IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #64231 Próbáld ki, szerintem ennyit még vinnie kell... egyszerre csak az egyiket húzd, aztán tesztelj. Az enyém 1100MHz/1600MHz-n megy alapból, ennyit szerintem a tiéd is bírni fog.
A csíkra jó lenne, ha reflektálnának az ATAG-s fiúk legalább egy driver megnevezéssel. ( meglepne, ha lenne ilyen! :) )
Nem tökéletes a CloD-hoz... ezért javasoltam én is ide inkább NV-t, ha valakinek ez a fő kedvenc. Nem tudom, hogy az épületek számára miért reagál így, elvileg nem kéne neki... memória sávszél megvan, 3GB-nak bőven elégnek kell lennie, GPU is erős... Az a poén, hogy csak az épületek nyírják ki... ha very high-ra teszed, és csak az épületek láthatóságát veszed vissza, akkor helyre áll a rend. Nem tudom miből vannak azok az épületek! :D
Annak alternatíva aki nem csak a CloD-l játszik, és számít a végösszeg. :)