IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Abban a korban azok a járművek voltak,tetszik nem tetszik ez volt.
Nekem volt Ladám kb vagy 10 darab alsó hangon 1200 től 1500 ig minden ,de pl az első kocsim egy bogár volt ,én meg arra mondtam,hogy egy rakat szemét:) Én a Nagypolszkit szerettem a legjobban,az nagyon jól ment ,még a nyugati autókat is megfogta,4 tárcsafék ,hátul plusz laprugó. De volt kis ideig vartyogóm is,az is elvitt ahova kellett:)
És az első komolyabb nyugati vasam az egy Honda Accord lett ,na persze az qrva jó volt ,csak amikor elszállt az egyik gömbfej és bementem a boltba ők meg mondták a lengőkar árát ,hát majdnem össze csuklottam:)) Úgy hogy ne nézd le azokat a jó kis vasakat,azokhoz nem kellett szakszerviz, olyan nem volt,hogy ne menjünk velük tovább:) Útszélén bármit :)