IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />
ÉSSSS! A király:XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

A három aggastyán szó szerint:) Már várom mikor lesz a mozikban:))

LeonSilver
Szerintem semmi alapján. Arra játszanak, hogy megijedsz és fizetsz. Ha csak 100000 emberbõl 100 fizet, már jól jártak.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ezen már túl vagyok! :D E-mailben tettem meg, de azóta jött még egy levél... :S Most bekérem hasonló stílusban, hogy mi alapján kérik...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Küld el õket a jó édes anyucikályuk tuggyákhovába ,és említsd meg ,amit Tom mondott,hogy útban egy feljelentés a részükre. A lényeg ,hogy ne finomkodj,hanem ami a szíveden az a szádon ,azt szorozd meg ezerrel ,na és azt írd le. Komoly összegbe fogadok ,hogy többet nem fognak zaklatni:)

Her Laca
Mit veszel helyette?:)

Her Laca
Ezek egyvalamit profi szinten tudnak. Magyarázatot gyártani.
Hogyrohadjanakmeg aszondom.

A kérdés az, hogy maguktól mozognak, vagy mozgatják õket... mondjuk az adóhivatal emberei, vagy az elégedetlen ügyfelek... :D

www.smart-bus.hu

Szerintem kisseebbe költöznek:O)

Mekkora duma nincs pöcs mert költözünk,kitérdekelbakkeranyád?!
VO101Tom
Kérdés, hogy kisebbe vagy nagyobba...? :)

www.pumaszallas.hu

Ez mit jelent??

LeonSilver
Muhaha?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

B6:

"Update won't be this week.
We're moving to another office."

:O)
Zpogi
Nálam eladó sorba kerül egy G940.

Még annyit hozzátennék,hogy a gázkarban levõ kábel meg volt szakadva(ez típus hiba ennél a fosnál),de bele lett toldva úgy kb 30mm és így már jó.

Link

Köszi mindkettõtöknek... már annyira berágtam, hogy a szerzõdés másolat eszembe sem jutott... :S

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Kérj másolatot a szerzõdésrõl, hogy mi alapján követelnek. Lehet, hogy valaki a címedre bejegyzett cég nevében csinált ezt-azt. Elõfordult már ilyen. Akkor viszont rendõrségen kell feljelentést tenni.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Nézz körül ITT faterkám!

Egy kis off,

Hetek óta bombáz egy köcsög szlovák cég ( image office ), hogy tartozok nekik valami székhely bérlési pénzzel. A büdös életben nem béreltem semmit Pozsonyban, ezt a tudtukra is adtam, de csak zaklatnak...

Valakinek nincs valami infója arról, hogy kinél lehet ilyen esetekben panaszt tenni?

www.smart-bus.hu

Tudtam, hogy kell még egy kávé. Leesett. :) Hiába, péntek van.

Még egyszer köszi az infókat.

Az ára sem felsõ kategória... komplett hotas pedállal ffb-vel ennyiért minden csak nem drága. Szerintem...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Akkor utoljára és ha lehet hanyagoljuk a warez témát.

A játék amikor kijött egy kalap szar volt. Azóta vannak hozzá peccsek, amikkel a játék már nem szar.
Ennyi.

LeonSilver
A Logitech G940 olyan messze van a felsõ kategóriától (az árát kivéve), mint Gyõzike a matematikai Nobel-díjtól, és nem csak azért mert olyan nincs...

Ezt most annyira nem vágom, még csak 1 kávét ittam.:) Milyen pöcsökkel?

Köszi, én nagyon jó kritikákat olvastam a Logitech joy-ról, ezért rendeltem meg (12k). A Saitek-et nem ismerem és megmondom õszintén, én a küllemük miatt nem is gondolkodtam a vásárlásukon. Ettõl még lehet egy nagyon jó joy, de engem inkább taszít a kinézete, nekem túl mûanyag hatású. (nem mintha a Logi nem az lenne, de gondolom érted mire gondolok :))

Még1. A kiadási verzióhoz képest fényéveket javul a game. A pöcsökkel.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

De tesó a boltosnak, meg a futárnak is meg kell élni LOL

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Nekem is ilyen van. Most készülök átvezetékelni, mert ami benne van, az egy gagyi. Már van vezeték, kicserélem a potmétereket. Egyébként jó. Volt extrém 3D prom is, valamint fors-os változata is. Ez jobb, csak a benne lévõ madzagok xarok.

Ok, köszi. Tudom, hogy 2990Ft-ért hozzá lehet jutni, csak hallottam fût-fát vele kapcsolatban és elõtte kipróbáltam. Az elsõ benyomások inkább negatívak a szaggatás miatt, ezért bátorkodtam érdeklõdni, hogy az én készülékemben van-e a hiba.

