IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
A legújabb pletyka, amit hallottam, hogy olyan a rendszer, hogy nézi a statisztikádat az átlaghoz képest. Ha sokszor bénázol és vesztesz, akkor elkezdi stikában tápolni a tankod, erõsebb páncél, erõsebb ágyú, hogy ne menjen el a kedved a játéktól. A nagyon extrém játékosoknak meg ugyanezen az elven rontja. Mindig legyen kihívás, veszítsen azért annyi meccset, hogy kelljen neki az a gold pénz.

Errõl konkrétabbat nem olvastam még, de kíváncsi lennék, ha ez igaz, akkor a játékosok mit lépnek rá, mert ez konkrétan lopás. De egyáltalán nem lennék meglepve, ha igaz.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Óóóó, hát übertankot is vehecccc zsetonért :D

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Na ez már túl megy egy határon... meg is érdemli aki ilyenért perkál.

www.smart-bus.hu

LeonSilver
WoT-ban már az elejétõl fogva van ilyen.
Már a bétában is volt oylan lõszer, amit csak goldért kaptál. Persze bétában kaptál goldot is, de most csengetni kell érte és 8szerintem) nem is keveset.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ja. Azért is írtam, hogy utána néztem. Aztán már nem is érdekelt.

Fúj! Ilyenek vannak már??? Szánalom... :S

www.smart-bus.hu

LeonSilver
:D Valami tuti lesz!

VO101Tom
Világos. Sõt, kíváncsi leszek, itt lesz-e "pay to cheat" rendszer mint a WoT-ban, AP lõszer csak SMS-ért, meg hasonlók :)

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Bizos, hogy nem vérszim lesz (ahogyan a WoT sem az) mert ha az lenne qrva kevesen játszanák. Mivel havidíjas lesz, ezért a cél a sok gémer.

Her Laca
Én aszondom ez tiszta IL2 rep és sérülés modell. A fóka ahogy repked az tiszta régi IL. Na meg a szétesõ gépek. Én is úgy látom,hogy szép ,meg stb de köze nem lesz ennek a szimulátorhoz. Na meg ahogy nézem csak gázkar játszik :) más kezelõszervet nem is használnak. A pilcsi keze rajta a gázkaron és el sem engedi:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Nem fognak :)

Ennek a játéknak a korábbi neve a World of Planes, és ez egy havi fizetõs MMO arcade szim lesz (nem azok csinálják egyébként akik a World of Tanks-ot).

A "full real" videóban a külsõ nézetes célkereszt mindenképp elgondolkodtató, de a FAQ-t átfutva is találsz érdekes dolgokat: "Multiple settings options allow advanced virtual pilots and beginners to enjoy playing the game together". Én ebbõl nem azt érzem, hogy valami komoly repszimet akarnának összehozni...

1:17:30-nál egy MkV Spittel egy rácsapásból úgy szétkapja a He111-et, hogy letörik mindkét szárny és kettétörik a törzs. Realisztikus sérülésmodell mi? <#alien>

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Na meg a BF kabin üvegegének a karcolódása. Az nem az üveg sajátossága inkább plexi vagy hasonló anyag vagy tévedek?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Akad az rendesen... plusz mi az piros kék csík felül? Meg mi az a nagy A betû ami a háttérben látható néha? Nem úgy néz ki ezekkel, mint valami vérszim! :))

www.smart-bus.hu

Her Laca
Azon én is vigyorognék:)Mondjuk a videóból nem látszik valójában milyen a külcsín,szerintem a CLOD kabinjai szebbek.No de majd kiderül:) És mintha akadozott volna ,de ez lehet a videó miatt volt.

