IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Igen... :) Például volt egy időszak, amikor hónapokig nem volt normális opengl driver, és emiatt fos volt az IL2! Na akkor folyamatosan anyáztam, és ezt már említettem is egy korábbi "vitánkban", ha jól emlékszem! :)

Őőő... alap tétel, hogy a CCC-ben csak akkor babrálunk el bármit is, ha a program nem rendelkezik állítási opcióval, vagy valami hibásan működik. :) A hivatalos álláspont is az, hogy legyen minden alapértelmezett, és csak akkor babráljunk, ha szükséges. :) Ha valami a CCC-ben el van piszkálva, és emiatt grafikai hibák vannak, az júzer error! :) Én is jártam már így nem is egyszer! :D

Ha valamely hibát egy régebbi driver megold, és az újban meg rossz, akkor egyértelmű, hogy az új driver a hibás. Feltéve, ha közben a játékhoz nem érkezett olyan frissítés, ami a grafikát érinti! :) Jelzem én bármit raktam fel hozzá, javulás csak akkor volt, ha a játék frissült! :)

Miért akarod mindenáron a számba adni, hogy az NV a hibás? :) Én nem ezt mondom... :)

A csillagozott rész csupán jelzi a hozzáállást, bár lehet, hogy csak a fordítás adta vissza ilyen "ridegen". Annyi biztos, hogy a CF/SLI támogatásra a programozónak kell felkészítenie a programját. Ha ez megvan, utána jön az, hogy az NV/AMD hozzá finomítja a drivert. Ezt azért tudom, mert az ETS2 esetében megfutottam ezt a kört. Tehát, ha a program megfelelően fel van készítve, akkor a finomítást elvégzik, és CAP formájában megjelenik. Itt az sem indok, hogy réteg játék, mert az 1C termékeit biztosan támogatják, tehát ez a feltételes fogalmazás a részükről indokolatlan, hacsak... :)