IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Na ezt nem is tudtam.Arról hallottam hogy a Wehrmachtban is néha szeszeltek a gyalogsági rohamok elõtt,pl Sztálingrádban a Mamajev kurgán rohamainál,korábban azt hittem ez csak orosz szokás volt.

Her Laca
Célzó víz kérlek célzó víz😊 Nem mai keletû találmány az ha jól tudom😊
Mondjuk azt nem tudom,hogy a németeknél ellenõrizték e ,hogy ittak e a pilóták alkoholt.Gondolom a nagy nevek mint Galland csak hörpöltek néha egy pohárka jó francia borocskát bevetés elõtt.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
Amfetaminnal próbálkoztak ha jól tudom, csak elég nagy gyakorisággal csapták a földhöz a gépeket, ezért néhány haláleset után abbahagyták a dolgot.

www.pcpilot.hu

Willenbrock
Lehet hogy a Luftwaffe is úgy oldhatta volna meg az újoncok eredménytelenségének problémáját ha kiosztottak volna néhány kupica páleszt nekik? 😊

Her Laca
Olyan kábel aminek az egyik vége scart a másik meg DVI. Létezik asszem, keress rá .

És. Atag most! eGY FELSZÁLLÁS, 5 SPIT ,1 HURKÁNY. Átlag 10 nagykala fogyott csövenként per gép.Kiskalából maradt 900.Pedig csak egy páleszt nyomtam az arcomba.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Off: na most helpeljen nekem valaki...

Hogy tudnám összekötni a 460GT-met (2x DVI) egy analóg tv-vel (Scart, S-video)?
(Spanifer, drótkötél stb... megoldás nem érdekel)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

* Fogok még ramot venni,de elöbb Track IR van tervben.
Mondjuk a ram az elég olcsó itt.
Steamen felveszem majd Tom-ot és TS en majd elmagyarázzátok ezt a driveres beállítást mert ez az én életemböl kimaradt eddig😄
Köszi elöre is!

A Béna.

lesz ram meg,de elobb track ir

A Béna.

Her Laca
Hibátlan. Még 4 giga ram elkéne,de így is jó. Maxra a grafikát oszt had szóljon.Multiban egyes szervereken röcög de avval nem tudsz mit tenni ha lejjebb veszed a grafikát is ugyanaz. Én már végig zongoráztam mindent ,mi több ha butítom sem lesz több fps em. Bár ár egyel újabb karim van de avval sem történt semmi változás az 580 hoz képest. Tedd a driverben anizót 8 vagy 16 ra az csökkenti a villódzást ,az élsimítást a játékban állítsd mondjuk 4 X es re a driverben alkalmazás vezérelt legyen. Kb ennyi.

I7 2600K MSI z77a-gd65 GTX580 4Gb ram

A Béna.

Her Laca
"Még annyi, hogy repülni és kezelni tudom a gépeket csak a célzás nem megy olyan jól... Ez a ballisztikus lövés vagy mi az ég."

Erre csak annyit tudok mondani ,pontosabban a klasszikusokat idézni "gyakorolni,gyakorolni." Ez hót komoly.

Zpogi
Üdv

Lentebb írta Tom Fürtinek,hogy vegye fel steam-en barátnak és akkor hozzá tudja adni a CloD Hungary csoporthoz,tégy így te is.

Én személy szerint a játék szerver-keresõjével szoktam csatlakozni, a Multiplayer menü alatt a Client menüt kell választani,ott találhatóak az állandó szerverek és ezeken általában többen vannak és jelszó sem kell(pl Repka,Ravenhost,ATAG).

Elõfordul,hogy elsõre nem láthatóak ezek a szerverek,olyankor klikk a Stop Searchig-re majd New List.

VO101Tom
Hello. Neked is azt tudom tanácsolni, mint a többieknek akik mostanában kezdtek ismerkedni a clod-dal, Steamen vegyél fel ismerõsnek, hozzáadlak a CloD Hungary csoporthoz, és így látod, hogy ki repked épp. A TS elérést csak privátban tudom elküldeni, nyilvános helyre nem tehetjük ki. Ha a játékkal kapcsolatban van kérdésed azt ott vagy itt is felteheted, ha tudunk segítünk. Szervezett repülések mostanában nincsenek, hogy mikor ki repül, az teljesen változó. A legújabb beta patchet fel kell tenni (link itt: http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=33610), akkor a játékon belül a Multiplayer/Client menüben szinte mindegyik szerverhez csatlakozhatsz (Steamen vagy Hyperlobbyn keresztül mi nem szoktunk csatlakozni). Ez a sárga fórum egyébként a játék hivatalos lapja, ha angollal elboldogulsz, ott is sok dolgot olvashatsz (az anyázás mellett azért vannak értelmes topikok is). Ha a clod friss install, elsõ induláskor mindenképp be kell állítani pár dolgot, amik elég szivatósak (offline és online repkedésekhez is), illetve az il-2-höz képest a menüben, nehézségi beállításokban vannak új dolgok, amik elsõre elég zavarosak szoktak lenni, ezeket nem árt, ha valaki elmagyarázza (UI, online repkedés, offline dolgok, meg úgy zusammen az egész controls).

www.pumaszallas.hu

Üdvözletem!

