IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rajtunk is lehet röhögni szvsz😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
..hogymikvannak! Ez nem sokkal jobb, mint amikor régen egy haverom több százezer ft elnyomott randi telefonom.<#taps>#taps> Hónapokig nem szálltam le róla, hogy mekkora seggfej! Egyszerûen nem hittem el, hogy épeszû ember ilyenre képes. Mint ahogy itt a lenti dolgokat sem tudom elképzelni.<#fejvakaras>#fejvakaras>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.pumaszallas.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.pumaszallas.hu
ÉS abszolút hihetõnek hangzik amit mondasz. Van amikor akármit csinál az ember megdöglik és van, amikor a legszarabb tankkal is végigalázza a mapot. De a legszarabbul a láthatóság van megcsinálva benne. Többek között ezért nem játszok vele, mert agyfaszt lehet kapni amikor egy mozgó tank 10 méterre melletted / elõtted / mögötted jelenik meg a semmibõl. Vagy amikor a közeledbe nincs senki, mégis a map másik végébõl kilõnek.
Szóval szerintem ritka fos, és mégis sokan nyomják.
www.smart-bus.hu
Errõl konkrétabbat nem olvastam még, de kíváncsi lennék, ha ez igaz, akkor a játékosok mit lépnek rá, mert ez konkrétan lopás. De egyáltalán nem lennék meglepve, ha igaz.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Már a bétában is volt oylan lõszer, amit csak goldért kaptál. Persze bétában kaptál goldot is, de most csengetni kell érte és 8szerintem) nem is keveset.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ennek a játéknak a korábbi neve a World of Planes, és ez egy havi fizetõs MMO arcade szim lesz (nem azok csinálják egyébként akik a World of Tanks-ot).
A "full real" videóban a külsõ nézetes célkereszt mindenképp elgondolkodtató, de a FAQ-t átfutva is találsz érdekes dolgokat: "Multiple settings options allow advanced virtual pilots and beginners to enjoy playing the game together". Én ebbõl nem azt érzem, hogy valami komoly repszimet akarnának összehozni...
1:17:30-nál egy MkV Spittel egy rácsapásból úgy szétkapja a He111-et, hogy letörik mindkét szárny és kettétörik a törzs. Realisztikus sérülésmodell mi? <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
1:26 - Me 410 felszállás és alacsony támadás,ja és látszik a pilóta 😊
Ki tudja milyen a fizikája,viszont ez tényleg jónak tûnik.
1 óránál Fókával harcol.
Megmondom õszintén , hogy kárörvendõen röhögnék(pedig nem kis pénzem ment rá, mivel az elsõ nap megvettem) ha valami ismeretlen csapat egy hard 2 vh. szimet kidobna a semmibõl...olyat ami kész is van pl.<#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
(mit szóljak én az 50 évemmel.)
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Nem spóroltak a skulóval😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nyaralásra köll a lé,de ha asszony tovább baxogat megveszem ha addig élek is😊) Már ha addig nem kel el,szerintem megéri.
www.smart-bus.hu
http://www.pcpilot.hu/il-2/cliffs-of-dover/1869-il-2-sturmovik-cliffs-of-dover-ssao-es-texturaminoseg-a-kovetkezo-patchben.html
http://prohardver.hu/hir/rengeteg_javitast_tartalmaz_az_uj_geforce_driver.html
Ez az SSAO ez mi ez ,én csak annyit tudtam,hogy ki kell kapcsolni mert megfogja a gépet.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD