IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
EMBARAK!!!M2 õn este Pirx kalandjai!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/v/kNbF9CWJN3o&version=3

Bexarok.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Monitor:) i lenne a vélemény?:) Képet ad ,ledes,mi baja lehet.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Errõl mi a véleményetek? Természetesen a kategóriáján belül.
LG 21,5" E2242C-BN LED monitor...

Pénteken meglesz az új monitorom úgyhogy én is beállok a multiba lassan.

Her Laca
Ma átálltam a sötét oldalra egy kis idõre. Egy felszállással 3 BF esett le. De piszkosul nehéz azt kell mondjam,sokkal több figyelem kell és észnél kell lenni.

Zpogi
OFF
Világ-Panoráma 2012.09.28.

Magyarország bombázása. A történelmet a mindenkori gyõztesek írják, és bizonyos fejezetek kimaradnak. Milyen is volt az amerikai szezon hazánkban a II. világháború alatt?
Néhány túlélõ levelét is felolvassa,elég szomorú történetek :(

ON

Willenbrock
Ez azért mókás hogy az ember berepül az erdõ sûrûjébe és ott rejtõzködik mint egy harckocsi :/

Willenbrock
Félelmetes,06:00-nál hogy ráhajt a betonfalra kisbusszal :D

és töröld a következõ könyvtár tartalmát:
c:\Users\<felhasználónév>\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\cache\

Sajnos ezen már többszörösen túl vagyok. :(((((
A saitekrõl letöltött legfrissebb driver és profiler, elõtte mindig letörölve a régi, Regedittel szépen kitakarítva, vírusirtók kikapcsolva, stb.
A Framework frissítése elõtt a cs-rõl elindult ugyan a régi, de már az editorban krix-kraxot rajzolt ki, és valójában nem kezelte a profilokat.
Az újabbak mindig keretrendszer hibára hivatkoztak, de most megakadtam a a hibajavításban.

Si vis pacem, para bellum.

Nohab
Van másik géped? Linket leírnád? Lehet csak a szerverrel van valami.
Köszönöm!

Sanyo
Játéklistában a Cliffs of Doveren jobb klikk, properties, local files és katt a verify integrity of game cache-re.

www.pcpilot.hu

Üdv!
Hogyan tudom visszaállítani az eredetiCLODot a béta pecsekrõl, hogy feltudjam tenni az új pecset.

Zpogi
Nem tudom megnyitni a gépemen az 1C fórumot,semmilyen böngészõvel(firefox,opera,explorer),a szolgáltatót már hívtam azt mondta,hogy biztos elállítottam valamit. Igazából nem nyúltam semmihez és ötletem sincs mi lehet a gond.
Esetleg,ha valakinek lenne ötlete azt szívesen meghallgatom.

Her Laca
Ne megjött a kedvük a piros kollegáknak ,túlteng az ATAGON a spit.
Lehet javítottak rajta valamit,megyek is intézkedni ,nem jön valaki?

II. vh-ús "Art" háttérképek.
Her Laca
Látod Pogi:) Ez a nem unalmas. Egyedül az angol légierõ ellen,volt,hogy 3 gépet támadtam . Ez olyan mint a sakk:)

Her Laca

Egy felszállással,mind spit volt. Útálnak ahogy éreztem.

Vagy kéne egy kicsit mással is repkedned... :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Az a baj,hogy még mindig kevesen játszanak vele,remélhetõleg ez most változni fog ,most nézem az ATAGON van sok új név,majd meglássuk mi fog kisülni. Lassan már minden vereset megismerek a stílusárról:) ez is unalmassá teszi. Ha meg ifjú titánok gyünnek ,azokat meg nem kunszt lelõni,minap egy komplett századot semlegesítettem.Vissza kéne vonulni az az érzésem.

Zpogi
Ez is igaz, de akkor lehet, hogy sokkal több a baj a játékosok hozzáállásával mint az erdõvel, mert te sem, én sem és még sokan mások sem repülnek bele. Plusz lehetne hozni ilyen szabályokat pl.: hogy aki ott szándékosan rejtõzködik annak kitiltják a war-ból az egész századát és azért az egész századot nem tennék kockára talán, és ha mégis lennének, akkor track visszanézéssel gyorsan kilehetne szûrni az ilyen gyökereket.

Her Laca
Csalóka a kép ,konkrétan a fele hiányzott. Volt idõm nézegetni:)hidd el.
Jelzem még csak meg se billent a vas és be sem kellett lépnem nagyon
Én nem szõrszálhasogatok,csak leírom amit tapasztalok. Ettõl én még repkedek vele,de ami szar az szar:)
Az erdõrõl. ha mondjuk valaki csinál egy online wart,és valahogy átkecmeregnek a csatorna bármely oldalára ,osztán a fák között szépen elmennek a célig ,soha nem veszed észre õket. És sajnos,mivel ez lehetséges, lesz olyan nem is kevés aki élni is fog vele. Ebben biztos vagyok.

