IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #64118 off
Az árnyékokat kapásból ki lehet kapcsolni szerintem, olyan sokat nem ad és nekem kb csak annyit segít, nagy ritkán, hogy az üldözött gép szárnyán látom, hogy vannnak-e lyukak. (Ha használsz mindenképpen specialt a common a régi videókártyákra van)
Fák látótávolságát is le lehet venni közelire.
Élsimítás amennyire érzed én 4x alá nem szeretem. ha pedig Full HD-n játszol akkor felé nem kell, legalábbis én 4x és 8x közti különbséget már nem látom.
Ha nagyon memóriát akarsz spórolni akkor a lanscape detailt mediumra (nagyon rontja a látvány világot. Gyakorlatilag kissebb felbontású talajt kapsz interpolálva)
Vannak akik a füvet is kikapcsolják, én nem vettem észre változást.
Visszaverődéseket szerintem egy magas körülire a max eléggé megcsapol.
Shadereket Magasra. Light sources legalább 4
és szerintem próbáld ki az sli gombot, ad fpst viszont ha enyhe lagot fps ugrálást tapasztalsz pl. felhőre vagy napba nézve akkor vedd ki.
HDR hát szerintem nem eszik semmit én nem használom.
Bloom az nem kell.
A rain drops pedig alap,hogy bent van.
on