IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször is elnézést az összevissza fogalmazásért meg a kilóméteres mondatokért de sosem voltam,jó fogalmazásban.
Másodszor pedig,Magyarországgal és a keleti régióval nem véletlenül történik mindez,gazdaságok nem borulnak csak úgy véletlenül össze.
A vezetõ nyugati országok évszázadok óta kezükben tartják a világot,és mindig a saját érdekük szerint cselekszenek.
Nem kell összeesküvéselméletezni meg fajelméletezni,ez egyszerû biznisz.
Kína lassan lerázza a nyugati országok rabigáját,viszont a nyugati gazdaságnak szüksége van olcsó gyártókapacításra,egész egyszerûen beáldoznak minket,tönkretesznek és nyomorba döntenek,mert alapvetõ üzleti tétel: minél nagyobb a nyomor a nép annál olcsóbban dolgozik.
Simán meg lehetne oldani az ország összes gondját,csak nem akarják.
Megvettek mindent kilóra az összes politikust,mindenkit.
Lehet jobbikozni,õk is mennek a levesbe mert ezt a játékot,olyan emberkék irányítják akik a világ gazdaságát is irányítják,megveszik vagy ellehetetlenítik...Meg van hozzá a hatalmuk.
Úgyanúgy mennek feljebb is a dolgok mint a mi szintünkön.
Ahogy mi trükközünk a könyveléssel meg az adóval,meg próbáljuk a kiskapukat kihasználni,ahogyan egyre jobban korrupttá válunk minden téren,csak az õ számaik után sokkal több nulla van:D
Ha Magyarországon minden ember elkezdene egy irányba menni,mit gondoltok mennyi idõ alatt ráznánk gatyába az országot?
A Béna.
Na leírom.
Core I3 proci
4 giga ram
500 gigás vinyó.
Egy GF VGA mobil ( fingom sincs milyen de GF:XD)
Nagy kijelzõ.
Wifi
DVD író
120 volt.
Mennyibõl jön ki egy asztali? Biztos kicsit olcsóbb no de ez kicsi.
Fejleszteni meg minek? Ha arra jó amire vettük akkor az 2 év múlva is jó lesz .Netezni irodai dolgokhoz ,pici nõi játékokhoz tökéletes.
Na most nincs igazam?
Most ne gyerekeknek játék gépre gondoljunk,hanem felnõtt emberek eszközére.
Keleten boldogság.
Jó igazad van,boldogok.Bár nem beszélgettem onnan jövõ emberekkel.
Mondjuk a Törökök is azért lepték el a németeket mert otthon nagyon boldogok.:)
De ettõl én nem vagyok jobban és azok sem akik nem tudják fent tartani a családjuk életét ,még ha dolgoznak is. Nem a luxus dolgokra nincs nekik,hanem rendesen kajára sem futja,ha kifizetik a közüzemi számláikat.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A miheztartás végett le kell írnom,hogy az én életem úgy alakult ,hogy keresztül kasul kóboroltam európát,meg egy pár helyet európán kívûl és nem mint turista hanem napi szinten érintkezve a helyi lakosokkal.
Szóval talán kijelenthetem,hogy a témában kompetens vagyok.
Ami a lényeg:Soha de soha(!!!) nem kerültem olyan helyzetbe ,hogy bármilyen negatív élményem lett volna bármely nemzettel.
Elõször is: Fel kellene végre ismernetek honnan jön ez a nemzetek,nemzetiségek közötti ellentét,mint korábban írtam az országok lakosságának elenyészõen kicsi hányada(0.000000001%) vall ellenséges nézeteket más országokkal szemben.
Aki anyázza a szlovákokat: Tedd a szívedre a kezed és válaszolj õszintén!
Ha egy szlovák ember odamegy hozzád az utcán és segítséget kér,pl:hol a legközelebbi gumis mûhely vagy ilyesmi...
Mit fogsz tenni? Nekiállsz ordítani vele,hogy büdös hontalan történelem nélküli köcsög takarodj az országból? Vagy rámosolyogsz és elmutogatod neki merre menjen? (hozzáfûzném,hogy aki az elsõ opciót választja az szememben azonnali tarkólövést érdemel...)
