IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
De, oldal semlegesek. Sőt, elvileg több a német oldali a csapatban, mint angol. Elvileg. És elvileg ezek a számok stimmelnek, minden gép +10 -4 G-nél törik, ahogy ezt írtam is neked a puma fórumon. A Spit nagy sebességen felkeményedő kormánya okozhatja azt, hogy kevésbé tudnak beleptépni (hiába látszik ez másképp), és a Spit alatta marad a 10G-nek, ezért akarom megmérni. Vagy számokat, méréseket teszel eléjük, vagy géppárban tök egyértelműen egymáshoz képest nézed, hogy melyik hol és milyen sebességen törik. AZ bizonyíték. Minden másra csak legyintenek, hogy rosszul érzed. De ezért írtam, ha nem hiszel nekem, vagy ezzel nem értesz egyet, akkor tedd fel a videót, mi tart vissza?