Nohab
Ez a War Gaming (Word of Tanks, Word of Warplanes) jövendõbeli riválisa. Valamivel drágább, de sokkal magasabb színvonalon van.
Zpogi
1:17-nél bomber attack spitivel,támadás közben belerepül a sérült bomber füstjébe és kormos(?) vagy olajos(?) lesz a szélvédõje :)

1:26 - Me 410 felszállás és alacsony támadás,ja és látszik a pilóta :)

Sanyo
Igen, Gaijin Entertainment.

www.pcpilot.hu

Zpogi
Ez a csapat nem ismeretlen,azt hiszem õk készítették a Wings of Prey-t is.

Ki tudja milyen a fizikája,viszont ez tényleg jónak tûnik.

1 óránál Fókával harcol.

Ja, közben utána néztem.
Megmondom õszintén , hogy kárörvendõen röhögnék(pedig nem kis pénzem ment rá, mivel az elsõ nap megvettem) ha valami ismeretlen csapat egy hard 2 vh. szimet kidobna a semmibõl...olyat ami kész is van pl.<#alien>

Hát mi ez!!!<#merges2><#merges2>K*rva jól néz ki! Ez tényleg szim?

Zpogi
Sanyónál leltem - War Thunder - realisztikus játék videón

Úgy a 30. perctõl érdekes.

http://www.youtube.com/v/C4qqQqFRHbs&version=3

VO101Tom
Lehet, hogy ha alacsonyan berepülsz egy város fölé, ez pedig elkezdi árnyékolgatni az épületek kiálló cuccait, az jobban megfogja. A kabinbelsõn nem változtat, azt megnéztem most, tehát csak a tájra meg a többi gépre vonatkozik.

www.pumaszallas.hu

Hecker007
Én is kipróbáltam és nem tapasztaltam teljesítmény csökkenést, ugyanúgy futott a játék mint ha ki lenne kapcsolva.

VO101Tom
Az Ambient occlusion annyit csinál, hogy olyan sötétedéseket, árnyékokat rak a 3d modellekre, amik jobban kiemelik azok térbeli alakját. Az összetartó felületek találkozásainál, a mélyebben lévõ felületeknél például (mintha megragadna benne a kosz) - amit Solt linkelt, azon jól látszik ez (vagy itt: klikk - bal lenne a sima render, középen az AO, jobb az összeadott végeredmény). Sûrû jelentnél, épületbelsõk, vagy egyéb tárgyak közeli rendereinél nagyon szép alapot ad a textúrának, bevilágításnak. Egy repülõszimulátorban viszont, ahol nagy terek, és néhány apró modell van, ez annyira nem látványos (max a kabinbelsõn), viszont a játék korai változatában nagyon sok erõforrást igényelt. Majd megnézem, hogy mostanában ez javult-e.

www.pumaszallas.hu

Akkor neked már nõ sem kell XD.
(mit szóljak én az 50 évemmel.)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
http://www.youtube.com/v/x1YnYLO-Vw8&version=3
Nem spóroltak a skulóval:)

:DD

www.smart-bus.hu

Her Laca
Én már öregszem. Reszket a kezem ha kell ha nem ,így van gyári FFB-m:)

Majd, ha lesz FFB-vel... addig kenjék a hajukra! :D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mert nem vagyok irígy.
Nyaralásra köll a lé,de ha asszony tovább baxogat megveszem ha addig élek is:)) Már ha addig nem kel el,szerintem megéri.

LeonSilver
Azt nem mondtam, hogy én értem faterkám :D Csak ideböfögtem :D :D

Her Laca
Értem:) Vagyis nem értem de köszke:) Akkor bekapcsolva hagyom az a biztos ha már egyszer van ,bár nem láttam ,hogy miben nyilvánul meg ,talán London szebb felülrõl ,,vagy nem:)

LeonSilver
Screen Space Ambient Occlusion

http://www.pcpilot.hu/il-2/cliffs-of-dover/1869-il-2-sturmovik-cliffs-of-dover-ssao-es-texturaminoseg-a-kovetkezo-patchben.html

http://prohardver.hu/hir/rengeteg_javitast_tartalmaz_az_uj_geforce_driver.html

Her Laca
Skacok. Csak próbaképp bekapcsoltam ezt az SSAO-t vagy mit élsimit kikapcsoltam és semmivel sem lett lassabb a játék.
Ez az SSAO ez mi ez ,én csak annyit tudtam,hogy ki kell kapcsolni mert megfogja a gépet.

