IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ja. Azért van egy két progi(igaz nem sok)ami nálam minimum párhuzamos a CLOD-al.

LeonSilver
Azért nem egészen LacAI! A hardvert máshol is tudod használni, nem csak a béta cuccban 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Mé urak. 😊 Az se kisebb marhaság amit mi csinálunk. Százezreket beleölünk hardverbe ,joy ba ,stb,egy béta játék kedvéért😊
Rajtunk is lehet röhögni szvsz😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

<#wilting>
..hogymikvannak! Ez nem sokkal jobb, mint amikor régen egy haverom több százezer ft elnyomott randi telefonom.<#taps> Hónapokig nem szálltam le róla, hogy mekkora seggfej! Egyszerûen nem hittem el, hogy épeszû ember ilyenre képes. Mint ahogy itt a lenti dolgokat sem tudom elképzelni.<#fejvakaras>

LeonSilver
Már a Tier6 sem tartja el magát ha sok a vesztes csata.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Nekem egyik haverom játszik vele, õ azt mondja tudja, hogy drága, és minnél magasabb tier-t vesz meg, annál többet költ, de nem érdekli, rászánja azt a pénzt. Azt nem árulta el, mennyi az annyi 😊

www.pumaszallas.hu

V43 1105
Ha tudsz játszani, tényleg nem csak mész balra jobbra, hanem az eszed is használod akkor egyszerû creditet szerezni. Igen ám csak azt hiszem Tier 7-tõl már az van, hogy a lõszer, a javítás meg minden szar olyan drága, hogy muszáj premiumot venned, rá vagy kényszerítve egyszerûen .. én ezért is hagytam abba azt a szart, nem fogok fizetni érte az egyszer biztos! 😄 Haverom 250-350 ezret beleölt, most õ az elsõ számú hülye jelöltem <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

VO101Tom
Az a farmolás biztos tök jó dolog lehet, ha egy teljes játék árát kifizeti érte valaki <#alien>

www.pumaszallas.hu

V43 1105
Viszont azt remélem tudod, hogy a Löwe és úgy általában a többi prémium tank jobban hozza a pénzt , tehát fõleg credit farmolásra van. 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

VO101Tom
Ki van ez találva. Most nézem, az EU szerveren 30000 gold pénz az 100-130 Euró, egy Löve tank pl. 12500 gold, szal alsó hangon is egyetlen tankért (amin még semmi upgrade meg lófasz nincs) 40-50 Eurót kifizethetsz.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Én ugyan odaadtam az accountjaimat egy havernak, néha-néha megyek egy kört vele. De nagyon ritkán, ilyen kéthavonta öt percet kb.
ÉS abszolút hihetõnek hangzik amit mondasz. Van amikor akármit csinál az ember megdöglik és van, amikor a legszarabb tankkal is végigalázza a mapot. De a legszarabbul a láthatóság van megcsinálva benne. Többek között ezért nem játszok vele, mert agyfaszt lehet kapni amikor egy mozgó tank 10 méterre melletted / elõtted / mögötted jelenik meg a semmibõl. Vagy amikor a közeledbe nincs senki, mégis a map másik végébõl kilõnek.

Szóval szerintem ritka fos, és mégis sokan nyomják.

Mint az arcade autós játékokban, ha nagyon lemaradsz, lassít az ai elõl!! 😄DD Édes drága jó Istenem... ha ez igaz, akkor az már több mint szánalom a köbön...

www.smart-bus.hu

VO101Tom
A legújabb pletyka, amit hallottam, hogy olyan a rendszer, hogy nézi a statisztikádat az átlaghoz képest. Ha sokszor bénázol és vesztesz, akkor elkezdi stikában tápolni a tankod, erõsebb páncél, erõsebb ágyú, hogy ne menjen el a kedved a játéktól. A nagyon extrém játékosoknak meg ugyanezen az elven rontja. Mindig legyen kihívás, veszítsen azért annyi meccset, hogy kelljen neki az a gold pénz.

