IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sidewinder
    Ez bizony tény,hogy magát a gép vezetését nem vagy csak bénán mutatják.Nem mondtam,hogy hibátlan sorozat:)De nem nagyon láttam sorozatot ahol ez különösen jó lenne. A másik dolog ami nekem nem tetszett,az a Po-2, sorozatbeli technikai megvalósítása. Ami ezt a sorozatot a többi fölé emeli,az,hogy végre látni a túlterhelést a szereplőkön.Nem csak úgy ülnek,mint otthon a széken. Ez egyébként annak köszönhető,hogy a repülési jeleneteket tényleg repülés közben vették fel és légi harcoltak is,tehát a pilótákat alakító színészeknek elég kemény szerep jutott. A Messzerek második világháborús német festésű Zlinek voltak,a Jakok pedig Jak-52-esek és Jak-54-esek voltak. Az 54-es annyiból jobb erre a manőverezőképességén túl,hogy farokfutós kialakítású.