A különbség csak annyi,hogy a média ezt nyomatja,megosztottságban kell tartani az embereket,mert ha összefognak akkor bizony nagy dolgokat tudnak véghezvinni. A tv és az ujságok azonnal tömeghírezik ha valahol valami nemzetellenes történik,de arról soha nem híreznek,hogy vegyes magyar-szlovák településeken hogyan segítik egymást az emberek függetlenül attól milyen nemzetiségüek...
Soha nem lesz benn a híradóban az a szlovák (echte szlovák!) ember aki nekem és a csapatomnak nagyon sokat segített önzetlenül,feláldozva saját idejét és autóját... Nem is lehet a híradóban mert még a végén megszeretnénk egymást...
Tetszik nem tetszik a történelem újjab jelentõs fordulóponthoz érkezett,többször volt már ilyen az idõk folyamán,eddig mindig háborúval oldották meg a kérdést...Az viszont már kicsit aggasztó,hogy az eddigi háborúkban nem nagyon voltok olyan fegyverek amikkel országokat lehet egy gombnyomással eltörölni és évmilliókra lakhatatlanná tenni.
Mert ha kicsit is tud valaki a fõ média hírektõl elvonatkoztatva gondolkodni akkor rögtön látni fogja,hogy mindkét nagy háborút a gazdaság stagnálása és összeomlása elõzte meg.
Háborúban pedig nincsenek nyertesek...mindenki veszít valamit.
Van aki vagyont van aki családtagot,van aki végtagot,csak pár ember van aki ezekbõl profitál de õk nagyon. Fel kell végre fogni,hogy a háború üzlet.
Nagyon komolyan ragaszkodnak a világ jelenlegi vezetõi a gazdasági berendezkedésünkhöz de ezt fenttartani tovább nem lehet mert alapjában müködésképtelen. Versenyre épül,és mi a közös a versenyekben? Nem nyerhet mindenki,ugyhogy páran jól járnak a többi megy a darálóba.
Márpedig ezt a berendezkedést szeretnék mindenáron megtartani,de ez csak úgy lehetséges ha megnyomják a reset gombot,ami háborút jelent... Lerombolnak elpusztitanak mindent aztán lehet szépen újra vásárolni.
Olyan pedig nincs ,hogy te majd nem mész harcolni mert te csak a hazádért vagy hajlandó harcolni,megvannak rá a módszerek,hogy hogyan lehet erre rávenni embereket,és sokszor nagyon könnyû az idiótábbját még arra is rávenni,hogy mindezt mosollyal az arcán tegye.
Sír-rí mindenki,de pláne a fiatalok,hogy így szar meg úgy szar Magyarországon,csendben megkérdezném ki a felelõs érte?
Mindenki tud felelõst:az elõzõ kormány,a gyurcsány a viktor a trianon,az imf.
Azt soha senki nem mondja,hogy mi MAGYAROK vagyunk felelõsek azért ami az országunkban folyik!
El kellene felejteni végre azt a vonalakat rajzolgatunk a térképre faszságot...
Kérdezem én milyen jogon húzunk határokat?
Milyen jogon vagyunk mi itt a kárpát medencében?
Verjük a mellünket csak épp abba nem gondolunk bele,hogy mit éreztek azok a családok akiket mi rugdostunk ki innen?
Félre értés ne essék nem akarok senki nemzetiségi érzelmeibe belegázolni,én is magyarnak vallom magam de nem azért mert körberajzoltak egy darabot európából,vagy mert a himnusz hallatán vigyázzba baszom magam,nem ezért vagyok magyar a hagyományaim a kultúrám
és a lelkem magyar,és nem azért mert kokárdát hordok.
Vegyétek már észre ,hogy folyamatosan hazudnak nekünk,mindenben.
Történelemben,földrajzban,tudományban,gazdaságban,és legfõképp politikában.
Egy föld van,mind ide születtünk és semelyikünknek nincs joga bárkit is kiûzni szülõhelyérõl! Nekünk sem volt,valahol a földön volt egy nép aki úgy élt évszázadokig ,hogy mi magyarok elûztük õket a szülõföldjükrõl,aztán belevegyültek a népességbe.(Az amerikai indiánokról már ne is beszéljünk.)Csak ezt valahogy nem nagyon ragozzák a történelem könyvek...
