IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #63081 én komolyan nem értem a sárgákat mit görcsölnek ezen. Nem engedik értékesíteni bizonyos országokba? Még ha ez így is van, a behozatalt akkor sem akadályozhatja semmi attól hogy nem lehet hivatalos értékesítő. Vegyenek egyet akárhonnan ahol lehet kapni, tegyék bele egy konténerbe azt vigyék maguknak haza!
Annó amikor még a fossnál, akarom mondani boschnál dolgoztam, a Fein kitalálta az excenter meghajtásos rezgős multimasterét. Abban a pillanatban, hogy kereskedelmi forgalomba került a cucc, mi rögtön vettünk vagy 5-6 db-ot. Volt amit darabjaira szedtünk, volt amit tartós járatásoknak és egyéb teszteknek vetettünk alá és mindent lehetséges dolgot teszteltünk az utolsó csavar anyagösszetételéig is. A feladat az volt, hogy csináljuk meg mi is, ha lehet jobban de mindenképp olcsóbban. Egyetlen kikötés volt. Az excenter hajtás a Fein szabadalma volt. Egy az egyben nem vehettük át, mert akkor fizetnünk kellett volna amit meg elakartunk kerülni. Megoldottuk másként de lényegében úgyanúgy. Ez teljesen normális ez nem ipari kémkedés.