IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #63643 Eddig akármelyik oldalra fordultam az angol gépeknek valahogy mindig kissebb volt a fordulóköre mint az enyém, ez valahogy nem jön be. Biztos van olyan ember aki nagyon jól fordul vele, de az nem én vagyok! Én leginkább két féle manőverrel próbálkozok az egyik az ollózás, ha jó helyen keresztezzük egymás repirányát akkor az én nagyobb tűzerőmmel 2*20mm és persze ha sikerül telibe kapnom akkor egészen jól jövök ki belőle. A másik pedig mikor beül mögém akkkor lenyomom a repcsi orrát tökig negatívba ha ő követni akar akkor csinálja utánnam viszont akkor kihagy motorja, vagy a hátára fordtja és úgy jön utánnam, általában ezt csinálják. Kb olyan 3másodpercig megyek így lefele aztán pedig felhúzom az orrát és akkor ha negatív süllyedésben volt ő is akkor valamelyest lelassult és nem bír utánnam emelkedni, vagy pedig ha a hátára fordult hogy ne hagyjon ki a motorja akkor pedig megint nehezen tud utánnam emelkedni. Eddig ezek a manőverek általában beváltak. Forduló harcnál elég hamar mögém értek.