IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt lehet szavazni.
Csak azt nem értem,hogy ugye vasárnapig nem fog változni semmi,ugyan olyan szar lesz a CloD,mint a múlt héten...
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
www.smart-bus.hu
nem tudjátok, hogy mi lesz a következõ számban?
Per Aspera Ad Inferi.
Komolyra fordítva,nagy galibát nem nagyon okozhat,maximum ha bekeveredik a mechanikába akkor megakasztja,de akkor meg szétszedés után rögtön meg fogod találni.
Maradandó károsodást nem hinném,hogy okozhatna.
A Béna.
www.smart-bus.hu
A dell-t amit alább linkeltél csak ajánlani tudom s a boltot is ahonnan a link van 😉
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Állítólag megjelent az IL-2 UP 3.1 verziója. Ha valóban így van tudtok linkelni egy oldalt, ahonnan letölthetõ? Itt láttam némi infót: http://ultrapack.il2war.com/index.php?topic=5092.0
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Én ezt venném, bár ez ugye full hd... viszont ár/érték arány bajnok...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha nem, akkor mit érdemes venni, olcsót,de jót!
<#alien>#alien>ha van olyan.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
No ez már alakul mint púpos gyerök a prés alatt! 😄
( Fraps 4GB-s "szeleteket" csinál... tölts le újabbat, azokban már beállítható, hogy egyben vegyen fel mindent )
www.smart-bus.hu
Kész az elsõ videó, bár nem tudtam , hogy csak egyszerre alapból ennyit vesz fel.
Van úgy, hogy naphosszat nézegetem a DDW-t, nem tudom megunni. <#smile>#smile>
D9
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
<#alien>#alien>
Meg mondjuk nv,de ezt csak tényleg halkan..nem azért mert jobb, hanem mert talán inkább ennek kedveztek. Tennék fel vidit,de nem szoktam, nem tudom , hogy kell. Amúgy az én teszt pályám a Dover közeli gyors misszió, ahol, radar és vár is van.<#nevetes1>#nevetes1>
Valamint a legnagyobb javulás akkor van ha visszaveszed az effektet közepesre. Tény hogy ebben a formában nem optimalizáció, de legalább már jobban skálázható.