Részemrõl én mennék szívesen, mert bõven rám férne a tanulás, de nekem idõm nincs... :S

www.smart-bus.hu

22 évesen jártam ott elõször, egy 22 tonnás, 70 fõs emeletes busz volánja mögött... amikor beértünk a városba, azt hittem kandi kamera áldozata vagyok, de úgy fél óra után rájöttem, hogy ez itt a kõ kemény valóság! :D Megizzadtam rendesen... a lámpák totál feleslegesek, a motorosoktól kanyarodni képtelenség, semmi halálfélelmük, a sávok pedig még csak tájékoztatási szerepet sem töltenek be... egy mocskos nagy káosz az egész...

Pár nap után asszimilálódtam... kinéztem merre akarok menni, oszt az erõsebb kutya baszik elv alapján kihasználtam a 22 tonna elõnyeit... mentem, ezek meg elugráltak, mutogattak, anyáztak... :DD

www.smart-bus.hu

Zpogi
Ahogy én elnéztem azt a képet alig hiányzott a hurkány szárnyából #57804,tehát számomra az még inger küszöbön belül volt.

A Heinkel esete érdekes,mondjuk az új patch óta még nem lõttem meszával bombert,mert ez esetben is a Szu-26-ossal szedtük darabokra azokkal az ûber fegyverekkel amiket rátehetsz - hozzáteszem, szerintem semmi szükség rájuk.
Tommal azt beszéltük tegnap,hogy valószínûleg nem jól jelenítette meg a sérülés modellt a fizikájához képest vagy valami ilyesmi,majd õ leírja pontosan.
Tehát jelen esetben egyszeri dologról beszélünk,legalább is tegnap elõtt még az volt,mert én átolvastam a Bugthread-et és nem emlékszem,hogy más is írt volna ilyet.
A szárny hiányról meg még annyit,hogy a mesza kisebb szárnyal is tudott repülni,teljesen ellen lépve meg rácsûrve.
Én nem azt mondom, hogy hibátlan,de most úgy tûnik tényleg megoldották a legfõbb problémát és most már koncentrálhatnak másra is,ezek amiket ti írtok már szõrszálhasogatás kategória nekem.
Pl. engem sokkal jobban idegesített a 46-ban az oldalról nem látszó erdõ amikor alacsonyan dogoltunk és esélyem nem volt észre venni.
Én általában próbálok úgy manõverezni,mintha azok a fák összetörhetnének valóban, az hogy meg van néhány igazi gyökér és ott rejtõzködik,nem írom le inkább,hogy mit gondolok az édes anyjukról...

Her Laca
Jó van na:)
De én nem szeretek na meg nem is tudok dogolni. E van:)

Zpogi
Hát nem tudom,engem is lelõttek mindig amikor elkezdtem,valahogy el kell kezdeni. Senki sem születik Hartmann-nak,ha meg egy csapatban vagyunk akkor nem lövöm le,hanem megpróbálom megvédeni.

Ja,és az újoncokkal nem vagyok olyan kegyetlen,ha látom,hogy nem megy neki,szoktam mondani,hogy ne tépje annyira vagy, hogy ha õ szintben tépi én meg kiemelek akkor mik a következményei,tehát én megpróbálok segíteni.
Tegnap is volt olyan,hogy csak kötelékezni akartam valakivel - nem emlékszem,hogy kivel,õ meg támadásnak vélte túlhúzta,átesett,bumm.
Nem minden áron akarok lelõni mindenkit.
Néhányotokat kivéve,mert ha egy pillanatra hagylak levegõhöz jutni az biztos,hogy a következõ másodpercben már a túlélésért kell küzdenem.

Tegnap is Tomot támadtam,ott volt mellettem Döme is,mondom Dömének folytassa én meg támadok valaki mást - gondoltam amíg leköti levegõhöz jutok...hiba volt,10 mp múlva ernyõn lógtam,tehát van akit nem engedhetek a hátam mögé egy pillanatra sem :)

És nem,nem unalmas lelõni senkit,az az érzés megunhatatlan :)

Her Laca
Mindamellett engem egyre jobban zavar a kabinban a fény. Mit csináljak sajna ez van:) A fák meg szerintem probléma ,de kinek mi ez is igaz.
Ergo megint csak ott vagyunk,hogy javítottak valamiken és (legalábbis számomra) rontottak is. Az biztos,hogy most már repülhetõbb a többség számára,de pl ez a sérülés a heinekkennel ,vagy a hurkány fél szárnnyal,mintha a játék kiadásakor lett volna probléma,akkor javították most meg újra itt van. Ez zavar. Mert eddig ha ketté lõttem egy bombert az leesett. Így meg fél géppel hazamegy. Vagy ha a hurkánynak lekaptam a szárnyát az leesett. Most az is hazavánszorog. Mondom nem kötözködöm,csak a tényeket írom le. Azok pediglen makacs dolgok:)

Her Laca
Magamra értettem !!!!

