IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #63253 Szia Tom!
Képzeld sikerült megoldanom a sikertelen STEAM szinkronizációból származó az joy irányitás problémámat! Amúgy nagyon egyszerű volt, a nem működő funkciókat kitöröltem és újra beállítottam, és utánna kerek lett a világ! Csak gondoltam leírom ide ha más is így járna egyszer, akkor ennek ennyi a megoldása.
Más: Hogyan tudom vissza tenni az infó megjelenítéseket, az kellenne ami középen volt, ott írták, hogy a bombázók vagy a vadászok merre járnak, illetve a násik bal oldalt volt található ott a chat írásokat jelenítette meg, vagy ha quick mission repültem akkor pedig kiírta, hogy milyen találatokat értem el, és ezekhez hasonló általános dolgokat. remélem érted miről beszélek.