IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az nem baj ha nekiállsz arcoskodni velük,de ésszel.
Ma reppentem egyet ,(a végén rám szóltak a németek,hogy hagyjak már nekik is) és hiába voltak 4 en nem mentem bele az adok kapok ba. Csak annyi a lényeg,hogy kontroll alatt tartsd a légteret ,ne engedj magad főlé de még szintbe sem ellenfelet ,ha kell állj odébb ,és egyenként szépen el kapod őket. Nagyon kell figyelni ez tény de jóleső érzés a vége. Én most 3 perc alatt 4 spitet lőttem le .Ha nem vagyok biztos a rácsapás sikerében én mindig meg is szakítom a támadást és vissza emelek ,idő van ,benya van mi bajom lehet.Ésszel kel és nincs baj.Persze néha engem is elkap a harci ideg és olyankor általában jóóól le is lőnek,de azért ezt próbálom elkerülni inkább. Most arra hajtok,hogy ne halljak meg lévén új stat van ATAG on. Ez az elsődleges szempont.