Kb. 3 hete megvettem a CLoD-ot és nagyon tettszik. Egyetlen problémám van, hogy kevés szerver van legalábbis Steam-en csoportok opcióban eléggé ritkán tudok felmenni multiba. Játékon belüli keresõben és Hyperlobby-ban meg egyáltalán nincs csak 1-2 azok is jelszavasak. Hát mit is mondjak el magamról: 18 éves vagyok Nortbert a nevem és nagyon fanatikus vagyok repülõgépek terén fõleg a WWII-ben. IL-2-vel már kb. kisiskolás korom óta játszom. Szeretnék valamilyen magyar IL-2 közösség tagja lenni TS3-al együtt. Hát ennyi... Lehet, hogy felesleges volt a nagyrészét leírnom, de jónak látom, hogy elkerüljem az esetlegesen elõforduló félreértéseket, kérdéseket. Még annyi, hogy repülni és kezelni tudom a gépeket csak a célzás nem megy olyan jól... Ez a ballisztikus lövés vagy mi az ég.

Elõre is kösz!
Zpogi
"orosznak akkor higgy ha ló legel a sírján" ez nagyon jó<#nevetes2>

Her Laca
Én ki vagyok akadva rájuk. Nem a játék ára amit kifizettem bosszant,hanem,hogy direkt emiatt vettem új gépet ,ha ezt tudom ráértem volna 2 évvel késõbb beleinvesztálni és akkor egy még korszerûbb vasam lenne. Persze az én marhaságom volt,hiszen köztudott,hogy orosznak akkor higgy ha ló legel a sírján😊

Zpogi
Ahogy mondja kedves kolléga 😄

Her Laca
Ez mit jelent,hogy melyik csoportot fogja erõsíteni?😊
A hõbõrgõkét,avagy a békés beletörõdõkét? Így érted?😊))

Most jött meg az X52 (használt). Hát elég rendes méretû darab. 😊)))
Hogy fog ez nekem elférni, még gõzöm sincs róla. De gomb, meg pillenpáty az van rajta bõven.

Si vis pacem, para bellum.

Zpogi
Úgy néz ki készül egy új war CloD-ra: projekt "Battle of Repka",kíváncsian várom.

1C Fórum

Sukhoi.ru

Zpogi
Üdv a klubban Fürti 😊,remélem sokat fogsz velünk repülni!

Kíváncsi leszek,majd melyik csoportot fogod erõsíteni itt a fórumon 😊

VO101Tom
Ha felveszel Steamen (VO101_Tom), akkor hozzáadlak a CloD Hungary csoporthoz. Konfigolásban is tudok segíteni, meg elmondom mi változott az il2-höz képest.

www.pumaszallas.hu

Milyen néven futsz?
Felveszlek a steame-n. Én a fiammal Koboldok vagyunk. ( Idõnként ha van kedve accountot váltani, akkor Õ a Tobzos.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Sokat nem kell variálni.Milyen hardver van alatta?

Steames lett,voltam 2 helyen is de nem volt dobozos,rendelni meg nem akartam.
Elinditottam,szep,de vannak bajok... a fak meg epuletek erdekesen vibralnak...De majd kerek nemi segitseget a kollegaktol konfigolasban.
De DCS mar megvolt,jelentem egy felszallas!

A Béna.

na mizu? lett dobozos?

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Sztalingrád térképen Kalach-tól délkeletre van egy Buzinovka nevû helyiség 😄

V Domino
Napi 5-6 mission,és van G-2?Ezt ki kell próbálni.
Ha jól látom,akkor 4.11.1-el megy,semmi mod.

R.I.P. White Europe

Clod települ!

A Béna.

