IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Én gyakran gondolkodtam azon, hogy az egyik legjelentősebb különbség a harc technikai oldaláról nézve a clod és a rof között, hogy a zuhanás mennyire gondtalan a clodban, és mennyire veszélyes a rofban... irigyeltem is kicsit,(de örültem is mert így élethű) bár azt tudtam, hogy nincsen lemodellezve a clodnál. Viszont nem gondoljátok , hogy kicsit hamar szakadnak a dolgok?! mármint amiket olvastam Pl. magyar visszaemlékezéseket pilótáktól, extrém zuhanásnál sokkal előbb nem láttak semmit(kiemeléskor), minthogy bármi is leszakadt volna..és ez már bőven a mutató utáni tartománynál volt. Ok ha valami szakadt meredeken lefelé 800kmh-az valószínű később nem tudta elmondani ezt, viszont így nagy hirtelen sehol nem rémlik, hogy akár csak említettek volna ilyesmit. Főleg azokban a tartományokban, ahol most szakad.
    szóval fura kicsit az egész.