IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #63086
    Mikor én vettem a Wagonomat, akkor vezette be a Suzuki előbb a 2%-os, majd a 0%-os hitelt, mert épp akkor megint nem vitték a népek az új autókat. A Suzuki lépett, a nyereségből a bankkal együtt jócskán leadtak, így vitték is a népek, mint a cukrot, mikor a többi forgalmazó 8-10%-ra adta a hitelt. Az egyik híradóban egy fő Peugeot forgalmazó nagykutya kijelentette, hogy francia kocsit sose fognak 0%-os hitelre adni, mert azok olyan jók, hogy így is vinni fogják. Oszt eltel pár hónap, a Suzuki forgalmazók hülyére keresték magukat, míg a franciák nyakán meg ott rohadt a sok új autó. Pár hónap múlva, suttyomba levitték ők is a kamatokat, mert gondolom, hogy az aktuális negyedéves eladási beszámolók rohadt szarul mutattak és be kellett látni, hogy mégis a vevő az úr a piacon és nem a forgalmazó.

Egyébként mostanában olvastam egy tanulmányt, amiben arról írtak, hogy a Suzukihoz jött 2 fiatal marketinges, ami kitalált egy "új" dolgot, amitől ismét viszik a Suzukit, mint a cukrot. Ez az új találmány hasonló, mint 2003-ban, 1 millát engednek az új autókból, de nem csak a fapadosokból, hanem a felszereltebb típusból is.

Lassan felnő egy új generáció, akik már nem tudják, hogy mi volt az a "Dácia" feling, ők csak azt nézik, hogy olcsón lehessen új autót venni és erre megteszi a Dákó is. Egyébként az új Logant én is el tudnám képzelni magamnak kombiban.