Alapvetõen minden ember ártatlanul születik.
Más kérdés,hogy sok beszûkült gondolkodású emberkét rá lehet venni mindenféle eszement ideológiákra.
Tudom megint kicsit összevissza és csapongó lett de nem vagyok író,csak tudatni szerettem volna,hogy olyan hogy magyarellenesség meg szlovákellenesség,meg minden ilyen faszság.(igen kövezetek meg Trianon is). Alapvetõen semmire sem jó csak arra,hogy megossza az embereket.
Trianonról pár szót még mielõtt kibannoltok:
Volt itt egy román barátnõm pár hétig ,és egyszer megkérdezte,hogy haragszok e én a románokra?
Kérdeztem:ugyan miért? Hát Trianon meg Erdély miatt.
Tudod mit válaszoltam? Azt ,hogy nem. Hogy haragudhatnék azokra az emberekre akik nem tehetnek rólla és semmi közük nincs hozzá???
Arra a pár politikusra kell haragudni akik kitalálták és véghezvitték.
Meg azokra akik aláírták reklamáció nélkül.Valóban el tudjátok hinni,hogy nem volt elõre eltervezve??? Mert józan magyar vezetõ azt alá nem írta volna...
És ha valaki azt hiszi ,hogy a történelem folyamán bármelyik háború valamilyen nemes cél érdekében folyt ,hogy jobb hellyé tegyük azt a bolygót az súlyosan téved...
Ennyi voltam,bocs ha hosszú volt de ez nagyon nyomja a szívemet.
Írom én ezt úgy ,hogy én is külföldön élek,szerencsére én nem anyagi okokból jöttem el,hanem inkább világlátás céljából.
Ami amúgy is óriási probléma,ha csak fél órát szentelnének a kivándorlási probléma valós bemutatására valamelyik vezetõ hírmûsorban az emberek azonnal rájönnének,mekkora baj van Magyarországon...
A Béna.
Azért kérlek nézd már át az árakat(ugyanolyan vinyó v.kártya, stb). Még ha a monitort nézzük is, nincsen sehol..aztán utána fejlesszed,2* áron, de mindegy neked jó.
Téged , hogy milyen volt régen nem érdekel....hát ok. Erre nem is mondok semmit. Szabad ember vagy egy szabad országban.<#alien>#alien>
A boldogságnak meg nézz utána(ha akarsz sok példát találsz), fõleg a keleti országokban. Amúgy arra céloztam, hogy az elégedetlenség igencsak jellemzõ tulajdonság kis országunk lakóinál.
http://videotar.mtv.hu/Videok/2007/12/03/22/Orjarat_az_egen_4_1_resz.aspx
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Magyarország érdekes ebbõl a szempontból.Itt élnek ugyanis a világ legügyesebb kaméleonjai. Ha kellett Nyilas volt ,de rátett pár lapáttal a legnagyobb nácikra is,ha kellett komcsi volt de rátett az orosz tanítóira is egy lapáttal,ha kellett kapitalista lett ,de nagyobb mint a világon bárki.És itt jöhet esõ ,jöhet hó ezen emberek mindenhol megtalálják a tutit.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Most mi van? Rabszolgaság.
Régen a rabszolga kapott kaját, sarut,hogy dolgozni tudjon, most kapsz pénzt,hogy mindezt megvegyed magadnak.<#confused>#confused> Akkor mi is változott?
A minap a fiam ArmA-zott. Egy szerón a csapattársa lelõtte. Kérdezi, hogy ez mi volt? A gyagyás azt válaszolta,hogy Magyar vagy ezért lõttelek le. A micimackó ( csekély értelmü )"szlovák" az az tót volt. ( ugye olyan nemzet,hogy szlovák nincs, ott egy tót népcsoport élt. Na akkor mit várjunk Európától? Amikor egy lilaagyu kölyök, aki azt sem tudja mi a nemezeti érzés így gondolkodik?
