IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Na ja. A hülye gyökér. Gondolom mikor megnézte, hogy mi az, el is dobta, hogy valami szar rajz... Sok buzi. És arról ugye nem beszélve, hogy ami megjön, az is sokszor milyen állapotban...

Néhány rossz tapasztalat van a futár cégekkel is, de nekem például soha, semmi bajom nem volt velük pedig nem kevés árut hoztak már.
Szoftvert, hardvert, minden szart.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
én sem ajánlom a postát, dolgoztam ott, úgy kell elképzelni hogy kb. amin törékeny címke van azt a "törékenyes" zsákba rakják és nem rúgnak bele csak 2x

GOOBY, pls

PhantomAss
<#wow1>
Mijki átveszi a hatalmat rövidesen 😊

GOOBY, pls

Her Laca
Elküldtem postán a könyvet ,megcímezve stb,ma jövök haza ott az értesítés,hogy csomagom jött. Beballagok,és lám😊 Nem értettem,de a hölgy sem erre mondta,hogy adjam fel újra. Mondom á hagyjuk ,majd futárral elküldöm. Azok korrektek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Nekem németo.-ból mesza tervrajzokat tartalmazó CD tûnt el, a Hafner aztán küldött újat. Kizártnak tartom, hogy egyáltalán tudta volna a parasztja, hogy mit nyúl le :/

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Kicsit vegyél vissza az arcodból, kicsihuszár.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Engemet meg ez a beszólás 😊
Had hisztizzek már ha nekem úgy tetszik Miki fiam,nem kevés aprópénzt öltem ebbe a fosba,ha másra nem a hisztire feljogosít.Mégpedig a totyikjában.Ha nem tetszik ne olvasd el amit írok! capisce?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Az még a szerencsésebb eset, hogy visszavitték 😄

Annak idején, amikor "kijött" az Audigy, a magyar XP-vel a driver összeakadt olyan szinten, hogy win reinstall kellett!!!
Írtam egy emilt a kreatívnak, magyarul. Hát vazze, magyarul válaszoltak rá! Elnézést kértek és a scaj megígérte, hogy küldi postán a javított drivert.
Eltelt egy kis idõ, persze a cd nem jött meg A KÖCSÖG POSTÁS LENYÚLTA - mondjuk megnéztem volna a hülye fejét, amikor audio cd helyett egy szart kapott 😄

Írtam megint, hogy nem jött meg. A csak, ismételten magyarul elnézést kért, letette a nagyesküt, hogy Õ elküldte, de megígérte, hogy még egyszer postázza. Na az meg is jött.

LOPÓS A MAGYAR KIR. POSTA!!!

Mondjuk vannak cégek (ilyan póló meg cipõ árusító cégek, de mások is) akik nem is szállítanak Magyarországra terméket...

mijki
Engem már kezdd egy kicsit idegesíteni a folyamatos hiszti. Ha nem tetszik, nem kell vele játszani...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
😄

Her Laca
Írja egyik ficak,hogy micsoda remek javulás,+8 fps a felhõkben meg a füstben ,alig tudja kivárni,hogy kipróbálhassa ezt a hatalmas javulást😊

Her Laca
"miközben a grafikai élményre alig van hatással"

Az ALIG VAN HATÁSSAL-t kiemelném😊)) Tehát ! Megint csak butítottak.Na nem nagyon csak kicsit:XD ALIG😊 Még a végén csinálnak egy régi IL2 õt ahogy haladnak.

LeonSilver
A jó hír az, hogy a legutóbbi build magába foglal egy új optimalizációt, amely effektekkel és felhõkkel kapcsolatos, és megnöveli az FPS-t miközben a grafikai élményre alig van hatással. Az effektek Medium, illetve Low-ra állítása nagyon "kisimítja" a játékot. Néhány összehasonlító kép van idecsatolva.

LeonSilver
Ez az én olvasatomban "kényszerítés".
Én is azért vettem egy fasza VGA kártyát (azért is) és azért van 12giga RAM a hülye gépben, mert úgy gondoltam faszán játszok majd a CloD-al.

