IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    Szerintem, ha a németek legyalulják az angolokat, és az oroszokat, amerika nem kezd háboróba ellenük, vagy ha bele is kezd nem folytatja. Ha a német az úr egész európában, akkor mondjuk megszakítja a diplomáciai kapcsolatokat, a kereskedelmet, stb. De nem fogja összeszarni magát érte hogy felszabadítsa európát. Onnantól leszarta volna szerintem.

Hogy milyen esélyei lettek volna az oroszlánfóka hadműveletnek? Ha széteszdik teljesen az angol reptereket, radarállomásokat, még akkor is szerintem kétes. A royal navy kifut és szétcsapja a szállítóhajókat, luftwaffe ide vagy oda. Ha csak nem bombázzák le meglepetésszerűen scapa flowot, úgy mint a japók pearl harbourban. Ha az egész royal navy kint van a csatornán, harcra készen, ott gondok lettek volna, nagyok.