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
No úgy látszik ezen írást olvasták a mindenkori vezetõink is,mert adó ügyekben igen szorgosak,hogy úgy mondjam:)))) Arra oda van figyelve!:XD
Mondjuk el is tudják költeni derekasan a maguk kis céljaira,hogy rohadjanak meg.
Ez a régen meg nem érdekel.
Ebben a században európa közepén élünk,nem érdekel milyen volt 100-200-300 éve.Akkor az egyszeri ember semmit sem tudott a világról.
Olyan volt mint egy robot. Kaja ,pia,asszony ,aztán ment csinálta amit mondtak neki.
Ma más világ van ,mi is mások vagyunk.
Egy laptop ami minden átlagos igényt kielégít 120 ezer hufnágel.
Most vettem nejemnek tudom. Még a Diabló III is elfut rajta.
Asszony se cipeli sehová,de
1 kis helyen elfér
2 csendes
3 takarékos
4 Nem drágább mint egy asztali cucc monitorral
5 Ágyban fekve is használhatod:)
Van még csak már lusta vagyok.
Nos? Akkor minek is venne az egyszeri ember egy monstrumot aminek külön hely kell ?
CloD_AFBs_v03.pdf
Alul a képen látod a reptér berendezéseit, te az alsó kis épületek közt indultál, ahonnan észak felé alig 3-400m szabad terület van, az nagyon kevés még a meszának is. Tudom, hogy alapvetõen ez nem szokott gond lenni, fõleg ha ismert reptérrõl indulsz, tegnap ez pechesen jött ki. Ezt a doksit én is akkor kezdtem csinálni mikor bombázgatni kezdtem, a nagy vasaknál fontos tudni a pálya hosszát, irányát, és hogy hogyan is néz ki a reptér. Tegnap mindenesetre nagyon jól jött volna a helyismeret :/
A másik dolog amit át kell beszélnünk, a felszállásnál a rendszer. Megbeszéljük, hogy melyik nap jó nektek, és szombaton, vagy vasárnap kora délután saját hoston gyakorolni fogjuk a taxizást, kötelékben mozgást, átbeszéljük, hogy ilyenkor a földön minek KELL történnie. Belépés után indítunk, kigurulunk a pálya elejéhez, és egyszerre szállunk fel. A légtérben kötelékben repkedünk, és amennyire lehet egyszerre szállunk le. Aki véééééért akar, annak egész héten ott a repka, az atag, a vasárnap esti sowc-on viszont csak csapatként repülhetünk.
Remélem most vasárnap nem állít be hozzánk senki, és és sem 7:58-kor esek be a TS-re.
www.pumaszallas.hu
(1847 tavaszán)
(Mesterétõl, Wesselényitõl tanulta Kossuth az idõtényezõ fontosságának figyelembevételét. Oroszország hatalmi túlsúlyának növekedése és a belsõ társadalmi, nemzeti feszültségek fokozódása késztette arra, hogy siettesse az elkerülhetetlennek tartott reformokat, mielõtt bekövetkezik a válság, amelynek közeledtét jól érzékelte.)
„… e szó: »késõ« olly borzasztóan kirí nemzetem történeteinek gyász lapjairól miszerint attól, mint a kérlelhetetlenül üldözõ rémtõl, itt e kérdés körül is remegnünk kell! Én nem vagyok az, ki az õsök bûneinek emlékezetét felszaggatgatni szeressem; hanyatló napjaim intenek, hogy ma holnap én is, és barátaim is, kikkel testvéri egyetértésben együtt küzdünk egy férfi-életen át, letûnünk az élet színpadáról, martalékúl hagyva emlékezetünket s emlékezetünkkel gyarlóságinkat az utókor itéletének; s azért engedékenyen szeretne itélni a multakat, hogy engedékeny legyen a jövendõ emlékezetünk iránt is. De ezen engedékenységet nem szabad annyira terjesztenünk, hogy elmulaszszuk figyelembe venni a historia tanulságait; és ezen tanulságok közt ott találom azt: hogy a hol balsorsért, a hol nemzeti szerencsétlenség korom lapja van, mindenütt ott van a késõ szó. Nemzetünk legszebb cselekvényei azért nem termették meg a várt gyümölcsöket, mivelhogy elkéstenek. A mohácsi nap óta, melly szintúgy az elkésett hadi készületek következménye vala, minden lépésünkben elkéstünk. El az úrbérrel, el a reform-hajlandósággal, el a rendszeres munkák fölvételével, el a magyar nyelv diplomaticai polczra emelésével, el az örökváltság engedélyezésével, el a hivatal- s birtokképesség megadásával, el a vasutakkal, el magával a sokak által annyira koránylott váltótörvénykönyvvel is, melly, ha azelõtt 45 évvel alkottatott vala meg, miként inditványba téteték, midõn még a nemesség nem volt annyira eladósodva: nem hullottak volna annyian a nemzeti hitel méltó igényeinek áldozatúl. Ezen mindenben elkésés, ezen hajlam kisértgetni a fatumot, kisérteni a szükségbõli lealkuvást: ez ül átok gyanánt e nemzeten.