Errõl konkrétabbat nem olvastam még, de kíváncsi lennék, ha ez igaz, akkor a játékosok mit lépnek rá, mert ez konkrétan lopás. De egyáltalán nem lennék meglepve, ha igaz.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Óóóó, hát übertankot is vehecccc zsetonért 😄

Na ez már túl megy egy határon... meg is érdemli aki ilyenért perkál.

www.smart-bus.hu

LeonSilver
WoT-ban már az elejétõl fogva van ilyen.
Már a bétában is volt oylan lõszer, amit csak goldért kaptál. Persze bétában kaptál goldot is, de most csengetni kell érte és 8szerintem) nem is keveset.

Ja. Azért is írtam, hogy utána néztem. Aztán már nem is érdekelt.

Fúj! Ilyenek vannak már??? Szánalom... :S

www.smart-bus.hu

LeonSilver
😄 Valami tuti lesz!

VO101Tom
Világos. Sõt, kíváncsi leszek, itt lesz-e "pay to cheat" rendszer mint a WoT-ban, AP lõszer csak SMS-ért, meg hasonlók 😊

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Bizos, hogy nem vérszim lesz (ahogyan a WoT sem az) mert ha az lenne qrva kevesen játszanák. Mivel havidíjas lesz, ezért a cél a sok gémer.

Her Laca
Én aszondom ez tiszta IL2 rep és sérülés modell. A fóka ahogy repked az tiszta régi IL. Na meg a szétesõ gépek. Én is úgy látom,hogy szép ,meg stb de köze nem lesz ennek a szimulátorhoz. Na meg ahogy nézem csak gázkar játszik 😊 más kezelõszervet nem is használnak. A pilcsi keze rajta a gázkaron és el sem engedi😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Nem fognak 😊

Ennek a játéknak a korábbi neve a World of Planes, és ez egy havi fizetõs MMO arcade szim lesz (nem azok csinálják egyébként akik a World of Tanks-ot).

A "full real" videóban a külsõ nézetes célkereszt mindenképp elgondolkodtató, de a FAQ-t átfutva is találsz érdekes dolgokat: "Multiple settings options allow advanced virtual pilots and beginners to enjoy playing the game together". Én ebbõl nem azt érzem, hogy valami komoly repszimet akarnának összehozni...

1:17:30-nál egy MkV Spittel egy rácsapásból úgy szétkapja a He111-et, hogy letörik mindkét szárny és kettétörik a törzs. Realisztikus sérülésmodell mi? <#alien>

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Na meg a BF kabin üvegegének a karcolódása. Az nem az üveg sajátossága inkább plexi vagy hasonló anyag vagy tévedek?

Akad az rendesen... plusz mi az piros kék csík felül? Meg mi az a nagy A betû ami a háttérben látható néha? Nem úgy néz ki ezekkel, mint valami vérszim! 😊)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Azon én is vigyorognék😊Mondjuk a videóból nem látszik valójában milyen a külcsín,szerintem a CLOD kabinjai szebbek.No de majd kiderül😊 És mintha akadozott volna ,de ez lehet a videó miatt volt.

Nohab
Ez a War Gaming (Word of Tanks, Word of Warplanes) jövendõbeli riválisa. Valamivel drágább, de sokkal magasabb színvonalon van.
Zpogi
1:17-nél bomber attack spitivel,támadás közben belerepül a sérült bomber füstjébe és kormos(?) vagy olajos(?) lesz a szélvédõje 😊

1:26 - Me 410 felszállás és alacsony támadás,ja és látszik a pilóta 😊

Sanyo
Igen, Gaijin Entertainment.

www.pcpilot.hu

Zpogi
Ez a csapat nem ismeretlen,azt hiszem õk készítették a Wings of Prey-t is.

Ki tudja milyen a fizikája,viszont ez tényleg jónak tûnik.

1 óránál Fókával harcol.

