IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Üdv Mindenkinek!
    Megint újra előjött egy problémám a CLODdal!
    a helyzet a következő: játék inditáskor leáll a játék, és bekell zárnom a játékot, ekkor újra inditom, és ekkor a reality beállításokat teljesen elveszítette, illetve a joyommal (saitek x52) nem lehet irányítani a gépet csak néhány funkcio működik, illetve néhány beállítás elállítódik. Ilyen már régen volt akkor valamilyen infó ablakot nyitottam meg, és a bal felső oldalon jelent meg, amit akkor valahogy be vagy kikapcsoltam és működött minden, de most újar előjött! Ha klikkelgetek az egérrel akkor néha bejön megint valamilyen infosor, hogy mit állíthatok be csak azt nem tudom, hogy mit kell ki vagy bekapcsolnom rajta. remélem érthető voltam és volt már valakinek ilyen gondja, és tudja rá a megoldást!