IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hali.
Én ilyet biztos nem mondtam. A conf.ini szabadon variálható, maximum nem fog elindulni a játék.
A Steam VAC működik úgy, hogy a játék eredeti, steam szerveren fájljait hasonlítja össze a gépeden lévő fájlokkal, és ha eltérést talál olyanoknál, amiket tilos módosítani, akkor egy ideig gyűjti az infót, majd bannol mindenkit aki addig megbukott. De ehhez az kell, hogy a játék készítője adjon ki utasítást a VAC-nak, hogy ezt vagy azt keresse. A config fájlok 100% hogy nincs a listán, annak a tartalma mindenkinél más és más...
Az 1C hivatalosan azt mondta egyébként, hogy offline mindenki azt csinál a játékkal amit akar, online viszont nem enged módosított fájlokat. Anno többször kérdeztem BlackSix-et, hogy ez hogyan működik, mennyire szigorú, azt válaszolta mindig, hogy ez bizalmas infó, nem adhat ki a játék védelméről semmit.