IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na megvolt sok sok hónap óta az első exe leáll:) Nem hőbörgök:)
De !
Kaptunk egy új játékot.
Van felhő! Na nem a megszokott,hanem vastag ,kúrva vastag ,kibaszott vastag, beteríti az eget ,és felette is van még ha megunná az ember. Ja és nem receg be tőle.
A táj szebb lett. A gépen csillan a napfény, a kabin üvegezése életszerűbb hatású. Hirtelen még zavarónak is mondhattam volna ,de 5 perc után már inkább a tetszik jutott eszembe róla. A PP sokkal gyorsabban reagál manuálon. A gépek észlelésével eddig sem volt bajom,de most már jobb ha a veresek a föld alatt közlekednek.
Ha úgy esik a napfény csillog villog az összes gép,a plexiken csak úgy ragyog és messziről is bőven látni. És alacsonyan levő kontaktokat is hamar észrevenni. Mindamellett ez a csillogás még zavarólag is hathat ,mert amikor csapja az ember a spitet és közben azon vergődik a fény ,hát az tud problemás lenni:) De szerintem ez direkt jó.
És még valami. Vigyázni kell nagyobb sebességen a hirtelen berántástól,(na nem nagyra gondolok) mert amint észleltem nem apróbb alkatrészek hagyják el a sárkányt ,hanem mint esetemben az egész szárny:)
Én most csak 5-6 K ig mentem fel E4 el ,de olybá tűnt,mintha erőteljesebben viselkedne a megszokotthoz képest.
Úgy hírtelen ennyi,majd még a többiek is leírják amiket tapasztaltak.
Nate aszongya ha nyer a lottón megveszi a licencet:) Hülye 1C:)