IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Az a baj,hogy a két felet evvel a dumával szembe lehet állítani,.Munkavállaló vs Munkaadó. Pedig mindkettőnek szüksége van a másikra! És mindkettőnek van igazsága. Mert pl én mint munkaadó nem tudok tisztességes bért fizetni úgy ,hogy az összes járulék befizetése után ne mínuszba jöjjek ki ,vagyis alacsonyan van tartva a termék ára amit előállítunk (most ez legyen bármi) ,magasak a költségek stb stb. Na most itten jön az,hogy vagy méltóságon alul elvállalja a vállalkozó,és a melósa is beletörődik abba,hogy a kevés is több a semminél,vagy hagyja a picsába az egészet az ember és nem erőlködik. Én emellett döntöttem,igaz,hogy így viszont az a keveset se keresik meg (én sem, legalábbis a megszokott munkámból nem) amivel eltengethetnék a napjaikat. Ez a nagy szar valóság:) És mindenki mutogat :XD

Persze most nem multi cégekről beszélünk.