IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #64420 Ha ugyanaz a hiba, akkor miért nem javítható ugyanúgy? :) A "mindenki hibás, csak az AMD nem" álláspontot nem kell védenem, ugyanis ilyet én biztos, hogy nem mondtam! ;)
Egy program fejlesztése folyamán teljesen normális, hogy vannak grafikai hibák mind a programozók, mind a VGA gyártók driverei miatt. Ezzel önmagában semmi gond nincs. Kommunikálnak egymással, mindenki elvégzi a dolgát, és a júzer idővel örül. Hol több, hol kevesebb időbe telik a dolog, de az általam ismert játékokban ezidáig minden grafikai vagy teljesítmény jellegű bug javításra került vagy egy drivernek, vagy egy játék frissítésnek köszönhetően.
Ez alól csak és kizárólag a CloD a kivétel! Ez az egy olyan játék van az én látószögemben, ami a megjelenés után évekkel még mindig grafikai és teljesítménybéli hibákat tartalmaz! Még a hatalmas NV logóval virító játékokban sincsenek olyan gondok mint itt!
Nem tudom, hogy ez miért van! Azt tudom, hogy azok a hibák, amik eddig is az AMD-re voltak fogva ( három kék csík, CF esetén random FPS feleződés ) mind egy játék frissítés után oldódtak meg.
Emiatt, és amiatt, hogy más játékokban amikor az AMD oldalán pattogott a labda, idővel mindig meg is oldották a problémát, azt hiszem okkal gondolhatja az ember azt, hogy a még meglévő problémák nem az AMD hibájából fakadnak. Szerintem ez egy teljesen logikus következtetés az eddigiek tükrében, de bárcsak adná az ég, hogy a jelenlegi hibák driver miatt legyenek... Az AMD a saját hibáját képes javítani, de a CloD programozói helyett nem dolgozhat. Más fejlesztők képesek olyan munkát letenni az asztalra, ami után vagy nincsenek, vagy csak olyan gondok vannak, amik javíthatóak...
Hogy őszinte legyek, eleinte azt hittem, hogy az NV keze van a dologban... eleinte egy kis szívatás, hogy aki ehhez akar VGA-t venni, az feléjük húzzon... volt már ilyen, így nem lepett volna meg. De az ilyen játékokban idővel helyre állt a rend... Itt viszont nem, ami inkább azt a gyanút erősíti bennem, hogy ebben nem (vagy nem csak)* az NV keze van benne, hanem a megfelelő tudás hiányzik... nem véletlenül vették el tőlük a folytatást!
*Az mindenképpen látszik, hogy az NV-vel jobb, közvetlenebb volt a kapcsolatuk. Ezt a CF/SLI hozzáállás szerintem jól mutatja. Ha jól emlékszem úgy szólt a mondat, hogy "SLI támogatás biztos lesz, CF még nem eldöntött"