E miatt maradtunk olly hátra mindenben, nem a török háborúk s harczos viszontagságok miatt. Az angol, a franczia, még borzasztóbb, tartósabb viszályokat éltek, és mégis nõttek és fejlõdtek viszontagságaik alatt, mint nõ a pálmafa a teher alatt; mert harczaik közben sem feledék, hogy az alkalom istennõjének üstöke csak elõl van, hogy az elveszett perczet nem adja vissza semmi öröklét, s az elmulasztott alkalmat sem áldozat, sem bölcsesség, sem resignatio nem pótolhatja. Isten adja, hogy le ne késsünk az adó kérdésével is.”
Egy csomó ismerõsöm mondta, hogy vesz laptopot...na mármost egyiknek sem kell mert nem utazik, nem ott végzi a munkáját. Kérdezem:minek neked, azért mert 2* drágább, és az alkatrész is, vagy mert egységáron jóval gyengébb mint a sima???
Válasz:õõõ..hát jól néz ki, meg akciózzák....<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mi van???
Néha elnézem az embereket ki mit vesz, eszem fa*om megáll..de komolyan.
Azért ilyenek az emberek,mert tele vannak gonddal bajjal,és tele a tökük.
Ahol szerencsésebb közösség van együtt ott mindenki mosolyog ,köszönnek ,leállnak beszélgetni stb.Ahol én lakom egy viszonylag új lakópark,aránylag gondtalanul élõ közép réteg lakja. Itt mindenki udvarias,segítõkész,még a kínai is.Aztán ott van Újpalota ahol faterék laknak ahol felnõttem.Mindenki morcos,nem köszönnek ,nem beszélgetnek,bezárkóznak a kis kuckólyukba oszt sanyi.Mi a faxtól legyen boldog ,se melója se semmije,de ha dolgozik is annyit kap,hogy éppen éhen nem hal.Mit várunk ezektõl az emberektõl? Járjanak körtáncot?
Azt se tudják mibõl temetik el õket ,vagy lesz e egyáltalán öregkoruk.
A fiatalok meg ezt látják és igen nem akarnak így élni,már azok akiknek egy kicsit több ész vagy bátorság adatott meg. Persze ,hogy elhúznak a francba. Jobbágy nép voltunk sokáig ,volt egy 50 -60 év amikor a csóringerek is embernek érezték magukat (ezzel nem akarom a cocializmust isteníteni jelezném)most megint visszatértünk az úri muri világhoz. Jönnek megint a földbirtokos nagyurak ,aztán nemsokára lesz napszám is.
Majd ha pl. a benzinkúton fizetéskor köszönnek,és nem ostobán bámulnak,vagy az orra alatt morog valamit,vagy ügyintézéskor segítõkészen állnak az emberhez,vagy az orvos nem a pénzre hajt majd,hanem rajtad akar segíteni tényleg stb,stb.Apróságok,de szvsz ezek a lényeges dolgok.
R.I.P. White Europe
MIJKI! A "hisztit" nem nekem címezted ugye?
Asszem ebbe az egy mondatban benne van az egésznek a lényege.<#eljen>#eljen>
Mert amíg az embert nap mint nap palira akarják venni,meg azt nézik,hány bõrt lehet lehúzni még róla,addig nehéz ködös tekintettel ábrándozni a múltról-jövõrõl.
