IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
VO101 tvr #63638 Mikor kijött ez a TF patch, mentünk 1v1-et néhányan angol gépek ellen.
Azóta - eléggé el nem íteélhető módon :-D - próbálgatom az ATAG-on is. Na nem Spitfire-t azért, csak a rendes tisztességes Hurricane-t.
Olyan ez nekem, mint a nyelvtanulás. Németet nehéz megtanulni közepesen, de aztán már könnyű továbbfejlődni. Az angolt könnyű alapszinten megtanulni, de nagyon nehéz felsőfokra jutni.
Így vagyok én a Hurricane-el is. Számomra elképesztően könnyű vele repülni. 1v1-ben, mikor csak egymásra koncentrálnak a felek, nyilván nagyon alulról ugatja a 109-est. ATAG-on viszont lényegesen sikeresebb vagyok vele, mint a 109-el... Nem tudom miért... Pedig semmit sem csinálok vele. Este fáradtan beleülök és alacsonyan max 1-2e méteren cirkálgatok vele. Gyakorlatilag minden alkalommal, mikor 109-el találkozom, lelövöm vagy erősen sérülve megy el. Nem kell magasról bámulni a kontaktokat földháttérben. Alacsonyan cirkálva, ha látom a légvédelmi pamacsokat, lenyomom 0-ra és magasan könnyen kiszúrható az ellen. Aztán úgyis lejön, mert le akar lőni.
Szóval eseménydúsabb, lazább és sikeresebb az egész mint 109-el... Magam sem értem...