IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ez erről szól nem?:) Valakinek hibázni kell ,és lehetőleg az ne én legyek.
    Tegnap is leharcoltam egy gép part akik 6k n voltak én meg alattuk.Században voltak egyazon előjellel gondolom össze rádiózva.Mellesleg semmit sem jelent az előt AG a név előtt egy egységben is különböző képességű arcok vannak.Van aki könnyű préda és van akinél el gondolkozom hogy kell e nekem szimezni egyáltalán:)Az gőg III milyen géppel repül szinte mellékes.
    Te azért veszed komolyabban ezen teljesítmény beli különbségeket mert a sowcon repkedsz de ott is mindegy lenne ha nem lenne radarjuk.
    Így viszont semmi előnyt nem tudtok kicsikarni hisz ha a plafonon mentek is akkor ők minimum szint be tudnak jönni.
    Ha nem lenne radarjuk akkor mehetnének 11k ra ha ti 3 an vagytok.Max néznék a bárány felhőket.