IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
Te Tom,láttad már,hogy újra akarják játszani a vasárnapi SoWC küldetést?

Itt lehet szavazni.

Csak azt nem értem,hogy ugye vasárnapig nem fog változni semmi,ugyan olyan szar lesz a CloD,mint a múlt héten...

Ez az Iván sem teljesen komplett: Ez is átstartolás :-)
Up3 RC4 ez uccsó meg egy map pack jött még.
Gundark 1 1
La-7es ha jól emlékszem.
Köszönöm a segítségeket. Bár a 3.0 RC4 fent van már, de a 3.1-et még nem találom...

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Nekem a sima H-s van, és amikor én vettem még majdnem dupla ennyi volt! 😄 Kiváló cuccok...

www.smart-bus.hu

RatBaG
vett valaki "Az ég urai" újságot mostanában?
nem tudjátok, hogy mi lesz a következõ számban?

Per Aspera Ad Inferi.

PhantomAss
ilyenem van nekem is, ajánlom

GOOBY, pls

Zajjal😄

Komolyra fordítva,nagy galibát nem nagyon okozhat,maximum ha bekeveredik a mechanikába akkor megakasztja,de akkor meg szétszedés után rögtön meg fogod találni.
Maradandó károsodást nem hinném,hogy okozhatna.

A Béna.

Willenbrock
Kipucoltam a dvd meghajtómat,remélem nem maradt benne szilánk,most jól mûködik.Ha maradna benne egy kis szilánk az mivel járna?

Elfogom olvasni! Köszi ))

!UP3!!UP3!!UP3!
Alapok 😊

Azóta az IPS sokat fejlõdött, a cikk már kicsit régi, de a lényeg benne van! 😊

www.smart-bus.hu

Tn panel, ips panel foggalmam sincs miröl beszéltek :-DDD , néha jó a tudatlanság! Én meg vagyok elégedve vele és nekem ez a legfontosabb! Mindig tanul valamit az ember!

Benq lehet akár va panelos is de az kb 1éves tipus
A dell-t amit alább linkeltél csak ajánlani tudom s a boltot is ahonnan a link van 😉
Scottt
2011.Novemberi hsz,a jelenlegi legfrisebb az UP 3.0 RC4, ha jól tévedek.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Csak ez TN paneles, a Dell amit linkeltem pedig IPS. Ég és föld a különbség... 😉

www.smart-bus.hu

Szia Sakkay! Nekem Benq monitorom van 24" fulhd, ledes. Nagyon megvagyok vele elégedve mint játékok terén, és filmnézés terén sem utolsó dolog a fullhd. Az ára kb. 1,5 évvel ezelõtt vettem talán 52e. Ft-ért. szerintem ennek is nagyon jó az ár-érték aránya.

Sziasztok mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Állítólag megjelent az IL-2 UP 3.1 verziója. Ha valóban így van tudtok linkelni egy oldalt, ahonnan letölthetõ? Itt láttam némi infót: http://ultrapack.il2war.com/index.php?topic=5092.0

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

köszi

Hááát... full hd mellé már jelentõsen megéreznéd... egy 1680*1050-s 22-s monitor kéne neked, bár csökkenni így is fog az fps...

Én ezt venném, bár ez ugye full hd... viszont ár/érték arány bajnok...

www.smart-bus.hu

1440*900,de most azt hiszem valami hd témát kellene ha már cserélek, bár a játékoknál, ( csak szim, meg strat) jóval kisebb is elég lenne felbontás terén, mert azért a videókarim csak' egy gtx 560-as. Nemtom , hány % futnának rosszabbul a dolgok.

Mekkora felbontásban használtad?

www.smart-bus.hu

Ja, és max 35..azért is nézegetem az akciókat,hátha..

19. És talán most 21.5-22 szeretnék. Néztem ezeket a BenQ (ha jól írtam) monitorokat,jónak tûnik. Ez Philips volt, 4 évet bírt.

Mekkorát szeretnél? Mekkora volt a mostani? Mennyit szánsz rá?

www.smart-bus.hu

Meghalt az a k*rva monitorom! Érdemes javíttatni?
Ha nem, akkor mit érdemes venni, olcsót,de jót!
<#alien>ha van olyan.

Win7
Nos, nálam a betöltés 95%-nál launcher.exe hiba. Nem néha, nem gyakran, MINDIG!!! Csak offline próbáltam és XP van a gépemen.

De a régebbi virágbótiak is darabolnak! 😉

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Azért csinál csak ekkorát, mert nem virágbóti 😊 Ott a felvétel tetején a fraps vízjel 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

<#eljen>

No ez már alakul mint púpos gyerök a prés alatt! 😄

( Fraps 4GB-s "szeleteket" csinál... tölts le újabbat, azokban már beállítható, hogy egyben vegyen fel mindent )

www.smart-bus.hu

Szóval nagyon fa*án fut.<#vigyor>

Persze ez nekem eddig sem volt nagy kérdés.
Kész az elsõ videó, bár nem tudtam , hogy csak egyszerre alapból ennyit vesz fel.

Ja..én nem értek ezekhez.

<#eljen>
Van úgy, hogy naphosszat nézegetem a DDW-t, nem tudom megunni. <#smile>

D9

Relax99
Lehet, hogy volt már, most akadtam rá:

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

LeonSilver
😄 Nem. Az LCD monitornál ez a képfrissítés kicsit mást jelent, mint a crt monitoroknál.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Az durva, nem is gondolná az ember! :S

www.smart-bus.hu

Ezt tudja a monitorom..amúgy miért 60 hz használod? Nem megy szét a szemed?

LeonSilver
Azért kisebb ám a felbontásod, meg a fraps elég sok fps-t elvisz. Nálam ha megy, akkor olyan -15 néhol -20 fps!

Yes. Videót meg este rakok fel(csak megnézem aztatat, hogyan kell.
<#alien>

Itt a beállításom, remélem ez az.

Huh! Ez gyalázatos az enyémhez képest, 8 giga a ramom, neked?
Meg mondjuk nv,de ezt csak tényleg halkan..nem azért mert jobb, hanem mert talán inkább ennek kedveztek. Tennék fel vidit,de nem szoktam, nem tudom , hogy kell. Amúgy az én teszt pályám a Dover közeli gyors misszió, ahol, radar és vár is van.<#nevetes1>

PLackó
*most látom hogy már lentebb vetted utána.

PLackó
Kissé túlvállaltad szerintem magad, bár jó kártya a 6970, de sokat gtx680-al sem nyomják maxon. Leginkább a building/forest kombónak sok szerintem a max, azok zabálnak legjobban.
Valamint a legnagyobb javulás akkor van ha visszaveszed az effektet közepesre. Tény hogy ebben a formában nem optimalizáció, de legalább már jobban skálázható.

V Domino
Bétát csak simán kitömörítem a játékkönyvtárba,igaz?

R.I.P. White Europe