Her Laca
"The good news is, the latest build incorporates a new optimization feature that deals with effects and clouds and increases FPS with barely any loss to graphical features. Setting Effects to Medium or Low in Video Settings will really smooth out the game. Some comparison screens are attached."

Noi akkor jó angelus értelmezõk fordítsák le,mert lehet,mi több biztos,hogy én vagyok az eccrû😊

Her Laca
Kösz😊 DE én MAXON !! akarnám futtatni ami jelezném annó még mûködött is.
Nem kevés papírpénzt áldoztam arra,hogy EZ a játék és csak EZ mindenféle kompromisszum nélkül fusson. Nem ,ismétlem nem akarok médiumon,fák,bokrok,kispatak ,tücsök ,bogár nélkül játszani vele.

PLackó
Javitsatok ki ha tévedek, de az én olvasatom szerint nem kényszeritenek semmilyen fix effekt beállitást, hanem ha medium/low beállitáson használod, akkor simán futó játékra számithatsz.

Her Laca
Ez azért van mert hogy hiába van drága és jó hardvered ,ámde a vacakjuk úgy szar ahogy van és ugye valahogy futnia kellene,így kihúzzák a méregfogunkat😊 Mert baxhatom ha a legújjabb VGA van is a gépemben ,meg 5 gigahercen megy a proci ,meg annyi ram van ,hogy a nasanak számolhatok,és mennie kellene maxon( jelzem ment is annó) így majd butítanak.Megmondtam ,hogy megmondtam. Komolyan mondom ,a nagy optimalizációlyukban full maxon csúnyább lett meg röcög😊
Mind1 én törlöm lefele,nekem ennyi volt. Inkább mahjong ozok😊 az nem idegesít.

Her Laca
JA Leon. Most jöttem postáról ,visszahozták.
Tehát hétfõn (mert akkor küldök másvalakinek is valamit) futárral küldetem hozzád. Én állom😊) Ne is tiltakozz. Magyar postában sose bíztam,de ez már a sokadik szarakodásuk.

LeonSilver
Nebassz! Nem elég, hogy randább, mint amikor kijött még nem is állítgathatom magamnak a szarokat... Hát igaza volt a manusnak. Egy valag dollárért kaptunk egy marék szart..

Her Laca
Most olvasom ,kész vannak az utolsó javítással is kb pár perce, DE!!!!!
a váratlan bugokat elkerülendõ majd csak hétfõn akarják ezt közzé tenni.
Ergó!most mondom,hogy lesznek váratlan dolgok és sajnos majd valamikor😊))) Ezt a komédiát bakker😊
Ja beépítettek valamit ami majd önhatalmúan beállítja a grafikai dolgokat,hogy nyerjen az ember pár fps-t és kisimuljon a dolog.
Ergo2! Már be sem állíthatom úgy ahogy nekem tetszik😊
Na menjenek az anyjukba.XD

Jaaaa. Már örültem, hogy mik vannak amirõl nem is tudok.<#nevetes1>

mijki
Arra gondolt, hogy indulás elõtt kicsúszik a joy, pedál, stb. vagy valami nem mûködik és pl.: újra kell indítani a gépet.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A CLOD generál igazi véletlenszerû mûszaki hibákat? Hú nekem ez új!
Vagy félreértettem?! Ha valami nekem nem volt oké, mindig azt hittem én ba*tam el valamit.

Her Laca
Na akkor bátran arathatok a búzatáblában😊

P-51

Nem tudja valaki,hogy mi az aláfestõ zene címe, vagy mibõl való?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

VO101Tom
Beszéltem ma a sowc egyik adminjával, azt mondta, hogy a "nincs restart semmilyen esetben" csak akkorra vonatkozik, ha már mindenki felszállt. Még felszállás közbeni balesetnél is újra lehet indulni, mindegy, hogy pilóta túlélte, vagy sem. Ha felszállás elõtt kidob a szerver, vagy mûszaki hibád van, akkor is újra lehet indulni.

Mi kicsit szigorúan vettük eddig, de inkább ez, mint hogy pattogjanak miatta.

