IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Testvírem:) Evvel még nem árulok el nagy titkot,ha azt mondom,hogy mi 3 hónap alatt több lőszert lőttünk el (szakasz szinten) mint egy átlagos magyar laktanya egész éveben:) Jóval többet! Ergo nekem ne mutasd be ,hogy milyen a fegyverhasználat,lévén nem akció filmekből merítek ihletet ha hozzá szólok:) És láttam mit csinál egy 7,62 es lőszer egy emberből, pláne ha több darab is eltalálja hirtelen,ergo ezt se kell bemutatni. Részletekről nem beszélnék.
    Másodsorban a mai napig járok lövöldözni ha kedvem szottyan,így a mai korszerű ,korszerűbb fegyverek sem ismeretlenek számomra.
    Mindamellett kedvenc lőkiképző törzsörmim jut eszembe ,akinél nem volt olyan,hogy nem lő a céltábla közepébe a második lövésnél ,bármilyen fegyverrel amit a kezébe adtak ,bármilyen testhelyzetből.:)
    És én se voltam a végén sokkal rosszabb:)