LeonSilver
Azt hiszem Glowing Amraam egyedül különb videót dobna össze ráérõ szabadidejében, mint ezek :D :D

http://www.youtube.com/v/S6nlALaTUyI&version=3

SgtChris
Eléggé low-cost movie nak tûnik így a trailer alapján. :-)))) És tényleg, a youtube-on különb videókat találhatsz, amiket FRAPS-al alkottak :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

PhantomAss
háhá aszittem a red tails-t nem lehet alulmúlni, de úgy néz ki nekik sikerült
kiváncsian várom a többi amcsi repülõs filmet ezek után
kezdik elérni az uwe boll kategóriát

GOOBY, pls

V Domino
Ha tekerhetõ a markolat,akkor a ruddert rá tudod konfigolni.
Vagy van még a "lock there tail wheel" opció,ez rögzíti a farokfutót,viszont így nehezebben tudod korrigálni,ha mégis kitörne valamelyik oldalra.

R.I.P. White Europe

Nohab
Viccek topikból:

1. A felszállás lehetõség. A leszállás kényszer.
2. A botkormányt elõre tolva, alattunk a házak mérete nõ, hátrahúzva pedig csökken. Huzamosan hátrahúzva tartva a kormányt, a házak ismét nõni kezdenek.
3. A repülés nem veszélyes, csak a lezuhanás az.
4. Jobb lent lenni és azt kívánni, bárcsak fent lennénk, mint fordítva.
5. Egy repülõgépen csak akkor feleslegesen sok az üzemanyag, ha lángra kap.
6. A gép orrán lévõ légcsavar a pilótát hivatott hûteni. Ha leáll, a pilóta rögtön izzadni kezd.
7. Bizonytalan helyzetben tartsd a repülési magasságot. Az éggel még soha senki nem ütközött.
8. A "jó" leszállás az, ami után saját lábon elhagyható a gép. A "nagyszerû"leszállások pedig azok, amelyek után a gép tovább használható.
9. Amennyire csak lehet, törekedjünk arra, hogy a gép hegyes vége mindig elõre álljon.
10. Azt, hogy kerekekkel felfelé szálltál le onnan veszed észre, hogy a rámpához csak teljes gázzal tudsz eljutni.
11. A túlélés valószínûsége fordítva arányos a leszállási szöggel. Minél meredekebb szögben száll le a gép, annál kisebb az esély a túlélésre és fordítva.
12. Soha ne engedd a gépet leszállni olyan helyre, ahova agyilag már öt perccel korábban meg nem érkeztél.
13. Tartsd távol magad a felhõktõl. Megbízható források szerint a hegyek elõszeretettel bujkálnak a felhõk között.
14. Törekedjél arra, hogy leszállásaid száma egyenlõ legyen a felszállások számával (lásd az 1. pontot is).
15. A sima leszállásnak három egyszerû szabálya van, de ezeket sajnos senki nem ismeri.
16. A helikopterek nem tudnak repülni, csak olyan randák, hogy a föld egyszerûen taszítja õket.
17. Ha az ablakból csak körbe-körbe forgó talajt látsz és az utastérbõl a zûrzavar hangjai szûrõdnek, akkor a dolgok nincsenek egészen rendjén.
18. A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs.
19. A sebesen zuhanó alumínium tárgy kontra mozdulatlan föld csatát eddig mindig a föld nyerte meg.
20. A józan döntõképesség alapja a tapasztalat. Sajnos a tapasztalatot a rosszul meghozott döntések gyarapítják.
21. Tanulj mások hibáiból. Nem fogsz annyi ideig élni, hogy valamennyit magad is elkövessed.
22. Légy éber! Így is lesz mindig valami, ami elkerüli a figyelmedet.
23. Egy pilóta számára leghaszontalanabb három adat: a gép feletti magasság, a kifutópályán megtett úthossz és a tized másodperccel elõbbi pillanat.