Szombaton elosztjuk a gépeket, megbeszéljük a taktikát, csomó olyan dolog van, amivel ne vasárnap húzzuk az idõt.

www.pumaszallas.hu

<#nevetes1>Addigra már kijön az igazi virtuális szemüveg is. Mondjuk ha nagyon akarnák már most is képesek lennének szerintem a tömegeknek is csinálni. Igény is lenne na nem mi, hanem a fps-es tömegek. Nem lepõdnék meg, ha pár éven belül ez lenne az új irány. Látom pár hónap és bejön ez az új virtuális controler"""" kütyü(nemtom' a nevét), szóval kíváncsi leszek. Mindenesetre aggódok a gyerekekért és ezt nagyon komolyan mondom.

Her Laca
Na tessék

Ha ezek kaphatóak lesznek ,nem kell többet TR meg hasonlók. Körbetekeri magát a pólgár és szimezhet kedvére.

Her Laca
Konkrétan az tetszett ,hogy leírta 60 dodót fizetett egy alfa szarért,stb stb😊Meg az orosz csoda hardver is tetszett😊

VO101Tom
Ja, kitöröltem, mert elnéztem a dátumot 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nem igazán értem ezzel mi a gond, az egyik gyerek a letöltési link helyett a raklámra klikkelt, ezért valami mailware riasztást kapott a gépe. Elkezdett anyázni, de alapvetõen õ a hülye.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Milyen béta?😊)) Mobilon olvasom ,látom írod kint a béta,frissítek aztán már el is tûnt a komment:XD

VO101Tom
Sanyo. A régóta kalapált grafikus rendszer már benne van.
Igen, ez az.
Még mindig kalapálják.

www.pumaszallas.hu

Magam részérõl csak Sp-ben repkedek de a 1946,ROF,A10C-é után valami furcsa érzésem van a CLOD-al kapcsolatban.😮(Nálam szarabbaúl fut az 1.7 óta,nem is játszom vele de azért várom a holnapot...
Sanyo
Igen, feltételeztem hogy a régóta kalapált új grafikus rendszer is benne lesz, de ezt még sehol nem erõsítették meg. Remélem senki sem akar keresztre feszíteni. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
1C-n találtam😊)
A fordítás gépi de érthetõ😊
"
Idézet:
Eredetileg feladta undpilot87 View Post
Nem csak a foltok nem javítanak meg sokat de most helyeztek egy kapcsolatot egy olyan foltba, ami beszerelt mindent, amit több fajta böngészõ eltérít, és adware a számítógépemre. Thanks Luthier! Az incredibar* egy igazi fájdalom hogy megszabadított legyen, és nem tudok törli azt a nyilvántartásomból. Annyira most nem csak eléred, hogy 60 dollárt fizessek azért, hogy egy játék Alphában teszteljen, de most szintén annyira csináltad azt az én reinstall Windows megint. Hogyan tesz õk szándékozik kibocsátó egy folytatás ehhez a játékra? Nem használják ugyanazt a grafikus motort? Hogyan tesztelnek egy játékot a dadogásokkal ráadásul olyan rossz, mint õk vagy? Annak az egyetlen céljára használnak valami titkos orosz számítógépet, amit építenek, hogy futtatja ezt a játékot egy sima 60fps?
Hé 1 C és fórum admins! köszönet azért, hogy nyújtsák ezt, f*** Trojan böngészõ a géprabló mystartot* nevezett el incredibar! Köszönet a terjesztõ trójai malware-ért*! Ki resposible* mert kiterjeszti ezt a szart a közösségünkre? Én REALLY pi**ed, vagyok a böngészõm most nagyon fertõzött, THANK YOU!!! Távolítsd el ezt a gonosz sendspace*kapcsolatot azonnal! "

Her Laca
Már én se húzom fel magam rajta😊 Egyszerûen nem érdekel .De a véleményem leírom azért:XD Nehogy bárki is kedvet kapjon hozzá és pénzt áldozzon erre a fosra.Én leszek a negatív reklámjuk<#eplus2>