És nem csak az államról beszélek,aki a legnagyobb rabló,hanem magáról a társadalomról,a mentalitásról,az emberekrõl,akik közé mi is tartozunk.
Szóval nem olyan egyszerû ez,hogy néptánc oszt jónapot...
R.I.P. White Europe
De amíg a tv-ben és a rádióban az olyan senkiházi szarok a sztárok, mint SP meg a fluor ödön, addig nincs mirõl beszélni.
nagyon off
Tessék kérem. Egy mezõségi népdal, amit egy Szófiában született, bolgár származású ember ad elõ a legszebben.
Akusztik Nikola Parov - Ha te tudnád - 60 000 megtekintés- - fluor béla mizu - 14 millió megtekintés. Ennyi... :(
És ismerve a hozzáállásodat alapvetõen nem is neked szólt a mondandóm hanem mindenkinek. :D
Tudom, hogy a magyarkodó egy negatív szóhasználat, de lófasz a fülébe azoknak, akik negatív értelemben használják.
Egyébként ha már itt tartunk... Ez is valakiknek az érdeke, hogy "kitalálták" ez a kurva szót.
Hogy nálunk törvényileg nem lenghet zászló a kertedben.
Hogy nem rúgják picsán azt, aki képtelen a Himnusz alatt viselkedni.
Hogy ma már ott tartunk, hogy osztálykirándulás címszó alatt elõbb viszik el a gyerekeket (ált. ikolásokat is) osztrákiába szafarira, mint mondjuk Egerbe vagy éppen Ópusztaszerre megnézni a Feszty-körképet (látta már valaki közületek?? Én igen).
Hogy a nyaralás az a - voltunk törökbe, görögbe, mittudom én mibe, de ha azt kérdezem, hogy és Síkfõkúton voltál már édes komám, akkor a következõ kérdés az, hogy az meg hol a rákba van..
Ezekkel kellene kezdeni bakker. Megismerni a Hazánkat. De neeem, görögbe meg törökbe.. az igen. És csodálkoznuk ha a fiatalok elhúznak a picsába! Nem kell csodálkozni. Amellett, hogy lófasz megélhetés van, nincs kötõdés a Hazához. Ma egy 14 évesenek hiába mondod, hogy na de Nándorfehérvár, megkérdezi, hogy átkeresztelték Székesfehérvárt? Hiába mondod neki azt, hogy Muhi, Világos, Arad... Ez a baj baszki!
(bocs, nem rád haragszom. inkább a világra)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
" Azért ne feledjük nem csak a MI hanem az ÉN is van. Gondolkodó ÉN!"
Én így gondolkodom.
A magyarkodó egy negatív szóhasználat, és bizonyos mondatkörnyezetben(értsd. balib) írhatnád is,hogy mi mi mi...
de ez itt nem az volt ba*ki......
Az elsõ VH-n mit keresett a magyar baka Doberdónál? Vagy utána a Donnál?
Mer szép és jó,hogy szerettük volna visszakapni az édes anyaföldünket,de a donnál? Tudom ,tudom ,hogy ez nem ilyen egyszerû,és ismerem is elég jól a történelmet,de tegyük föl Adolfnak sikerül és mondjuk mi kapunk egy jó ki részt az Orosz anyaföldbõl,meg egy kicsit még pluszba a szerbektõl,na meg még innen onnan,és az a mai napig a mienk,akkor kíváncsi vagyok arra mit mondanánk. És kíváncsi vagyok a sztyeppén élõ muzsik mit mondana.
Mindamellett Sakkay mester azt aláírom,hogy eme kis országot védenünk ,gyarapítanunk kell ,gyermekeinket erre neveljük. DE! Azért ne feledjük nem csak a MI hanem az ÉN is van. Gondolkodó ÉN!
Mégis mi az apám fasza legyek? Románkodó? Szlovákkodó?
A falnak tudok menni ettõl a kurva szótól baszki.
Ha leveszed a sapkát és felállsz ha a Himnusz megy - magyarkodó vagy.
Ha címeres kitûzõ van a kabátodon - magyarkodsz.
Ha kokárdát hordasz - magyarkodsz.
