IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • acidrain
    Tanúsítom, így volt.
    Jani volt még velünk, nem Huba.
    Az volt az első körünk, lelőtted előlünk a gépeket, nekünk már alig maradt :). A második körben nekem is sikerült öt vadászt leszedni az égről, Spitet-Hurrit vegyesen, Jani hármat lőtt. Erős volt a késztetés, hogy lemenjek a leborító Spitek után, de legyőztem, és maradtam magasan. Egy rácsapást nagyon elnéztem, zoommal csekkoltam a gépet, és olyan szépen repül a Spit egyenesen, hogy elfelejtettem visszaállni a rendes nézetre. Emiatt nem éreztem a távolságot, és lövés nélkül suhantam el mellette. Egy szép nagy palástorsó után csak lelőttem. 5k alá ritkán mentünk, nagyon eredményes repülés volt.
    Ezután mentünk még egy harmadik kört is, de ott már nem termett annyi babér, sok meszát láttunk, csak két Spitet lőttünk.