IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Kösz,majd ha nem lesz ilyen meleg nekiállok 😄

LeonSilver
Csak arra figyelj, hogy darabkákat ne hagyj benne.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nem elengedhetetlen. Volt, hogy ecsettel pucoltamm ki. Ahova nem férzs, onnan kifújod tûdõileg 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Ok,akkor majd szétszedem.Semmi spéci cucc nem kell hozzá? Sürített levegõ,alkohol?

LeonSilver
Szét kell szedni az olvasót és kipucolni. Elég sokszor csináltam ilyent az egyik volt cégemnél. Egy idõben a cdguruk rendszeresen "robbantak".

Willenbrock
Szétrobbant a Mig Alley CD-m a meghajtóban,ki sem nyílik.Ilyenkor mit lehet csinálni?<#sir>

LeonSilver
Mirõl beszélsz?

légyszi ezt itt ne

LeonSilver
Ez lol. Le se töltöm. Minek..

Sanyo
Sanyo
SgtChris
Hopsz...angliszkíj verzsön download in progress :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Sanyo
Kapacitás probléma, de miért nem rakták ki torrentre, pont erre találták ki az egészet.

www.pcpilot.hu

SgtChris
Jaja, a 350MB-ra eléggé karcsú a feltöltési sebesség...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

PLackó
Ehh 😄
Még fél óra. érdekes hogy egy egész játékfejlesztõ irodára jutó feltöltési sebesség 60kb/s

LeonSilver
Véletlenül költözködni kell, Nyekraszov meg beteg (vazelin nélkül ment a seggbekuki..). Jövõ héten újra megpróbálják.. 😄

SgtChris
Kérdés, hogy hány GB-os az a patch? Vagy mobil-neten nyomják a srácok a messzi sztyeppén??? Mert hiába nyomom az F5-öt, nem hoz fel sok újdonságot... :-)

PLackó
Beigérték kb 1 órája hogy kint lesz estig, hátha ennyi idõ alatt nem jön a szokás szerinti elõre nem látott kritikus hiba, amihez még pár utolsó simitás kell <#zavart1>

Sanyo
No shit! 😊

www.pcpilot.hu

Zpogi
Hiszi a piszi 😊

PLackó
Még a mai nap folyamán jön a béta pötty

A ruha már ment a levesbe, most a doksikon a sor, de az árus szerint van még pár apróság az örökösök tulajdonában. Talán, akinek volt errõl korábban infója, hogy mi maradt meg egyben az örökösöknél, felvethette volna "illetékes" helyeken, de szerintem már késõ. Így váltják aprópénzre a történelmünket.
Én is pont erre gondoltam, remélem jó kezekbe kerül!

D9

SgtChris
Bassszus...lehet, hogy csak én gondolom úgy, hogy ennek múzeumban lenne a helye????

Her Laca
😊
Már nem nézem ,úgyse lesz semmi .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Érdekes ez az összehasonlító videó,a régebbi verzióban sokkal kevésbé látszanak a távolabbi nyomjelzõk.

Eredeti forumon is benyomták..

Her Laca
És akkor😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

fecska

Köszi!

Ezért meg fogtok kövezni😄
Time for something else.

Ez meg talán még tetszeni is fog:
Cocorosie
A zene 1:50 nél kezdõdik,elsõre talán kicsit fura de hallgassátok csak végig,megéri!

A Béna.

Na akkor valaki gyújtson fényt a sötét fejemben. Va ez a MeshShowLod érték. Ez átírásnál (0-ról 1-re) mit is csinál? vagy mit is javít.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Itt le van írva minden róla és marha jó kampányok vannak hozzá.

DBW
Her Laca
A múltkori memóriás izéhez.

"A VGA-k speciális disjoint (egészen pontosan tight típusú) memóriát használnak. Ezt a driver elrejti, és nem enged hozzáférést semmilyen programnak a felhasznált memória kiolvasására. Az AB, és minden más program, csak becsül, persze nem hasra ütésbõl, de sokkal közelebb nem kerülnek a szoftver mûködését vizsgálva. Lehet, hogy közelít a ténylegesen használt szinthez, de lehet, hogy köze nincs hozzá. Utóbbi a valószínûbb.
A VRAM mûködése is más. A mai programok jellemzõen streamelt textúrázást használnak. Ezek az eljárások töltik a memóriát, amíg lehet."

Zpogi
Közben utána néztem<#lama>...szart sem ér 3D-s megjelenítõ nélkül.

OFF
Hi Tom
A #55113-ban említett probléma az Operával ami nálam is megvolt, most V12.01 telepítése után megszünt.
Próbáld ki. <#taps>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Zpogi
Esetleg tudja valaki,hogy a moziban,3D-s filmhez kapott szemüveghez(nem a színes lencsés),létezik-e 3D-s videó? Olyan,mintha csak a színes lencséshez lenne.

LeonSilver
Kép feltöltõs izé lecserélve a erre -> http://kephost.hu/

Ja értem<#alien>

Üdv mindenkinek!
Meg tudja valaki mondani nagy vonalakban, hogy mivel tud többet a Dark blue world mod a UP 3 modtol? Lehet leporolom az Il2 46-ot, ha már hétfön sem volt pecs!

Mondtam hogy jó😮)
Nemtom' mit akarnak. Abba a pár találkozásba ami megesett a két állam között a levegõbe, szét cincáltuk õket. Bár ahogy a történelmet is oktatják, lehet õk nem így tudják..

Willenbrock
Kár hogy szlovák szemszögbõl játszható.

Willenbrock
Mert sokat gyúrt a Dani 😊

L Viper
😊
Van két klasszikus KMPlayer skin is a csomagban.
Bayer mekkora szaart csinált már,képek szépek de a kommentár(!)azt sem tudja mit akar mondani tulajdonképpen.Két részt bírtam ídegíleg aztán errõl ennyit,nézhetetlen 35 millából.
Pilisszentkersztnél járok (kb 600km),minden évben tíz napot megyünk a "nagy kékszallagon",pecsételés a füzetbe,este sátor,tûz,és a helyi kiskocsmák.Tíz nap totál kiszakadás ebbõl az örületbõl.

Arti mi legyen a cime?Részemrõl biztosan megnézem kedvencem mind a regény,mint a film(A Téli bereg sajnos kissé méltatlanúl elfeledve lett,talán errõl kellet volna filmet csinálni inkább.)
RatBaG
az utolsó rendes km player, amiben nincs rejtett reklámozó fos meg stb, az a 3.0.0.1439-es verzió. tökéletesen muzsikál 😊

Per Aspera Ad Inferi.

LeonSilver
Biztos, hogy nem kellett volna. Mint ahogyan nem kellett volna a Rockenbauer Pál által fémjelzett Másfélmillió lépés Magyarországon-t sem kellett volna megpróbálni újraforgatni. Én direkt nem néztem bele, aki megtette az azt mondta, hogy iszonyatosan szar.