IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sidewinder
    Egyetértek Laca. Én úgy ugatok ide,hogy nincs CoD-om,és sajnos,bár hiába kerestem,az 576-ban is csak annyit mondtak most,hogy reménykedni kell,hátha lesz Ubi Exclusive kiadás belőle:( Annak idején a sok bugnak és annak hála nem vettem meg,hogy nem volt hozzá elég erős gépem. Most sincs,viszont ettől még megvenném,a jövőre gondolva.Pontosan azért,mert olvasva a fórumot látom,hogy most kiforrott a program. A Cápához(DCS:Black shark 1.02) viszont elég a gépem,viszonylag normálisan fut rajta. Nekem az lett az etalon. Ha harcba indulsz a Cápával,és szabályosan csinálod az indítási procedúrát,az bizony simán előfordul,hogy 10 percbe is telik,mire az akksik felkapcsolásától a felszállásig jut az ember. Persze,ha csak lövöldözés nélkül önfeledt molylepke módjára akarok repülni,akkor gyorsabb a dolog,mert olyankor pár rendszert(pl.nav rendszer,ABRIS,HUD,LWR) nem kapcsolok fel,de akkor sem annyi,hogy megnyomom az "I"-t,hanem perceken át kell vele gépészkedni. Persze az árkádosoknak van gyors indítás,de azt használják ők. A CoD egy hasonló irányt próbált képviselni,végül sikerrel. Mire pedig jó lett,kiforrott,kibaszták a régi csapatot,és jött egy másik brigád másik koncepcióval: "nem kő oktatószimulátor,jó a régi IL-2,légiharc szimulátort akarunk". A Black Shark sem száll fel,ha nem kapcsolod fel az üza. rendszert,pedig az már nem második világháborús technika. Ha viszont "légiharc szimulátort" akarnak,attól nem kéne mindent agyon automatizálni,főleg ha akkoriban nem is volt teljesen automatikus.Mert ugye a történelmi hűséget is fontosnak tartják állításuk szerint. Ezen kívül ott van az a bizonyos szavazás is az oldalon,ez a csapat pedig nagyon közönségbarátnak hirdeti magát,talán annak az eredményét is figyelembe kéne vegyék vagy legalább annyit mondani,hogy most még nem lesz,de a későbbi verzióba bele akarjuk tenni.