(a tiszteletrõl csak egy apró megjegyzés, miszerint azt a készítõt/kiadót tisztelni, amelyik kiadja úgy a szoftverét (nem 2990-ért), ahogyan benneteket szopatott, én nem tudom. ettõl függetlenül a vásárlás részemrõl nem vitatéma vagy tisztelet kérdése.)

mijki
Nem tudom, hogy milyen az a joy. Nekem ilyenem van, bár akkor még Cyborg X-nek hívták és 10 ezer forint volt. Ez szerintem jó kis joy. Kicsit drágább az X52 amit használtam már láttam 17-ért is. A felsõ kategória meg a Logitech G940és a Thrustmaster Warthog.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A hardver elméletileg elég neki, csak a virágboltira nem tudod felrakni a javitásokat. Ezért szaggat. Az eredeti is szaggatott, szopatottt minket. ( De nem egy egetverõ ára van már az eredetinek. Tessék megvenni. Ennyivel tiszteljük már meg a készítõk küszködéseit.)

Tegnap felraktam (bevallom õszintén a virágboltban "vettem") a Cliffs of Dovert és az az egyszerû kérdésem lenne, hogy ez a förtelmes szaggatás betudható-e a demo verziónak vagy kevés az i5-2500K, GTX460, Corsair 8GB?

Illetve még az lenne a kérdésem, hogy egy Logitech Extreme 3D Pro mennyire frankó röpzis "játékokhoz"?

Elõre is köszi a válaszokat!

Ha már autós vonal,akkor had mutassam be személyes kedvenceimet az internet legmocskosabb bugyraiból:

Szakik

Ha esetleg valaki nem ismerné eme gyöngyszemet<#nezze>

A Béna.

Her Laca

Még 1. A RAM nem számit, csak tesztprogiknál. Vedda legolcsóbbat. Nem sok vizet zavar az 1333 és a 2000 közötti különbség. ( Igaz az AIDA-ban jót tesz az ember egójának XD )

Ha nem használod a HT-t akkor elég a 2500K-s proci. (nem vágsz videót, nem szerkesztesz, nem használsz nagy CAD progikat.) Nem tudom,hogy mennyi most a 260K-s2500K között a különbség, de ha 2-3 ezer, akkor mindenképpen megéri a 2600-as.

V43 1105
Videokártyából GTX 580 mindenképp maradjon ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Urak! hétvégén tervezem megrendelni a gépet, kimondottan CloD hoz.
I72600k asus p68 chipkészlet gtx 580.
A kérdés,hogy kell neki ez vagy beéri egy i5+gtx 560 combóval?
8Gb kingston 2000 mhz rammal.
Mert I7et szeretnék de nem bánnám ha pár száz fonttal több maradna a zsebemben...

A Béna.

acidrain
+1 <#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

repvez
Nem akarok belevauzni a dolgokba, de én is azért választottam AMD-t mert inteles vonalon majd 1,5x drábább egy inteles konfig mint egy AMD-s.
Mert nem elég hogy a proci drágább de az alaplap is hozzá, az már csak hab a tortán, hogy az AMD foglalatai idõtállóbbak,Ez miatt a következõ feljesztést meg lehet uszni egy proci cserével.
Annyival többet meg nem ad sebességben mint amenyit sporolni tud vele az ember.
Játékon belül 30 helyett mondjuk 34 fps-el menne az észre sem veszi az ember.

De ez csak az én véleményem!
Tehát Buldózert senki nem ajánl?? Már csak azért mert a leggyengébb i5 2500 is drágább mint a legdrágább 8 magos fx...tényleg gyorsabb is?<#zavart1> Értem én hogy intel, csak az a helyzet , hogy egy árban lévõ intel az nem szokott gyorsabb lenni az adott amd-nél? Szerintem. Vagy?

Volt ott minden. Spit, Typhoon és B-17-es is, ha rákeresel. :-) A KG 200 repülte õket.
Német Mustangok.
V43 1105
Azért az a Phenom II X4 nem rossz cucc ..

De ha igazán nagyot akarsz "ugrani" minõségben akkor i5 2500k minimum ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

PhantomAss
amd-ben gondolkodzs? miért még sosem csináltak jó procit...
kezdõdjön a flééém :D <#guluszem1><#gun>
az én gtx 560-kártyámat egy i2500k hajtja 4ghz-n, gyári hûtõvel, tökéletesen hangtalan és csak teszi a dolgát ahogy kell...

GOOBY, pls

Her Laca
Az a proci tökéletes hozzá. Ha már AMD:)
Bár egy I5 lódítana a dolgon, ne kérdezd miért de pörgõsebb, akáeki akármit is mond.

Szerintetek egy gtx 560 mellé milyen proci való, ami ki9 is használja? Most egy p.x4 945-van. Inkább amd-ben gondolkozom. Ja, és egyáltalán érdemes cserélni? A vid kari marad még vagy 2 évet.

Her Laca
A Clod mint már írtam is az így marad szerintem.
Nincs itt semmi új motor csak toldozzák foltozzák,majd talán a köv részt megcsinálják rendesen.
Erre meg szarnak magasról. Ez egy vicc,hogy kinek jó kinek nem,gondolom beállítás függõ is a dolog, de ami nekem eddig jó volt az most nem jó. Vagyis elfogadhatóan megy fps egekben de röcög néha. Az van hogyha a szart elkezdik paskolni elõbb utóbb fos lesz belõle.

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

Írják hogy a fákkal van a gond azért röcög,kibróbálom majd "famentesen".