IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igeeeen!!!! A megoldás😞idézet,nem én vagyok ilyen okos', csak jól keresek...<#vigyor>
Azt gondolhatnánk, hogy az elmentett profil visszaállítása ugyanilyen egyszerû, csak vissza kell másolni a profilmappát. De nem. Csupán akkor lehet szimplán visszamásolni az adatokat, ha a mappanevek pontosan megegyeznek, beleértve a véletlenszerû profilmappanevet is. Ha újratelepített böngészõbe, illetve levelezõbe akarjuk beleapplikálni a régi adatokat, akkor ne az egész profilmappát rakjuk vissza a fenti helyre, hanem csak annak tartalmát másoljuk bele a már meglévõ xxxxxxxx.default mappába. Elõtte ennek eredeti tartalmát egyszerûen kitörölhetjük. Ugyanezzel a módszerrel mozgathatjuk a profilt az asztali gépre telepített szoftverek és az USB flashdrive-on hordozható változatuk között. A Portable verzióknál a szoftver Data\profile mappája tartalmazza a profilt.

Ba*a meg!! Ne,m jön vissza! Múltkor is ez volt csak nemtom' mit csináltam akkor!<#fejvakaras>

LeonSilver
<#eljen>

Errõl van szó! Meg kell nézni, ki kell próbálni. Ha tetszik megtartja az ember, ha meg nem leszedi.
Én már több mint két éve használom és megszûntek a hasonló problémáim, meg az oyla, amikor elfelejtettem menteni a könyvjelzõket win reinstall elõtt :/

A LastPass -t használom mellette (régebben egy szoftver volt a kettõ) és megszûnt az elfelejtett jelszó szindróma is 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Õszintén szólva fogalmam sincs. Ha van futó róka (másik gépbe tett vinyó esete), akkor próbáld meg beimportálni a rossz vinyóról (útvonal adott), majd ha ez kész, mentsd le. A jó róka könyvjelzõit se felejtsd el lementeni "heggesztés" elõtt. 😉

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nem ok..az baj , hogy másolás közben ment a róka?

Papa01
Köszi a tippet megnézem! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Töszi!

Win7 alatt a könyvjelzõk: C:\Users\gépedneve\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\valaminév.default\bookmarkbackups

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

LeonSilver
Tényleg nem azért mondom, meg ugye ízlések és pofonok, de az xmarks ezerszer jobb.
Egyrészt én ha akarnám, akkor akár egy 2010-es könyvjelõállapotot is vissza tudnék tölteni, majd ha már nem kell akkor a mait.
Nem beszélve arról, hogy ha ilyen mentegetést csinálsz, akkor azt megint rendszerezni kell, olyan helyen tárolni amit mondjuk bárhonnan (otthon, munkahely, mit tudom én) elérsz és nincs veszélyben egy véletlen formázás vagy törlés (például pen, vagy egy kicsit ügyetlen családtag) miatt.

Tényleg rohadt jó. VAn a foksznak is valami beépített szinkron bizbasza, de szerintem az sem ér az xmarks közelébe. 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Bocsi, azt hittem ezt kérdezed! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ja köszi, csak a régi vinyó azelõtt halt meg , hogy ilyet csinálhattam volna.

Papa01
13.01-es FF estén:
A Firefox sárga ikonján baloldalt fent - Könyvjelzõk - Minden könyvjelzõ megjelenítése - Importálás és mentés - Mentés. Tallózod, majd mented. Egy JSON kiterjesztésû állományt hoz létre.

Visszaállítani is itt kell majd, csak a Visszaállításra kell kattintanod, majd kitallóznod a mentett állományt.

Ja ja már múltkor is mondtad...mert erre nem gondoltam ba*ki!<#fejvakaras>
Az életben nem halt még meg vinyó a kezem alatt. Na most már utána is nézek mi ez..<#alien>

LeonSilver
.. miért nem használjátok azt a retkes Xmarks-ot?

Srácok meghalt a vinyom, most próbálom lementeni a régirõl az adatokat.. mit is kell és honnan a mozillából???

Laca dobtam privit

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
Küld a címet.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

V Domino
Miért lenne láma?Mi se sastojásból keltünk ki.😊

Ebben benne van minden,tanulmányozd.

R.I.P. White Europe

Köszönöm a kielégítõ választ, nagyon korrekt. 😊
Tegnap vettem meg a Cliffs of Dovert (steamen 30%-al le van árazva) és igazából arra voltam kíváncsi, hogy az én joyom szarakodik-e...Megnyugodtam. 😄

Lenne még egy láma kérdésem. Tudtok-e olyan oldalt vagy dokumentumot, ahol a repülõgéptípusok szerint a cockpitrõl van valami részletes leírás, hol mit találok meg a mûszerfalon, mivel mit lehet állítani stb. (sajna még noOb vagyok a repkedéshez...😊)

LeonSilver
Ha még nem csapott le rá senki, akkor nekem küldheted.

Nagyon jó könyv, amolyan etalon a II. vh-ús témakörben. Nagyon jó rész az amikor leírják, hogy a japán pilóták akkor támadtak hátulról, amikor a hátsó lövész kidobja az üres rakaszokat az újratöltés elõtt, mert akkor védtelen egy kis ideig a gép. Mivel a cowboypalánták sem voltak teljesen hülyék, egy idõ után elõbb táraztak, majd utána dobták ki az üres rakaszokat. A rárepülõ japcsiknak meg volt rohadt nagy pofára esés, mikor megszólaltak az "üres" géppuskák.
Her Laca
Tegnap kukáztam a szomszédtól a Hihetetlen gyõzelmet. Ha valakinek kell elküldöm neki. KIDOBTA a NÕÕÕÕ a könyvet!!! Meg is mondtam a magamét neki.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hogy kik bukkannak fel néha...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
<#pias><#eljen>

A nyomatékon kívül van még (leglább) két hatás ami érvényesül (legjobban felszálláskor).

