IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt gondolhatnánk, hogy az elmentett profil visszaállítása ugyanilyen egyszerû, csak vissza kell másolni a profilmappát. De nem. Csupán akkor lehet szimplán visszamásolni az adatokat, ha a mappanevek pontosan megegyeznek, beleértve a véletlenszerû profilmappanevet is. Ha újratelepített böngészõbe, illetve levelezõbe akarjuk beleapplikálni a régi adatokat, akkor ne az egész profilmappát rakjuk vissza a fenti helyre, hanem csak annak tartalmát másoljuk bele a már meglévõ xxxxxxxx.default mappába. Elõtte ennek eredeti tartalmát egyszerûen kitörölhetjük. Ugyanezzel a módszerrel mozgathatjuk a profilt az asztali gépre telepített szoftverek és az USB flashdrive-on hordozható változatuk között. A Portable verzióknál a szoftver Data\profile mappája tartalmazza a profilt.
Errõl van szó! Meg kell nézni, ki kell próbálni. Ha tetszik megtartja az ember, ha meg nem leszedi.
Én már több mint két éve használom és megszûntek a hasonló problémáim, meg az oyla, amikor elfelejtettem menteni a könyvjelzõket win reinstall elõtt :/
A LastPass -t használom mellette (régebben egy szoftver volt a kettõ) és megszûnt az elfelejtett jelszó szindróma is 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egyrészt én ha akarnám, akkor akár egy 2010-es könyvjelõállapotot is vissza tudnék tölteni, majd ha már nem kell akkor a mait.
Nem beszélve arról, hogy ha ilyen mentegetést csinálsz, akkor azt megint rendszerezni kell, olyan helyen tárolni amit mondjuk bárhonnan (otthon, munkahely, mit tudom én) elérsz és nincs veszélyben egy véletlen formázás vagy törlés (például pen, vagy egy kicsit ügyetlen családtag) miatt.
Tényleg rohadt jó. VAn a foksznak is valami beépített szinkron bizbasza, de szerintem az sem ér az xmarks közelébe. 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A Firefox sárga ikonján baloldalt fent - Könyvjelzõk - Minden könyvjelzõ megjelenítése - Importálás és mentés - Mentés. Tallózod, majd mented. Egy JSON kiterjesztésû állományt hoz létre.
Visszaállítani is itt kell majd, csak a Visszaállításra kell kattintanod, majd kitallóznod a mentett állományt.
Az életben nem halt még meg vinyó a kezem alatt. Na most már utána is nézek mi ez..<#alien>#alien>
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
R.I.P. White Europe
Tegnap vettem meg a Cliffs of Dovert (steamen 30%-al le van árazva) és igazából arra voltam kíváncsi, hogy az én joyom szarakodik-e...Megnyugodtam. 😄
Lenne még egy láma kérdésem. Tudtok-e olyan oldalt vagy dokumentumot, ahol a repülõgéptípusok szerint a cockpitrõl van valami részletes leírás, hol mit találok meg a mûszerfalon, mivel mit lehet állítani stb. (sajna még noOb vagyok a repkedéshez...😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
1. A géptörzs körül nem egyenes vonalban halad a légcsavar keltette légáram, hanem spirál alakban, és a függõleges vezérsíkot ez mindig valamelyik oldalsó irányból fogja támadni egy picit, ami a farkat oldalra téríti.
2. Felszálló helyzetben elég nagy a gép állásszöge a haladási irányhoz képest, amikor a farok még nem emelkedett el akkor ez különösen érvényes. Ilyenkor a légcsavar lapátok a bal és jobb oldalon nagyon nagy támadási szög-eltéréssel dolgoznak. Gyakorlatilag a legefelé haladó tollak sokkal nagyobb szöget zárnak be a haladási irányhoz képest, mint a felfelé haladók (ez az arány akkor lenne egyenlõ ha 0% lenne a gép támadási szöge). Ez szintén egy oldal irány csavaró hatást kelt a gép függõleges tengelye körül.
Tudna nekem is segíteni valaki? Már jó ideje nem voltam gép közelben, úgyhogy valaki meg tudná mondani, hogy áll a javítás a játékhoz? Van valami új béta patch esetleg kijött a teljes javítás? (kac kac 😄)
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
"A hatás-ellenhatás törvénye miatt a forgási iránnyal ellentétes irányú reakciónyomaték keletkezik a repülõgépen a légcsavar megforgatásával. A gyakorlatban a pilóta felõl nézve a légcsavar forgási irányával ellentétes irányú elfordulás érzékelhetõ, amely hatás a legnagyobb teljesítményen – felszálláskor – érezhetõ a legkifejezettebben. Az egymotoros elrendezésû – a gép hossztengelyével egybeesõ pozícióban elhelyezett – légcsavar egyirányú forgásából adódó légcsavarszél, aszimmetrikus megfújást eredményez a mögötte elhelyezkedõ függõleges vezérsíkon. Ezek együttes hatásai a még talajon haladó repülõgép felszállóegyenesrõl való kitörését idézhetik elõ. Ezért ezt az oldalkormány segítségével ellen kell tartani, hogy a felszálló gép megtartsa a helyes pályairányt."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"Fighting to the death, to the last city, to the last building, to defend what they truly believe in with all their hearts. Such honor can't be found anywhere today. Let the fallen RIP."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Van olyan küldi ami folt óta akad mint állat elötte simán játszható volt.
Viszont valóban nincs már kedvem a "régihez".
Egy tértivevényes levél árát még rájuk áldozom, ha továbbra is küldözgetik, anélkül, hogy reagálnának, akkor feljelentem õket a rendõrségen.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu