IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az amerikai flotta felét elsüllyesztették volna? És ugyan kik? Mivel? Hogyan? Az amerikai haditengerészetnek több mint 6000 hajója volt a háború végén. Hat-ezer! 23 csatahajó, 61 cirkáló, 23 nagy repgéphordozó, 63 kis repgéphordozó, meg az "aprólék" Rombolók, fregattok, járőrhajók, satöbbi. Az ausztrál, az új zélandi, a kanadai és a távol keleti angol flotta ebben benne sincs. Több mint 200 tengeralattjárója gyakorlatilag megsemmisítette a japán kereskedelmi flottát, a háború végén már nem volt mire lőniük. Az amerikai haditengerészetnek 14x több hajója volt '45-ben, mint az egész angol flottának a háború során. És te azt mondod, a németek elsüllyesztették volna a felét már útközben? Én ezt egyátalán nem hiszem- Láttál te kamikaze támadásokat, mi fogadta ott azokat? :)
Én nem ismerem ezt a Kennedy történetet, nem ismerem a körülményeit, de azt ne felejtsd el, hogy amikor Kennedy azokat mondhatta, akkor az amerikaiaknak volt 15 csatahajójuk és 5 repgéphordozójuk, összesen 380 hajóval. Nem voltak távolság bombázóik, partraszállst sem hajtottak még végre, azt sem tudták, hogy a légierő igazán mire képes. Egyáltalán hadban sem álltak senkivel. Ráadásul nagykövet volt, egy politikus, nem katona. De szerintem katonaként sem láthatta volna előre, mire lesz képes az amerikai gazdaság és hadiipar Pearl Harbor után.
Ami az utánpótlást illeti, az komoly kérdés, de látod, az amerikaiak megoldották ezt a fél csendes óceánon keresztül is, megoldották volna az atlantin is. Ha nincs ellenséges haditengerészet, ami zavarjon, akkor ez csak szervezés kérdése, amiben viszont elég jók voltak mindig is. És nekik első lépésben nem európát kellett volna elfoglalniuk, hanem csak felszabadítani Angliát.