Amúgy!
Lelövitek õket:) Az nem uncsi?:)))
A hurkány az más. Abban van kihívás ,az tényleg jó volt ,de egyszer bõven elég ,legalábbis nekem.
De nem hiszem,hogy érdekelne bárkit is a véleményem és ezért nem repkednének online:)

Zpogi
Nem igaz,uncsi 5-6000-en cirkálni! és különben meg a tegnapelõtti hurkány dogot nem nevezted unalmasnak :)

Igazából meg ki sem próbálták,hogy milyen dogolni velünk,úgy hogy nem is tudhatják unalmas-e.
De most,hogy te leírtad...

Her Laca
Uncsi dogolni:))

Zpogi
CloD-hoz visszatérve,tök jókat dogolunk hétvégéken esténként 6-an 8-an összejövünk,mint tegnap is oszt mehet a hirig.
Tegnap úgy toltuk 4v4-ben,hogy nincs instant refly,tehát amíg az egyik csapat összes tagja le nem esik addig a többiek nem indulhatnak újra.
A csapat:77.PX_Dumbo; 101/7_Jani; 101/7_Savas és VO101_Tom
B csapat:101/9_Döme; Hubabácsi; V.4_Safi és V.4_Pogi

A végén meg egy kis G50 dogfight,na az az igazi szop@s fõleg Tom ellen(ígérem eszetekbe sem fog jutni a fákkal meg a lámpákkal folalkozni a motor hõmérsékletek figyelése közben) - ajánlom kipróbálásra :)

Sajnálom,hogy az itt írogató és CloD-ot repülõ társaság többsége nem csatlakozik hozzánk,többszöri invitálásra sem - és a miérteket sem tudjuk <#nemtudom> ,pedig jó kis harcokat lehetne rendezni.

Her Laca

Her Laca
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=TABf7liTYEE

Her Laca
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=TABf7liTYEE
Ezen baxartam:)

Her Laca
http://www.youtube.com/v/vlMkM-9ZMmY&version=3
Ezek nem normálisak :))

Her Laca
http://www.youtube.com/v/2ERezCg2CQU&version=3

Erre gondolsz:) Ezeknek minek lámpa ,meg jelzések???

Her Laca
Jövõ héten megy Barcelonaba,utána Berlin ,aztán Los Angeles.
Büdös kölke még pénzt is kap érte ,Hiltonban lakik, kaja pia amit akarsz.
Mondom neki ,hogy öregapját protezsálja már be ,fõleg ,hogy alig csinálnak valamit.:)

Kávé mellé.
Egyszer próbálja ki milyen Nápolyban közlekedni... Na az már kihívás! :))

www.smart-bus.hu

Her Laca
Harcos egy nemzet na:)
Fiam minap jött haza Rómából aszongya ott anarchia van a közlekedésben:)
Ép kocsi nincs a városban,mondjuk azok nem ütik egymást legalább. Csinált videót ,tiszta olyan a lámpánál mint a motogp:) A robogók félelmetesek.

acidrain
Off:

Az oroszoknál kemény a közlekedés.
http://www.youtube.com/v/wHtpf9GeQsA&version=3

On:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

LeonSilver
Nem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

"Fákon erdõkön nem változtatnak Tom mondta ,õ meg olvasta a készítõktõl"
Nyugtassatok meg légyszi' , hogy ez csak a béta patchre vonatkozik!!!<#ticking>

VO101Tom
Nincs letölthetõ Afrika MOD még. Térkép sincs, itt csak valamelyik meglévõt skinezték át.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Az a fény szerintem is erõs. Ahogy minden fény. Gondolom zusammen mindent feltoltak, azért kontrasztosabb a nap árnyéka, és jobban csillognak a gépek is.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Su 26

http://www.youtube.com/v/BCaF2WaMUzI&version=3

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Én nem tudok róla. És ha én nem tudok:)))

GaBika6
Errõl lehet valamit tudni?
Le lehet tölteni ezt a mod-ot ha van egyáltalán?
http://www.youtube.com/v/Tugifv2YIw8&version=3

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"