IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk azt nem tudom,hogy a németeknél ellenõrizték e ,hogy ittak e a pilóták alkoholt.Gondolom a nagy nevek mint Galland csak hörpöltek néha egy pohárka jó francia borocskát bevetés elõtt.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
És. Atag most! eGY FELSZÁLLÁS, 5 SPIT ,1 HURKÁNY. Átlag 10 nagykala fogyott csövenként per gép.Kiskalából maradt 900.Pedig csak egy páleszt nyomtam az arcomba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hogy tudnám összekötni a 460GT-met (2x DVI) egy analóg tv-vel (Scart, S-video)?
(Spanifer, drótkötél stb... megoldás nem érdekel)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mondjuk a ram az elég olcsó itt.
Steamen felveszem majd Tom-ot és TS en majd elmagyarázzátok ezt a driveres beállítást mert ez az én életemböl kimaradt eddig😄
Köszi elöre is!
A Béna.
A Béna.
A Béna.
Erre csak annyit tudok mondani ,pontosabban a klasszikusokat idézni "gyakorolni,gyakorolni." Ez hót komoly.
Lentebb írta Tom Fürtinek,hogy vegye fel steam-en barátnak és akkor hozzá tudja adni a CloD Hungary csoporthoz,tégy így te is.
Én személy szerint a játék szerver-keresõjével szoktam csatlakozni, a Multiplayer menü alatt a Client menüt kell választani,ott találhatóak az állandó szerverek és ezeken általában többen vannak és jelszó sem kell(pl Repka,Ravenhost,ATAG).
Elõfordul,hogy elsõre nem láthatóak ezek a szerverek,olyankor klikk a Stop Searchig-re majd New List.
www.pumaszallas.hu
Kb. 3 hete megvettem a CLoD-ot és nagyon tettszik. Egyetlen problémám van, hogy kevés szerver van legalábbis Steam-en csoportok opcióban eléggé ritkán tudok felmenni multiba. Játékon belüli keresõben és Hyperlobby-ban meg egyáltalán nincs csak 1-2 azok is jelszavasak. Hát mit is mondjak el magamról: 18 éves vagyok Nortbert a nevem és nagyon fanatikus vagyok repülõgépek terén fõleg a WWII-ben. IL-2-vel már kb. kisiskolás korom óta játszom. Szeretnék valamilyen magyar IL-2 közösség tagja lenni TS3-al együtt. Hát ennyi... Lehet, hogy felesleges volt a nagyrészét leírnom, de jónak látom, hogy elkerüljem az esetlegesen elõforduló félreértéseket, kérdéseket. Még annyi, hogy repülni és kezelni tudom a gépeket csak a célzás nem megy olyan jól... Ez a ballisztikus lövés vagy mi az ég.
Elõre is kösz!
A hõbõrgõkét,avagy a békés beletörõdõkét? Így érted?😊))
Hogy fog ez nekem elférni, még gõzöm sincs róla. De gomb, meg pillenpáty az van rajta bõven.
Si vis pacem, para bellum.
Kíváncsi leszek,majd melyik csoportot fogod erõsíteni itt a fórumon 😊
www.pumaszallas.hu
Felveszlek a steame-n. Én a fiammal Koboldok vagyunk. ( Idõnként ha van kedve accountot váltani, akkor Õ a Tobzos.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Elinditottam,szep,de vannak bajok... a fak meg epuletek erdekesen vibralnak...De majd kerek nemi segitseget a kollegaktol konfigolasban.
De DCS mar megvolt,jelentem egy felszallas!
A Béna.
Ha jól látom,akkor 4.11.1-el megy,semmi mod.
R.I.P. White Europe
A Béna.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Az 1C nek iszonyatosan meg kell gondolni mit rak le legközelebb az asztalra,hogy a rajongok megvegyék,míg a Bohemia igazából sza*ik az ARMA 3 ra is mert a pénz a VBS bõl jön.
OK az tulzás ,hogy szarnak rá de érdemi fejlödés megint nincs...csak szebb grafika.
Mondjuk az ,hogy végre megoldották a kormánykerék animáciöt az dicséretes<#banplz>#banplz>
És ,hogy egy klasszikust idézzek az OFP/Arma soroztból:
"És az AI átmegy már a hídon?"
A Béna.
egy tökéletesen kész játék nem hoz többet a konyhára mint egy félkész ...
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Ennek ellenére játszunk vele mert nincs más.
A Béna.
Pcpilot-Sanyo
Rof Magyar rjongói oldal-Papa
Pumaszállás-Tom <#worship>#worship>
D9
D9
Benézek ide, mert itt nagyon jó a társaság...<#eljen>#eljen>
Rof fórum.
És persze a pcpilot.
Pumaszállás.
És az ArmA2 fórum.
D9
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
D9
Megnéztem a ranglistát, nem szégyen Tõletek tanulni!!!
D9
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"A terv az, hogy miután ez a verzió elfogadásra kerül, visszatérünk a majdnem végleges patch munkálataihoz és megpróbálunk annyi mindent belezsúfolni, amit csak lehetséges, ezzel le tudjuk szállítani a Cliffs of Dover utolsó javítását. A következõ frissítés csak a folytatás rátelepítésével fog érkezni."
Na kíváncsi vagyok hányan veszik meg kapásból. Most én sem csinálok elõre rendelést.
Még jó , hogy egyáltalán megkapjuk majd a patchet ha nem vesszük meg az új részt!<#alien>#alien>
Jó persze én is megveszem, hiába is mondanám , hogy nem, de várok az biztos.
D9
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ha valaki elfogadja az így játszik vele,ha nem akkor el fog felejtõdni.
És a barmok azt hiszik ,hogy ezt a csorbát ki tudják köszörülni.
A megszállottak nem tudják eltartani õket akik meg érdeklõdnének utána és õk vannak többen ,azok még egyszer rendes áron nem fogják megvenni a folytatást se hiszen errõl is ódákat zengtek a megjelenés elõtt oszt ez lett belõle.