Látod, igazából ez tapossa a sárba az identitást. Nem kedvelem különösebben az ámedikaiakat, de ott természetes ha zászló leng a portád elõtt, ha nemzeti színû gatyát hordasz, stb.. Ha eszük nincs is, nemzeti identitásuk van.
Az országomat megvédem ez nem kérdés.
Trianon az nagy igazságtalanság volt ez tény,de széllel szemben fölösleges hugyozni,a mai korosztály mi is már máshogy nõttünk föl,ráadásul szabadon járhatunk kelhetünk minden volt magyar területen,beszélhetünk stb.
Persze ez is valakiknek az érdeke ,hogy így alakult,de ez van.Most nem a fegyverek döntik el,hogy megszerzõdjön az a valami amire valakinek fáj a foga ,hanem más. Ki van ez találva:)
Mindig az aktuális elit érdekeinek megfelelõen. Na én erre mondom,hogy hagyjuk mán:) Én senki érdekeit nem fogom védeni ,csakis a sajátomét.
Háborúsdit meg játsszon az aki akar én abban sem vagyok hajlandó részt venni ,kivéve ha idejön valaki és mint mondottam el akarja venni azt ami az enyém.
" Persze ha valakik ide jönnének,hogy elvegyék ami az enyém akkor én sem hagynám ez világos"
Azért már kicsit bonyolultabb közösségben élünk ahhoz képest, mikor még barlangba meg sátorban laktunk, mert utoljára ez akkor mûködött(kivéve a bûnözés). Ha ma már a kerted szélén vannak Laca, kicsit késõ lesz bevonulni!
Ráadásul adót sem érdemes eme logika szerint fizetni, mert ugyan abból van út, kórház, iskola, de tagadhatatlan mennyi más szarra is használják ami felesleges.
Ne érts félre nem vagyok Magyarkodó, sött, de minden szélsõséget utálok. Tudom , hogy sokat dolgozol, fizeted az adót(gondolom<#nevetes1>#nevetes1>,és túl liberálisnak sem gondolnálak a hozz. sz. alapján) tehát még egyszer ne vedd magadra, a véleményednek szólt.
Azért nálam a világ még így néz ki-
Család barátok,magyarok, európai kultúrkörbõl valók, világ.
És mondjuk ha azt hallanám ,hogy Szeged(pedig nem jártam ott sokszor)
holnaptól Román,és az ottani magyarok nem nagyon beszélhetnének többé magyarul, hát nem nagyon!!!!tetszene. Sõt!!Mennék mint nagyapám. Én már csak ilyen régimódi vagyok.
Háborúk miért vannak?
Valakik meg akarnak szerezni valamit valakiktõl,azok meg nem akarják azt odaadni ezért a valakik megdumálják a hozzájuk tartozó valakiket,hogy az nekik is jó ha megszerzik azt a valamit, na ezek jókedvvel odamennek a másik valakikhez, hogy erõvel elvegyék( pedig nekik semmi szükségûk arra) ,persze azok ellenálnak,szépen halomra ölik egymást aztán vagy sikerûl a dolog vagy nem. Az értelmi szerzõ valakik meg jól el vannak közben.
Felteszek egy kérdést. Neked hiányzik vagy ha akkor élsz hiányzott volna az a pár ezer négyzetkilóméter? Mondjuk mint alföldi gyerek,vagy bárhová valósi.
Elárulom,hogy a bakáknak fogalmuk se volt mi a retek történik. Nem is értették.Nem is nagyon akartak õk virézkedni,meghalni meg végképp nem.
Nem kellett nekik az amire szemet vetettek a valakik. Mégis õk döglöttek bele. Akció reakció az egész. Persze ha már ment a buli lehet tetteket hõsiesnek mondani. Csak szart sem ér az egész. Persze ha valakik ide jönnének,hogy elvegyék ami az enyém akkor én sem hagynám ez világos, de ehhez az kell,hogy meggyõzzék a tudatlan tömeget azok a valakik akiknek jól jönne az ami a miénk.Na szóval valami ilyesmire gondolok:)
Full marhaság az egész:)
Tiszta Final Countdown fíling volt... :)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
<#eljen>#eljen>