1. A géptörzs körül nem egyenes vonalban halad a légcsavar keltette légáram, hanem spirál alakban, és a függõleges vezérsíkot ez mindig valamelyik oldalsó irányból fogja támadni egy picit, ami a farkat oldalra téríti.

2. Felszálló helyzetben elég nagy a gép állásszöge a haladási irányhoz képest, amikor a farok még nem emelkedett el akkor ez különösen érvényes. Ilyenkor a légcsavar lapátok a bal és jobb oldalon nagyon nagy támadási szög-eltéréssel dolgoznak. Gyakorlatilag a legefelé haladó tollak sokkal nagyobb szöget zárnak be a haladási irányhoz képest, mint a felfelé haladók (ez az arány akkor lenne egyenlõ ha 0% lenne a gép támadási szöge). Ez szintén egy oldal irány csavaró hatást kelt a gép függõleges tengelye körül.

Svenhassel
Ráadásul ezért (is) van a trimmelés, már amelyik gépen van 😊

Tudna nekem is segíteni valaki? Már jó ideje nem voltam gép közelben, úgyhogy valaki meg tudná mondani, hogy áll a javítás a játékhoz? Van valami új béta patch esetleg kijött a teljes javítás? (kac kac 😄)

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

LeonSilver
<#eljen>

mijki
Remélem ez válasz:

"A hatás-ellenhatás törvénye miatt a forgási iránnyal ellentétes irányú reakciónyomaték keletkezik a repülõgépen a légcsavar megforgatásával. A gyakorlatban a pilóta felõl nézve a légcsavar forgási irányával ellentétes irányú elfordulás érzékelhetõ, amely hatás a legnagyobb teljesítményen – felszálláskor – érezhetõ a legkifejezettebben. Az egymotoros elrendezésû – a gép hossztengelyével egybeesõ pozícióban elhelyezett – légcsavar egyirányú forgásából adódó légcsavarszél, aszimmetrikus megfújást eredményez a mögötte elhelyezkedõ függõleges vezérsíkon. Ezek együttes hatásai a még talajon haladó repülõgép felszállóegyenesrõl való kitörését idézhetik elõ. Ezért ezt az oldalkormány segítségével ellen kell tartani, hogy a felszálló gép megtartsa a helyes pályairányt."

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Mondjuk azt, hogy az összes repülõ miért húz állandóan jobbra?

de hat az nyilt titok, hogy konyvet soha sem adunk kolcson, csak mi kerunk el ezt-azt, hatha nem kerik vissza😊

Her Laca
Mit nem értesz?

Valaki le tudná írni, hogy hogy a búbánatba kell a joy-t beállítani?

LeonSilver
Nekem még az elsõ kiadásból volt meg a Pumák. Kurva kíváncsi lennék, hogy melyik büdös köcsög nem adta vissza... Ma már nem adok kölcsön könyvet csak a nagyon szûk családi körnek és akkor is felírom 😊 Rohatttttt sok könyvem "tûnt" el .. 😞

Köszi. Akkor még két hét, minyimum. <#wave>
Tobak Tibor könyvei, ha valakinek esetleg hiányozna valamelyik.
mijki

"Fighting to the death, to the last city, to the last building, to defend what they truly believe in with all their hearts. Such honor can't be found anywhere today. Let the fallen RIP."

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

2Pete
A 35. az F-15-ös,a 36. rész elvileg a Sopwith B1B lesz, I.vh-s gép. (Az F-16-os volt az utolsó nekem abban ezt írja)

Ment privi.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Jó az új folt,a fákat meg kikapcsoltam mert csak a gond van velük.Mikó lesz ebbõl valami(?),most a textúra villan be homályosra 1-2 mp-re idõnként.
Van olyan küldi ami folt óta akad mint állat elötte simán játszható volt.

Viszont valóban nincs már kedvem a "régihez".
Arra nem mertem volna fogadni, hogy az "Ég urai" c. sorozatban négy, egymás utáni részt követõen az ötödik is csöves géprõl fog szólni, de megtették a galádok. Ha valaki megvette esetleg, leírná, hogy mi lesz a következõ részben ? Kösz.
Csak levélben zaklatnak...

Egy tértivevényes levél árát még rájuk áldozom, ha továbbra is küldözgetik, anélkül, hogy reagálnának, akkor feljelentem õket a rendõrségen.

www.smart-bus.hu

VO101Tom
És e-mailen kapod csak, vagy jött levélben is felszólítás? Ha csak e-mail, akkor jelöld a feladót spam-nak, és ne törõdj vele. Ha jött hivatalos felszólítás is, akkor meg a rendõrségre menj.

www.pumaszallas.hu

Már szinte mindenhol... csak mi engedjük meg a fél világnak, hogy pár ezer forintért átrobogjanak 40 tonnával az egész országon... 😞

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Ja, hogy ott olyan is van 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ezt értem. Milyen útadóra regisztrált, azt nem 😊

www.pumaszallas.hu

3,5T feletti jármûvekre kötelezõ náluk a GPS alapon mûködõ km arányos útdíj. 30 percen keresztül töltögettem ûrlapokat... tuti onnan vették a cég adatait...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Arra, hogy bepróbálkoznak néhány embernél. Biztos van aki megijed és csenget. Már megérte nekik. Volt már hasonló régebben.

VO101Tom
Hogy mire?

www.pumaszallas.hu

Én is erre gyanakszom... azóta zaklatnak, amióta regisztráltam arra a tetves útadójukra...

www.smart-bus.hu