzõkönyveit is. A kínzás, a hozzátartózók fenyegetése, bántalmazása ebben az idõben még bevett gyakorlat volt.
Másrészt azt, hogy a forradalmárok nem voltak szentek, te abból vontad le, hogy két 10 éves gyerek össze-vissza pufogtatott.
A "vita " abból indult ki,hogy én mondtam valamit amit fater látott ergó megtörtént ,te ha nem is teljesen de vitattad,szerinted a fegyveres harcban csak szentek lehettek a felkelõk,én meg azt mondom,hogy nem , õk is emberek erényekkel és gyarlóságokkal felvértezve. Ám de ez semmit nem von le abból amit akkor tettek ,viszont abban egyetértek veled ,már ha te is így gondolod,hogy azon emberek áldozatát (a legnagyobbat amit meg lehet tenni) a politika szereti kisajátítani és hamis felhangokkal kiegészíteni és a maguk hasznára fordítani.
Sajnos a történelem nem fekete és fehér, aki mindig csak az egyik oldal igazságát keresi, az saját magát csapja be. Ezzel nem 56, vagy bármely más nagy történelmi eseményt támadom, egyszerûen segítõ szándékkal írtam.
Vissza olvasván kissé arrogáns, nem annak szántam bocsánat.
Most azt kell mondjam, hogy naív vagy. A történelem a politikai csatározások egyik kiemelt helyszíne. Aki uralja a múltat, az uralja a jövõt is.
Bár nem gondolnám ,hogy mert 6 éve állították össze köze lenne az akkori vezetõ pártnak. Nekem tárgyilagosnak ,tényszerûnek hat.
Ez a site még Gyurcsányék idejében készült, tehát tárgyilagosnak semmiképpen nem nevezném... :-)
Az egyre valószínûbb az nem azt jelenti,hogy úgy is volt. Az is valószínû akkor,hogy nem onnan,vagyis legalább annyira valószínû.Lehetetlen kideríteni . 😊De van jelentõsége? kérdem én.
Ezt nemrég találtam érdekes szerintem tárgyilagos.
Tessék
Mezõ Imre lelövése bizonyított, abba halt bele. Arról folyik a vita, hogy melyik oldalról lõtték le. (Egyre valószínûbb, hogy hátulról, a pártházból.)
Annak meg volt egy diszkrét bája, hogy az állítólagos munkáshatalom ellen éppen a melósok harcoltak a legádázabbul. Csepel és Angyalföld esett el utoljára.
Te jöttél pl Mezõ Imrével akinek a lelövése az nem egyértelmû,nem bizonyított,egyik oldalról sem ,de az is tény hogy ott akkor mindkét fél között akadtak az emberi mivoltukból kivetkõzött egyének.
56 egy demonstrációnak indult a fiatal értelmiség felemelte a szavát az elnyomás ellen dacolva a következményekkel,a késõbbi fegyveres harcokba õk már nem igazán vettek részt ott már a melósok a városi csibészek vitték a prímet. Ez tény.Ráadásul sajnos ha számszerûsíteni akarjuk akkor õk is nagyon kevesen voltak .Ez is tény.
www.pcpilot.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Mondom ne fehéren, feketén lássunk.
Én nem ezt vitatom.
De a konkrét esetben két tizenéves gyerek lövöldözött poénból a sorban állókra. Nem értem evvel most mi a baj,van ilyen és mindig lesz is. Én nem azt mondtam,hogy mindennapos volt az ilyen dolog ,de igenis elõfordult.
Voltak atrocitások amúgy máshol is amiket a hatalom a késõbbiek folyamán kiragadott és ezekkel is alátámasztva az ellenforradalmi propagandát nagy dobra verte ,holott tudjuk nem ez volt a jellemzõ sõt.
De most meg ne essünk már át a ló túloldalára ,hogy tagadjuk azon dolgokat amik megtörténtek. Nem fekete és fehér minden tekintetben ez az egész.
Egy biztos: 1956-ban, a forradalom napjaiban a helyzet normalizálódása az ávósoknak nem volt érdeke. Volt még pár fegyveres ÁVH-ás különítmény a városban, és ezek válogatás nélkül tüzet nyitottak mindenkire.
Én még mindig jobban hiszek faternak,mint bárkinek ez ügyben,ott volt végig élte megtapasztalta,és abban az idõben is beszélt róla amikor errõl nem lehetett.Legalábbis szûk családi körben ha szóba került.Tizenévesen már nagyjából minden elmondott és 1975 ben már én úgy tudtam,hogy forradalom volt.Nem Pozsgaytól tudtam meg.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az ávósok elbújtak akkoriban(egy nagybátyám mint mondtam az volt) és csak miután vége lett mindennek merészkedtek elõ. Tipikus férgek jelezném)Anyám legkisebb testvére Sanyi bátyám civil ruhát csempészett be az akkor még ostromlott rádió épületébe mert két testvére ott volt bent és így élték túl. Nem vagyok büszke családom ezen ágára! jelezném.