És végül :)
24. Vannak öreg, és vannak vakmerõ pilóták. De öreg vakmerõ pilóták nincsenek.

Link
Régi IL2-nél nem lehet beállítani autoruddert? Nincs pedálom, billenytûzetrõl pedig használhatatlan a rudder vezérlése (egy Thrustmaster F16 FLCS-em van, külön gázkar/joy, de sajnos pedált nem vettem hozzá). MS FSX-hez hasonló megoldásra gondolok, ahol a földön gurulva az autorudder opciót használva, a joy X tengelyét használja a rudder vezérléshez, így könnyen kifutópályán tudom tartani a gépet pedál nélkül is.
IL2-ben nem találtam ilyet, kérdezném a sazkértõket, hogy van-e a megoldás azon kívül, hogy vegyek pedált :-)?
Nekem a gyári van fent, de az nem csinál ilyet...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Persze. Pax drivert használom amúgy.

Nálam a profilozás a következõ képen mûködik,

CCC megnyit, Játék - 3D alkalmazás beállítások.

Mentés gomb megnyom, ekkor lehet tallózni. Kikeresem adott játék indító fájlját, betallózom, CCC-ben elvégzem a kívánt módosítást, majd megint mentés gomb. Ezután a profil átkerül az alkalmazás profilok közé, és innentõl a játék indításával automatikusan alkalmazásra kerül.

Érdemes ezután a 3D alkalmazás beállítások fülön az alapértelmezésre kattintani, különben az elõbb elvégzett módosításokat minden exe fájlra ráhúzza...

Ha a profilon módosítani akarsz, akkor alkalmazásprofilok, ott a kívánt profilt kiválasztod, és használat aktuális beállításként. Ezután a profil átkerül a 3D alkalmazás beállítások fülre is, és ott tudsz rajta módosítani. Alapértelmezést a módosítások után nem elfelejteni! :)

A hangerõszabályzó pedig tuti, hogy a fostalicska x-fi drivertõl bugzik... Console Launcher fent van?

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Ja, bár lehet a hülye, idióta winfos van megkeveredve. Most a hangerõszabályzóval küzdök, kevés sikerrel.

Eddig ha beállítottam valamit egy adott hangerõre, azt követõen mindig úgy indult az adott cucc.
Most ha beállítok valamit (jelen esetben a krómot) így:

akkor ha bezárom és megint elindítom, nem a már beállított hangerõvel indul, hanem visszaáll az eredetire...

.. és én ettõl agyfaszt kapok bakker.

Lényeg a végeredmény! :)

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Csináltam ilyen "Elõbeállítások"at, és azzal indítom a cuccot. Úgy fasza!

No Leon papa... boldogultál a profilokkal?

www.smart-bus.hu

Az amerikaiak csinálnak egy újabb második világháborús filmet, ami ezúttal a repülõ erõdökrõl szól. A szereplõk közt feltûnik "Sörminátor" Sherman is aki az Amerikai Pite filmekbõl lehet ismerõs.
A megvalósítás szerintem 2012-ben egy anyagilag úgy eleresztett filmipartól mint az amerikai,igen gyenge. Az oroszok a töredéke pénzbõl látványosabb,valósághûbb effekteket dobnának össze egy filmhez.
Ez egyszerûen úgy néz ki mintha a harcjeleneteket moddolt IL-1946-ban vették volna fel:

http://www.youtube.com/v/gRjhgTqOuU4&version=3

VO101Tom
Jah... akkor azt az 1C fürumba kéne jelezni, hogy nem él a link.
Ja, majd aktualizálom valamikor, de az nem ma lesz :)

www.pumaszallas.hu