PhantomAss
ilyenkor örülök hogy én már eladtam az összes cuccomat és nem repkedek 😊
nem izgat a peccs téma, persze megértem ha van aki felhúzza magát miatta
ez nem fair a ruszkiktól, de nem lehet ellene semmit tenni

GOOBY, pls

Her Laca
Felõlem beszélgethetünk róla ,de mit variáljuk túl?
Felmegyünk 8K ra ,aki az utunkba kerül lelõjük,(vagy nem) oszt ennyi😊
Én max veled repkedtem párban mostanában,a többiek stílusáról fogalmam sincs,ahogy gondolom õk is hasonlóan vannak (kivéve Saviékat ugye mert õk együtt repkednek) így ha harcra kerül a sor,már most borítékolom ,hogy lesz olyan összevisszaság ami párját ritkítja😊)))

VO101Tom
Például mostanában. MM nem az északi sarkra költözött 😊

www.pumaszallas.hu

Norvégiában mikor van jó idõ?<#taps>

A sirályok tudvalev&otilde;leg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik

VO101Tom
Nem a búzaföld lett volna a központi téma, de múlt héten Papi törte rommá magát a felszállásnál, most te, és ezen mindenképp változtatni kell, hogy több ilyen ne legyen. És azt is tudom, hogy egyikõtöknél sem a reptudással volt a gond, neki a pedál szarakodott (idõnként kiugrott végállásba), te meg nem tudtad merre van a pálya. Mindkét esetet kis odafigyeléssel meg lehetett volna elõzni. A doksit is elmagyarázom, hogy abban mi van benne, mit kell nézni. De több más dolgot is meg akarok beszélni. Eleve azt, hogy mi már repültünk párat, mire számítsunk, mire kell figyelni, mire számíthatunk az angoloktól. Jó lenne már szombaton szétosztani a géppárokat, eldönteni, hogy adott létszámnál ki milyen gépet visz, az ilyen dolgok ne vasárnap vigyék az idõt. Albertékkel ma beszéltem, õk is jönnek, pedig nyugodtan mondhatjuk, hogy ma õk a legrutinosabbak az onlie warozásban. Egy fél órás, egy órás megbeszélésbe viszont senki nem hal bele. Pogi nemtom nyaral-e még, majd megpróbálom elérni holnap. Ha norvégiában szar idõ lesz, akkor MM is feljön, a többiekkel még nem beszéltem.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Annyit megigérhetek, hogy elkerülöm a búza földet majd😊 Ha már felszáltam nem lesz baj😊)))

VO101Tom
Én is ritkán repülök hét közben, a két sowc-on kívül nem is nagyon indítottam el (az ATAG új küldijeit még nem is láttam).

Szombat délután viszont lenne egy megbeszélés a vasárnapi repülés kapcsán, néhány dolgot át kellene beszélni, arra el tudsz jönni? Pontos idõt még nem tudok, olyan 4-6 körül gondoltam, ha az mindenkinek jó.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Azt megígértem arra elmegyek, de már maga a játék hidegen hagy. Az biztos , hogy addig nem fogom elindítani. Csak fel bosszant, annak meg mi értelme.

VO101Tom
Ezek szerint passzolod a vasárnapi sowc-ot is?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Különben Tom tök mindegy , már napok óta bajom van evvel a fossal, mint írtam ez csak szarabb lett. Tudom neked nem , ennek én örülök csak ettõl n lesz jobb a véleményem .
Úgy hogy asszem még egy taggal bõvül a játékot elfelejtõk tábora. Részemrõl be is fejezem nincs értelme evvel a fossal tovább foglalkoznom. 😊

VO101Tom
Ilyenrõl nem volt szó, csak a kérdések és az azokra adott válaszok vannak a hiavtalos fórumon, a bevezetõ szöveget Sanyo írta, és Sanyo rontotta el. Senki nem mondta, hogy most jelenik meg egy új grafikus rendszer.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
várható az újabb patch, amely a javítások mellett a repülõgépeket érintõ finomhangolásokat és az új grafikus rendszert tartalmazza.