IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Amúgy én nem értem mit nem ért a kicsi sárga ezen a Dacian.
Én mindenféle komolyabb ismeret nélkül is elmondom nekik miért is ennyire ocok ezek.
Egyrészt a franciák mindenkinél előbb felismerték,hogy europának most megfizethető járművek kellenek ,amik megbízhatóak,sallangmentesek .
Most már a PSA is beállt ugye a 302 es-el,vagy a citroen Celise vagy mivel.
De maradjunk a román szomszédoknál. A kereskedésben ott van mindegyik dacian a matrica,hogy újrahasznosított dolgokból készül. Gondolom ez is egy megtakarítás. Aztán rengeteg alkatrész ugyan az mindegyik típusukba,pl légbeömlő rácsok a műszerfalon,vagy akár az egész műszerfal,vagy a váltó box,gombok ,ülések,kütyük mifenék.Plusz semmi új fejlesztés nincs bennük,10+ éves technika van beépítve ,ergo nincs fejlesztési költség. Mostanában kicsit finomítanak ugyan a küllemen ,mert azért az is fontos.De pl az újak tetőkárpitja ,még mindig messze van minőségben egy középkategóriás bármitől ami kb 4.5 nél kezdődik árban.Nincsenek agyon elektronikázva ,egyszerűek mint a faék ,értékvesztése szinte nulla ha azt nézzük. Egy annó 2 millióba került Logan most 8 évesen ötszázezer hufnágel. 8 év alatt másfél millió csak!!!! Hol mutat valaki még egy ilyet.
És ugye a munkaerő olcsósága is ott van. Ha ezt a franciáknál csinálnák ,nem ennyi lenne. De pl most 3.5 ért 1.6 os sedan Fluance van a ronyónál ,teljesen korrekt felszereltséggel. Igaz akciós de akkor is.
Ezek kellenek erre a piacra .Egy sima középkategóriás 308 as pug 4.5 nél kezdődik 1.4 es motorral 2 lufi társaságában,na meg van benne klíma.
Megláttam elröhögtem magam.
Én nagyon gondolkozom egy Dusteren ,max ha igényesebb vagyok elviszem egy kárpitoshoz és bőrbe veretem még 200 ezerért.Cimbi apját meg megkérem oszt románoktól fillérekért hoz gyári kiegészítőket ha kell krómba verve.