Ja, közben utána néztem.
Megmondom õszintén , hogy kárörvendõen röhögnék(pedig nem kis pénzem ment rá, mivel az elsõ nap megvettem) ha valami ismeretlen csapat egy hard 2 vh. szimet kidobna a semmibõl...olyat ami kész is van pl.<#alien>

Hát mi ez!!!<#merges2><#merges2>K*rva jól néz ki! Ez tényleg szim?

Zpogi
Sanyónál leltem - War Thunder - realisztikus játék videón

Úgy a 30. perctõl érdekes.

VO101Tom
Lehet, hogy ha alacsonyan berepülsz egy város fölé, ez pedig elkezdi árnyékolgatni az épületek kiálló cuccait, az jobban megfogja. A kabinbelsõn nem változtat, azt megnéztem most, tehát csak a tájra meg a többi gépre vonatkozik.

www.pumaszallas.hu

Hecker007
Én is kipróbáltam és nem tapasztaltam teljesítmény csökkenést, ugyanúgy futott a játék mint ha ki lenne kapcsolva.

VO101Tom
Az Ambient occlusion annyit csinál, hogy olyan sötétedéseket, árnyékokat rak a 3d modellekre, amik jobban kiemelik azok térbeli alakját. Az összetartó felületek találkozásainál, a mélyebben lévõ felületeknél például (mintha megragadna benne a kosz) - amit Solt linkelt, azon jól látszik ez (vagy itt: klikk - bal lenne a sima render, középen az AO, jobb az összeadott végeredmény). Sûrû jelentnél, épületbelsõk, vagy egyéb tárgyak közeli rendereinél nagyon szép alapot ad a textúrának, bevilágításnak. Egy repülõszimulátorban viszont, ahol nagy terek, és néhány apró modell van, ez annyira nem látványos (max a kabinbelsõn), viszont a játék korai változatában nagyon sok erõforrást igényelt. Majd megnézem, hogy mostanában ez javult-e.

www.pumaszallas.hu

Akkor neked már nõ sem kell XD.
(mit szóljak én az 50 évemmel.)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca

Nem spóroltak a skulóval😊

😄D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Én már öregszem. Reszket a kezem ha kell ha nem ,így van gyári FFB-m😊

Majd, ha lesz FFB-vel... addig kenjék a hajukra! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mert nem vagyok irígy.
Nyaralásra köll a lé,de ha asszony tovább baxogat megveszem ha addig élek is😊) Már ha addig nem kel el,szerintem megéri.

LeonSilver
Azt nem mondtam, hogy én értem faterkám 😄 Csak ideböfögtem 😄 😄

Her Laca
Értem😊 Vagyis nem értem de köszke😊 Akkor bekapcsolva hagyom az a biztos ha már egyszer van ,bár nem láttam ,hogy miben nyilvánul meg ,talán London szebb felülrõl ,,vagy nem😊

LeonSilver
Screen Space Ambient Occlusion

http://www.pcpilot.hu/il-2/cliffs-of-dover/1869-il-2-sturmovik-cliffs-of-dover-ssao-es-texturaminoseg-a-kovetkezo-patchben.html

http://prohardver.hu/hir/rengeteg_javitast_tartalmaz_az_uj_geforce_driver.html

Her Laca
Skacok. Csak próbaképp bekapcsoltam ezt az SSAO-t vagy mit élsimit kikapcsoltam és semmivel sem lett lassabb a játék.
Ez az SSAO ez mi ez ,én csak annyit tudtam,hogy ki kell kapcsolni mert megfogja a gépet.

LeonSilver
Azt hiszem Glowing Amraam egyedül különb videót dobna össze ráérõ szabadidejében, mint ezek 😄 😄

SgtChris
Eléggé low-cost movie nak tûnik így a trailer alapján. :-)))) És tényleg, a youtube-on különb videókat találhatsz, amiket FRAPS-al alkottak :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

PhantomAss
háhá aszittem a red tails-t nem lehet alulmúlni, de úgy néz ki nekik sikerült
kiváncsian várom a többi amcsi repülõs filmet ezek után
kezdik elérni az uwe boll kategóriát

GOOBY, pls