Kávé mellé.
acidrain
Újabb Bellum rendszerû War indult nemrég:

Jager Krieg

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Az a gond,hogy a Bohemianak van pénze a VBS miatt,így sajna õk sohasem fognak ide jutni ahol az 1C áll most.
Az 1C nek iszonyatosan meg kell gondolni mit rak le legközelebb az asztalra,hogy a rajongok megvegyék,míg a Bohemia igazából sza*ik az ARMA 3 ra is mert a pénz a VBS bõl jön.
OK az tulzás ,hogy szarnak rá de érdemi fejlödés megint nincs...csak szebb grafika.
Mondjuk az ,hogy végre megoldották a kormánykerék animáciöt az dicséretes<#banplz>

És ,hogy egy klasszikust idézzek az OFP/Arma soroztból:
"És az AI átmegy már a hídon?"

A Béna.

Nesu
mit gondolsz ,mibõl élnek meg ha ez nem így van ?
egy tökéletesen kész játék nem hoz többet a konyhára mint egy félkész ...

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Az Arma sorozathoz csak annyit: Az az OFP 1.96 óta béta fázisban van😄
Ennek ellenére játszunk vele mert nincs más.

A Béna.

Lófaszt a seggükbe. Hamarabb fogok kétszer annyi pénzt adni 1 repülõért a RoF-ban, mint ezeknek mégegegyszer egy ilyen rakás szemétért. Szegények, szorosak a határidõk, brühümm-brühümm. "... hosszabb ideig támogattuk, mint bármelyik fejlesztést ... ", mennek ám el, másfél éve oszt' szinte nem mûködik.

Tiszteletre méltó, hogy valaki energiát fordít erre...
Pcpilot-Sanyo
Rof Magyar rjongói oldal-Papa
Pumaszállás-Tom <#worship>

D9

Papa, ne szerénykedj, megtiszteltetés lesz Veled repülni!

D9

Sanyo
Pcpilotért pirospont és készül az új Pumaszállás. 😊

www.pcpilot.hu

Nálam eddig minden nap ugyanúgy kezdõtt:
Benézek ide, mert itt nagyon jó a társaság...<#eljen>
Rof fórum.
És persze a pcpilot.
Pumaszállás.
És az ArmA2 fórum.

D9

Papa01
Kishal vagyok én ott, a fórum társak is sokkal ügyesebbek! 😊 Remélem én is fogunk együtt repülni. Na de nem OFF-olok tovább. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

...és kikapni...<#smile>

D9

Azért remélem, hogy összefutunk, és jól kibélesz majd ólommal. <#smile>
Megnéztem a ranglistát, nem szégyen Tõletek tanulni!!!

D9

Scottt
Az Arma sorozat fejlesztõi is érdekes figurák,de õk a mai napig tolják a patcheket az arcunkba, pedig kb ugyan olyan szinten volt az Arma2 anno mint a Clod kiadáskor,de tõlük már megszokta az ember,és tudja, hogy úgyis kipofozzák..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Her Laca
Hát ha majd egy ezres lesz üsse kavics én is megveszem😊 Max ha 2 hónapot kell várni amíg valamelyik bolt leárazza😊 Már ha megrendelik tõlük!!

Ohó!! Azért ez egy fontos mondat!-
"A terv az, hogy miután ez a verzió elfogadásra kerül, visszatérünk a majdnem végleges patch munkálataihoz és megpróbálunk annyi mindent belezsúfolni, amit csak lehetséges, ezzel le tudjuk szállítani a Cliffs of Dover utolsó javítását. A következõ frissítés csak a folytatás rátelepítésével fog érkezni."
Na kíváncsi vagyok hányan veszik meg kapásból. Most én sem csinálok elõre rendelést.
Még jó , hogy egyáltalán megkapjuk majd a patchet ha nem vesszük meg az új részt!<#alien>
Jó persze én is megveszem, hiába is mondanám , hogy nem, de várok az biztos.

Szerintem õk már nem akarnak egy jó II.VH.-s szimulátort csinálni, csak pénzt akarnak keresni.A BoM-ot rengeteg orosz fogja megvenni,olyan is aki még soha nem markolt joystick-et.

D9

Papa01
Oki, bár én is alig repülök, mert kevés az idõm.. 😊De jó lenne majd valamikor egy össznépi.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Lévén a mostani egy beta ami egy csomó problémát nem is orvosol ergó ezen a játékon nagyon sokat kell kellene még melózniuk. Ha most kiadnának egy végleges foltot az még mindig csak a felszínt karcolgatná,így én biztos vagyok benne,hogy ennek a játéknak ennyi volt.
Ha valaki elfogadja az így játszik vele,ha nem akkor el fog felejtõdni.
És a barmok azt hiszik ,hogy ezt a csorbát ki tudják köszörülni.
A megszállottak nem tudják eltartani õket akik meg érdeklõdnének utána és õk vannak többen ,azok még egyszer rendes áron nem fogják megvenni a folytatást se hiszen errõl is ódákat zengtek a megjelenés elõtt oszt ez lett belõle.